czarna33 29.08.03, 22:04 A mnie to dzis cale Forum wolno chodzi.I strony sie powoli otwieraja i posta powoli wysyla.Jak zwykle ku...jak mam troche czasu to ta maszyna jest przeciw mnie.Nawet kopnac nie moge bo obudowa zdjeta:(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna33 Re: Powolusko 29.08.03, 22:07 W zyciu ,nie zasluzyl.A Ty nie pokazuj jak to Tobie szybko chodzi:)))Raz dwa i odpisala a ja tu sie kurde mecze. Odpowiedz Link
czarna33 Re: Powolusko 29.08.03, 22:10 No zolza po prostu zolza:))Odczekaj dwie minuty i dopiero wysylaj ,wtedy pomysle ze i u Ciebie tez powolusko. Odpowiedz Link
raszefka Piosenka jest dobra na wszystko 29.08.03, 22:33 Stał na wystawie nowy, biały, lśniący, czysty Gdy go ujrzałam, już wiedziałam - tylko on pisi komputer, mój komputer osobisty Serce zagrało w piersi jak Zygmunta dzwon Czule pieściłam jego joystick i klawisze Iskry błysnęły na koniuszkach naszych ciał No, myszy się boję, lecz kupiłam Pisi myszę oraz drukarkę, by mój Pisi wszystko miał To była MIŁOŚC na 12 megabajtów miłosc tak piękna jak telegraficzny słup To była miłosc na 12 megabajtów Miłośc pojemna jak rodzinny grób! Gdy zostałam z nim dosłownie w czery oczy A na ekranie moje oczy odbijały czerń, lecz nie wiedziałm jak mam zrobic pierwszy kroczek Nikt mnie nie uczył, jak to z Pisi robi się. Gdy minął tydzień mąż zbuntował się i wrzasnął: "Czemu bez przerwy musze w łóżku leżec sam! A ty wciąż siedzisz i się gapisz w to żelastwo" I zrozumiałam - mój mąż to cham! To była MIŁOŚC na 16 megabajtów miłosc tak piękna jak telegraficzny słup To była miłosc na 16 megabajtów Miłośc pojemna jak rodzinny grób! I tak by trwała nasza miłośc nieprzerwanie Mąż spadł ze schodów, przypadkowo potknął się. Więc miałam spokój, tylko Pisi ciche granie I jego joystick w dłoni wciąż podniecał mnie. Lecz dnia pewnego kres nastąpił tej sielanki, wirusem Pisi mój rażony na śmierc legł Bez mego Pisi cały świat mi teraz wisi. Niech nad mym Pisi łzę uroni każdy człek! To była MIŁOŚC na 40 megabajtów miłosc tak piękna jak telegraficzny słup To była miłosc na 40 megabajtów Miłośc pojemna jak rodzinny grób! Odpowiedz Link
summa Czarna! 29.08.03, 22:40 solidaryzuje się z Tobą, mnie też chodzi jak traktor! i bynajmniej nie spiewanie mi w głowie! &&&%#@*!!! Odpowiedz Link
raszefka Współczuję Wam, dziewczyny 29.08.03, 22:50 U mnie onet chodzi jak ślimak, i główna strona GW. Ale forum.... bajka I mogę sobie pośpiewac: Odpowiedz Link
koaa Re: Czarna! 29.08.03, 22:48 może macie jakiegoś wirusa ja w sierpniu miałem 2 worm blastera i sobig f ale miesiąc:))) Odpowiedz Link
summa Re: Czarna! 29.08.03, 22:51 Koaa, wypluj te słowa! ja niedawno testowałam, więc mój typ chyba tak ma Odpowiedz Link
koaa Re: Czarna! 29.08.03, 22:53 summa napisała: > Koaa, wypluj te słowa! > ja niedawno testowałam, więc mój typ chyba tak ma > A czym testowałas bo sobig F Norton mi nie wykrył? Odpowiedz Link
summa Re: Czarna! 29.08.03, 22:56 Kasperskim, ale on podobno tez nie wykrywał blastera wtedy, kiedy był taki dosc nowy, teraz juz go mają w bazie Odpowiedz Link
czarna33 Re: Czarna! 29.08.03, 22:51 Jutro przyjdzie mlody komputerowiec spec i ma mi latke zalozyc.Tzn nie mnie tylko temu bydleciu. Odpowiedz Link
koaa Re: Czarna! 29.08.03, 22:57 A sama sobie ściągnąć nie możesz? Ja ostatnio wszedłem windows update- i okazało się że popwinienem do mojego xp ściągnąć 40 łatek =2,5h ściągania:))))) Odpowiedz Link
czarna33 Re: Czarna! 29.08.03, 23:07 Sciagnac to ja moge sobie np skarpetki tudziez cus innego:))A tak na powaznie laik kompletny jestem wiec juz wole korzystac z uslug zaprzyjaznionych profesjonalistow. Odpowiedz Link
summa Re: Czarna! 29.08.03, 22:57 to daj znać, czy pomogło, może też sobie taka zażyczę? Odpowiedz Link
betty-bt Re: summa 29.08.03, 23:04 summa napisała: > tą z linkiem do artykułu o męskiej inteligencji? nooo :))) Odpowiedz Link
summa Re: summa 29.08.03, 23:08 hehe, pewnie daje do zrozumienia, że on jest z tych 5% - IQ Odpowiedz Link