dekameron 09.08.03, 17:19 Rozrasta sie nam rodzinka. Kazdego witam i przypominam czytaczom ze my nie gryziemy, wiec moga cos skrobnac w wolnej chwili. Anahella Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 17:34 moze poki co skrobia... sie w glowe ;)) wszak trzeba sobie wyrobic opinie :)) Odpowiedz Link
wonsz Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 20:14 ulalka napisała: > moze poki co skrobia... sie w glowe ;)) wszak trzeba sobie wyrobic opinie :)) Swiete slowa! Uwierzcie, drodzy forumowicze, ja naprawde jestem madrzejszy niz moje posty sugeruja :))) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:14 wonsz napisał: > Swiete slowa! Uwierzcie, drodzy forumowicze, ja naprawde jestem madrzejszy niz > moje posty sugeruja :))) wonsz, rozwin tem temat :))) > K. B. Odpowiedz Link
wonsz Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:23 betty-bt napisała: > wonsz, rozwin tem temat :))) W ktorym kierunku? > > > K. > > B. K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:27 wonsz napisał: > W ktorym kierunku? w moim ;)) mow do mnie! > > > K. > > > > B. > > K. B. Odpowiedz Link
wonsz Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:38 betty-bt napisała: > w moim ;)) mow do mnie! Mow do mnie jeszcze, slucham Cie jak radia... Pogoda bardzo nierozwojowa... > > > > K. > > > > > > B. > > > > K. > > B. K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:46 wonsz napisał: > Mow do mnie jeszcze, slucham Cie jak radia... tak mi mow, tak mi dobrze ;-) > > > > > K. > > > > > > > > B. > > > > > > K. > > > > B. > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:48 betty-bt napisała: > tak mi mow, tak mi dobrze ;-) Spokoj!!! Lepiej bys cos zaspiewala... > > > > > > > K. > > > > > > > > > > B. > > > > > > > > K. > > > > > > B. > > > > K. > > B. K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:51 wonsz napisał: > Lepiej bys cos zaspiewala... jako wonsz i nie wonsz byl sprawca wielu cionsz :))) tak jakos mi sie rymnelo... > > > > > > > > > > > K. > > > > > > > > > > > > B. > > > > > > > > > > K. > > > > > > > > B. > > > > > > K. > > > > B. > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:55 betty-bt napisała: > jako wonsz i nie wonsz byl sprawca wielu cionsz :))) cIIIchOOOOO bo sie wYYYdAAA!!! :))) > > > > > > > > K. > > > > > > > > > > > > > > B. > > > > > > > > > > > > K. > > > > > > > > > > B. > > > > > > > > K. > > > > > > B. > > > > K. > > B. K. Odpowiedz Link
ulalka Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:41 wonsz napisał: > ulalka napisała: > > > moze poki co skrobia... sie w glowe ;)) wszak trzeba sobie wyrobic opinie > :)) > > > Swiete slowa! Uwierzcie, drodzy forumowicze, ja naprawde jestem madrzejszy niz > moje posty sugeruja :))) > > K. > jak sie czytam, to na pewno w realu bywam sympatyczniejsza... ale czasem nie moge sie powstrzymac... :(( Odpowiedz Link
wonsz Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:43 ulalka napisała: > jak sie czytam, to na pewno w realu bywam sympatyczniejsza... No tak, bo w sieci to jestes straszna zolza! :))) K. Odpowiedz Link
ulalka Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:53 wonsz napisał: > ulalka napisała: > > > jak sie czytam, to na pewno w realu bywam sympatyczniejsza... > > No tak, bo w sieci to jestes straszna zolza! :))) > > K. > > niee... no zdarza mi sie byc mila :))) he he ... masz juz @ na poleczce :)) Odpowiedz Link
snow.white Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:18 oj,ja tez bym chciala,zeby dolaczylo wiecej osob :) zwlaszcza,ze jeszcze kilka,ktore lubie,brakuje-mam nadzieje,ze przyjda :) Odpowiedz Link
snow.white Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:22 he,he,chyba powinnam napisac "kilku" ;))) po co ja sie przyznalam do tych studiow... ;)))) dwom osobom dalam cynk-mam nadzieje,ze skuteczny :) Odpowiedz Link
ulalka Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:40 heh... znaczy sie srednio do konca wrzesnia moge pisac z bykami, toprra.. to ja od dziśiaj sadzem blendy asz do otwouania ;))) hi hi hi ... ;)) Odpowiedz Link
anahella Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 21:46 snow.white napisała: > oj,ja tez bym chciala,zeby dolaczylo wiecej osob :) zwlaszcza,ze jeszcze > kilka,ktore lubie,brakuje-mam nadzieje,ze przyjda :) Podaj mi ich nicki to zaprosze. Odpowiedz Link
snow.white Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 22:02 Tak?? :)) to zapros Lyche,Janka i Losia :))) bo Ciebie predzej na pewno posluchaja,niz mnie :) no chyba,ze juz sa w drodze :) Odpowiedz Link
anahella Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 22:24 Lyche jest zapisana od dawna. Zaraz jak tylko zalozylam forum to wpisalam ja, ostatnio nawet spytalam sie czemu tu nie bywa. Losiu dostal zaproszenie dzis, a co do janka - to zawsze zapominam jak brzmi jego nick: ja_nek czy jan_ek? Powiedz, to go zaprosze. Odpowiedz Link
snow.white Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 22:31 ja_nek :)) juz mu mowilam,zeby tu przyszedl,ale zaproszenie to co innego :) Losia dzis tez "werbowalam" :) szkoda,ze Lyche nie zaglada Odpowiedz Link
dekameron Re: 30 osob na forum:) 09.08.03, 22:36 snow.white napisała: > ja_nek :)) juz mu mowilam,zeby tu przyszedl,ale zaproszenie to co innego :) > Losia dzis tez "werbowalam" :) > > szkoda,ze Lyche nie zaglada Na pewno zajrzy kiedys. Losia i Janka juz wpisalam na liste, zaproszenia poszly. Na pewno sie pojawia. Odpowiedz Link
summa My tu gadu gadu 09.08.03, 21:29 a tymczasem 2000 post przeszedł niezauważony, a juz 3000 na karku :) Co to, osłabły w narodzie chęci do świetowania? Odpowiedz Link
anahella Re: My tu gadu gadu 09.08.03, 21:47 summa napisała: > a tymczasem 2000 post przeszedł niezauważony, a juz 3000 na karku :) > Co to, osłabły w narodzie chęci do świetowania? He, a to znaczy ze polubilas podroze pociagami, ktore tylko przez pomylke nie nazywaja sie piekarnikami?;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: My tu gadu gadu 09.08.03, 21:50 anahella napisała: > He, a to znaczy ze polubilas podroze pociagami, ktore tylko przez pomylke nie > nazywaja sie piekarnikami?;) ktos tu narzekal? trzeba bylo wracac 400km autem bez klimatyzacji. ten upal... i co 10 km korek! katastrofa! ale warto bylo ;) > Odpowiedz Link
anahella Re: My tu gadu gadu 09.08.03, 21:52 betty-bt napisała: > ale warto bylo ;) no mam nadzieje:) Odpowiedz Link
betty-bt Re: My tu gadu gadu 09.08.03, 21:56 anahella napisała: > no mam nadzieje:) > pozostan przy nadzieji, a ja pobiegne sie wykapac :) Odpowiedz Link
summa Re: My tu gadu gadu 09.08.03, 22:17 anahella napisała: > He, a to znaczy ze polubilas podroze pociagami, ktore tylko przez pomylke nie > nazywaja sie piekarnikami?;) Ha, ha :)) tym razem mówiłam o świętowaniu wirtualnym :)) Jeszcze jednej imprezy w sierpniu nie zmieszczę, bo kalendarz mam napięty :)) Odpowiedz Link
anahella Re: My tu gadu gadu 09.08.03, 22:25 summa napisała: > bo kalendarz mam napięty :)) To moze go rozpiac?;) Odpowiedz Link
summa Re: My tu gadu gadu 09.08.03, 22:30 anahella napisała: > To moze go rozpiac?;) Lepiej nie, bo się wszystko rozsypie :)) Odpowiedz Link
ulalka Re: Machulski 09.08.03, 22:36 - co mam powiedziec Kwinto Spiętemu? - żeby się rozpiął ;))) Odpowiedz Link