drzazga1 18.08.03, 16:15 Bo mnie wywołano do konkursu;-)))) I chcem wygrać, hihi.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella to moze jakis link? 18.08.03, 17:17 drzazga1 napisała: > Bo mnie wywołano do konkursu;-)))) > I chcem wygrać, hihi.... Watkow ci tam dostatek:) Odpowiedz Link
drzazga1 Linka nie, bo to forum ukryte 18.08.03, 17:43 Wątek Diabła o świńtuchach, pardon, najbardziej erotycznych paniach na forum, jest u góry... Hehe, mam szanse... Jeszcze by się przydało jakieś męskie podparcie ... ramieniem... poparcie... ;-))))))) Ps. Ale ten horoskop na mnie podziałał, jejku...;-P Odpowiedz Link
anahella oj, lama Ty lama:) 18.08.03, 17:47 Jak dajesz link na fourm ukryte, to zapisani wchodza jak do siebie a ci, ktorzy nie dostapili zaszczytu pocaluja klamke. Mozna dawac linki do forow ukrytych bez zadnego problemu. Odpowiedz Link
primrose udzielam poparcia :-)) nagroda warta grzechu??? 18.08.03, 20:52 drzazga1 napisała: > Wątek Diabła o świńtuchach, pardon, najbardziej erotycznych paniach na forum, > jest u góry... > > Hehe, mam szanse... > Jeszcze by się przydało jakieś męskie podparcie ... ramieniem... poparcie... > ;-))))))) > > Ps. Ale ten horoskop na mnie podziałał, jejku...;-P > Odpowiedz Link
drzazga1 Nagroda... sama sobie zobacz jaka...;-))) a link 19.08.03, 10:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11113&w=7496506 Cholera, rozrósł się od wczoraj... ale żeby do konkurencji zgłaszać faceta??? Wypraszam sobie!!! I prosze mnie to od lam nie wyzywać, lamy plują, jak im sie coś nie podoba;-P Odpowiedz Link