malen_a 05.08.03, 13:10 ja wlasnie siedze w pracy i strasznie sie nudze, bo to jeden z tych dni, kiedy nie mam za bardzo co robic, a nie moge rozmawiac na gg :-(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raszefka Nadrabiam zaległości 05.08.03, 13:38 Internetu nie mialam od piatku :((( Troszkę poczytam, a potem robię się na bóstwo bo idę, hmm, mam nadzieję, że na randkę.... Odpowiedz Link
snow.white bedzie randka,bedzie... :)) 05.08.03, 14:56 ...trzeba byc dobrej mysli!!!! :))))) ps.na @ odpisze pozniej,bo chyba teraz nie zdaze-musze butki do szefca oddac. Odpowiedz Link
capa_negra Re: co teraz robicie?:-)) 05.08.03, 13:55 a ja sie juz "zawodowo narobiła" wiec wcinam nektarynki i umilam sobie czas piszac do was zanim pójde do domu:-) Odpowiedz Link
malen_a Re: co teraz robicie?:-)) 05.08.03, 14:07 to masz fajnie.... ja nawet na powietrze nie moge wyjsc, ani do sklepiku po cos do jedzenia :-((( Odpowiedz Link
amidala Re: co teraz robicie?:-)) 05.08.03, 14:41 Zap...dalam jak mała mróweczka z motorkiem w tyłku!!! Nie mam szans na urlop, robię jednocześnie przeprowadzkę i remont, oraz odpowiadam na tysiące telefonów, bo jak idiotka dałam ogłoszenie... ZWIARIUJE!!! TO JEST PEWNE! I strasznie żałuję, że nie mogę się poudzielać na forumie, no chyba żeby w przyszłym tygodniu zrobiło się normalniej. Odpowiedz Link
lolyta Re: co teraz robicie?:-)) 05.08.03, 14:50 ja wlasnie wstalam, wrzucilam polskie radio w internecie, wyrzucilam ze skrzynki wszystkie maile o goracych cipeczkach, przeczytalam majla o tym ze w japonii maja elektronicznie pdgrzewane deski sedesowe, zakonczylam zwycieski wyscig z dzieckiem - stawka bylo (nie)wysmarowanie wszystkich mebli serkiem, a teraz sie zamierzam wziac za zrobienie pewnej ilustracji i slabo to widze bo jak mnie dziecie widzi z olowkiem w reku to zada zeby mu narysowac oko - co brzmi niewinnie ale po oku nastepuje: dom, drzwi, kot, tata, dziecie (z siusiaczkiem, inaczej sie nie liczy), auto, pociag, kolo i takie tam. Odpowiedz Link
lolyta Re: Lolyta ;) 05.08.03, 16:59 Oj tak, wlasnie dostalam zamowienie od dziecka na rysunek czegos co sie nazywa papko i za cholere nie wiem co to jest :-] Odpowiedz Link
anahella Re: co teraz robicie?:-)) 05.08.03, 17:03 lolyta napisała: > wyscig z dzieckiem - stawka bylo (nie)wysmarowanie wszystkich mebli serkiem, A wiesz ile w tubce jest pasty do zebow? Od drzwi wejsciowych, przez kuchnie do telewizora;) Odpowiedz Link
aguszak Anahellko :) 06.08.03, 11:43 anahella napisała: > A wiesz ile w tubce jest pasty do zebow? Od drzwi > wejsciowych, przez kuchnie do telewizora;) Twoje sentencje, kobieto z piekła rodem ;))) można by sobie spokojnie w sygnaturki wklejać ;))) To bardzo mi się podobało ;))) Odpowiedz Link
magda.no Re: co teraz robicie?:-)) 05.08.03, 14:51 Ja pracuję ale już się szykuję do wyjścia bo kończę za 25 minut. Pa! Odpowiedz Link
anahella ciezko pracuje;) 05.08.03, 16:33 No, caly dzien ciezko pracowalam, teraz mala przerwa i znow do pracy Odpowiedz Link
czarna33 Re: co teraz robicie?:-)) 05.08.03, 17:46 Sie napracowalam caly dzien bardzo ciezko,teraz namoczylam fasole bo bede robila bretonska no i czekam bo sie ma moczyc godzine.To ja sie relaksuje przeciez stac nad nia nie bede:) Odpowiedz Link
soczewica stronę o spałowym :) 05.08.03, 19:42 nikt już nie powie, że szczałka za mała... ;) Odpowiedz Link
lolyta Re: stronę o spałowym :) 05.08.03, 20:00 Soczewka, szczalka byla czarno-biala! A kamizelka gdzie? Odpowiedz Link
aankaa Re: stronę o spałowym :) 05.08.03, 20:02 a ten natchniony wyraz twarzy gdy pokazywał jak z puszki po kawie zrobić pralkę Odpowiedz Link
aankaa Re: kurde, nienasycone... 05.08.03, 20:12 jak się powiedziało "a" należy powiedzieć "b" :PP Odpowiedz Link