lolyta 07.09.03, 18:45 Ciekawosc mnie zzera, co takiego napisalas na FK ze Ci usuneli????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: Betty! 07.09.03, 18:48 lolyta napisała: > Ciekawosc mnie zzera, co takiego napisalas na FK ze Ci usuneli????? o kurcze!!! pierwszy raz mnie ucieli :))) jak teraz to tu napisze, to bede musiala sama sie uciac :))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Betty! 07.09.03, 18:50 no to napisz...a potem urżniemy. betty-bt napisała: > lolyta napisała: > > > Ciekawosc mnie zzera, co takiego napisalas na FK ze Ci usuneli????? > > o kurcze!!! pierwszy raz mnie ucieli :))) > jak teraz to tu napisze, to bede musiala sama sie uciac :))) > > > Odpowiedz Link
betty-bt Re: uwaga ! 07.09.03, 18:51 ale nie ucieli tych pogrozek tego palanta!!! dziwne! on mi sie odgraza! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: uwaga ! 07.09.03, 18:53 a w którym to było ?????watku na FK, bo bywam tam z rzadka i niechętnie. betty-bt napisała: > ale nie ucieli tych pogrozek tego palanta!!! dziwne! on mi sie odgraza! Odpowiedz Link
betty-bt Re: uwaga ! 07.09.03, 18:54 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > a w którym to było ?????watku na FK, bo bywam tam z rzadka i niechętnie. > > betty-bt napisała: > > > ale nie ucieli tych pogrozek tego palanta!!! dziwne! on mi sie odgraza! w watku soczewicy! Odpowiedz Link
gal_ja Re: uwaga ! 07.09.03, 18:52 betty-bt napisała: > napisalam dwa brzydkie slowa: poJeb i goWno :))) > poJeb to napisałaś w tym co Ci NIE wycieli. To musi za goWno Cie zharatali:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Gal Odpowiedz Link
gal_ja Re: uwaga ! 07.09.03, 18:55 PS. goWno też w tym NIE wyciętym. Czyli musiałaś nieźle sobie pobalować w tym wyciętym:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Gal Odpowiedz Link
betty-bt Re: uwaga ! 07.09.03, 18:56 w tym wycietym napisalam tak: brak ci polotu, chloptasiu. juz kiedys ci mowilam, ze twoja opinia kazdemu kolo dupy lata. jakos tak podobnie... Odpowiedz Link
betty-bt Re: Betty! 07.09.03, 18:53 wcale nie! nie wycieli tego! wycial te lagodniejsze! tam byla tylko "dupa"! co oni kurna!? Odpowiedz Link
betty-bt a on napisal... 07.09.03, 19:02 skurwiaj zdziro! nie trza bylo szczekac! czy jakos tak... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: a on napisal...A ON TO NEGR- for sure 07.09.03, 19:08 betty-bt napisała: > skurwiaj zdziro! nie trza bylo szczekac! > czy jakos tak... Odpowiedz Link
betty-bt Re: a on napisal...A ON TO NEGR- for sure 07.09.03, 19:09 myslisz, ze to negra?? to nalezy sie mu wiecej! ;-P Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: a on napisal...A ON TO NEGR- for sure 07.09.03, 19:17 tak se rzikam- jak se czitam...to je po czeska ( ? ) betty-bt napisała: > myslisz, ze to negra?? > Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: a on napisal...A ON TO NEGR- for sure 07.09.03, 21:51 A moze to nie wina Betty? Zazwyczaj klikasz "odpowiedz cytujac" i w Twoim poscie sa slowa tego cwoka, co spowodowalo automatycznie usuniecie postu. I mamla uwaga-wiem,ze krew czlowieka zalewa, gdy ktos pisze takie herezje, ale znizajac sie po poziomu kogos, kto siedzi po szyje w gownie, mozna samemu zaczac smierdziec... Oczywisice bez urazy, po prostu lepiej nie wdawac sie w dyskusje z debilami (patrez - moje "polemiki" z kuzynem na Auto-Moto. Kazde zdanie to woda na mlyn zboczenca, ktory czerpie radosc z kazdej obelgi pod jego adresem, a wytykanie mu takiego zachowania to orgazm wielokrotny na wstepie :-) (a moze :-( ?) Odpowiedz Link
silvanca Re: a on napisal...A ON TO NEGR- for sure 08.09.03, 11:40 o to to!! zgadzam sie z przedmowca, nie warto z takimi osobnikami dyskutowac, bo skutku oczekiwanego to nie przyniesie, a tylko czlowiek sie niepotrzebnie denerwuje sherlock_holmes napisał: ... > I mamla uwaga-wiem,ze krew czlowieka zalewa, gdy ktos pisze takie herezje, ale > znizajac sie po poziomu kogos, kto siedzi po szyje w gownie, mozna samemu > zaczac smierdziec... Oczywisice bez urazy, po prostu lepiej nie wdawac sie w > dyskusje z debilami (patrez - moje "polemiki" z kuzynem na Auto-Moto. Kazde > zdanie to woda na mlyn zboczenca, ktory czerpie radosc z kazdej obelgi pod jego > > adresem, a wytykanie mu takiego zachowania to orgazm wielokrotny na wstepie :-) > > (a moze :-( ?) Odpowiedz Link
gal_ja Re: a on napisal...A ON TO NEGR- for sure 08.09.03, 11:55 Jedyny sposób to olać takich osobników - inaczej dyskusje po świt w stylu obecnie lecącego na FK wątku waleryja - pajda i dorotka chyba to lubią - ja nie. Pzdr. Gal Odpowiedz Link