sherlock_holmes Re: nic mi się nie chce :( 06.10.03, 23:06 mha1 napisała: > i tyle :( Mnie tez nie - a nie, chce mi sie spac :-) Dobranoc! Odpowiedz Link
r.richelieu Re: nic mi się nie chce :( 06.10.03, 23:20 sherlock_holmes napisał: > mha1 napisała: > > > i tyle :( > > Mnie tez nie - a nie, chce mi sie spac :-) > Dobranoc! > i to jest przełom w nicniechceniu. Powinieneś dostać Nobla z medycyny Odpowiedz Link
betty-bt Re: nic mi się nie chce :( 06.10.03, 23:34 mi sie nawet nie chce nie chciec... :( Odpowiedz Link
malen_a Re: nic mi się nie chce :( 07.10.03, 13:13 mamalgosia napisała: > u mnie to stan juz przewlekły u mnie tez, moze to jesienne zmeczenie? Odpowiedz Link
snow.white a mi sie chce!!! 07.10.03, 13:16 pobiegac po plazy, zjesc oscypka w Zakopcu, wystawic buzie do slonca,calowac sie do utraty tchu,a najlepiej spakowac sie i wyjechac gdzies bardzo daleko... ale nie moge niczego :(( co za okropny dzien :((( Odpowiedz Link
aguszak Snow :))) 07.10.03, 13:18 Mnie też się chce uciec stąd, zabrać męża i pojechać w siną dal... najlepiej w góry, ale... któś mnie choróbka przykleił do fotela w pracy ;))) Odpowiedz Link
snow.white tylko ciekawe... 07.10.03, 13:30 ...czyjego ja meza w te sina dal bym zabrala??? ;) zaraz zaczne krzyczec :((((( poszlabym do lasu-bylaby namiastka wyjazdu plenerowego ;)) ale pada i jest tak zimno,ze nie dam rady. Odpowiedz Link
ulalka Re: moze to zakaźne?? 07.10.03, 17:44 mnie siem tez nie chce... tylko bym muzyki sluchala... Odpowiedz Link
snow.white a czego sluchasz?? :) 07.10.03, 18:55 ja slucham plyty ze Shreka-daje takiego kopa,ze hej :) moze jakos do ladniejszej pogody dotrwam... Odpowiedz Link
koaa Re: tylko ciekawe... 07.10.03, 20:57 Kiedyś to było naj jak padało zakładało sie kalosze i biegało po kałużach a teraz-uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
snow.white Jak jestem zdrowa i mi cieplo... 07.10.03, 21:12 ...to moge biegac po deszczu,dzis nie. Odpowiedz Link
aguszak Re: nic mi się nie chce :( 07.10.03, 13:19 mha1 napisała: > i tyle :( "Nic mi się nie chce... seks mnie nie łechce..." Tak śpiewał niejaki Maleńczuk ;))) Odpowiedz Link
koaa Re: nic mi się nie chce :( 07.10.03, 20:53 Alicja okres dostać miała jest środa wata jak snieg biała :)))) To też spiewał niejaki Malenczuk Odpowiedz Link
em_es Re: nic mi się nie chce :( 07.10.03, 19:47 A ja naiwna myslalam, ze tylko mnie ostatnio takie zniechecenie opadlo ... Jak jeszcze wyjrze za okno i zobacze te wstretna pogode to trace resztki zapalu do jakiegokolwiek dzialania. Ale w sumie milo wiedziec ze nie jestem w tym nastroju osamotniona :) MS Odpowiedz Link
koaa Re: nic mi się nie chce :( 07.10.03, 20:55 Zarąbista pogoda!!! Wczoraj od 6 do 7 grałem w kosza na dworzu w spodenkach i koszulce iu wcale nie marzłem nawet jak odpisywałem na smsy:))))))) Odpowiedz Link