malen_a 13.10.03, 16:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=8489583&v=2&s=0 ale sie Toba interesuja i juz nie tylko na FCosmo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Zywcem jej nie wezma! 13.10.03, 16:49 Bendziem bronic Soczewki do kwrii ostatniej!!!!!! Odpowiedz Link
soczewica powiem wam coś :) 13.10.03, 17:18 tak ogólnie. forum gw stało się dla mnie tak nierzeczywiste że aż miło. prowokuję kłótnie z idiotami ;) i kiedy tak patrzę na tych którzy się zapluwają przed monitorem, zazdroszcę im, że nie mają dystansu, bo to znaczy, że nie mają kłopotów innych poza tym, jak mi dołożyć :) co z tego że jakiś pacan twierdzi że jestem kreaturą, inny że babochłopem - nie widzieli mnie, ciekawe jak niski stopień inteligencji trzeba mieć żeby nie rozumieć, że to marnowanie czasu. ja się użeram hobbystycznie że tak to ujmę, oni - jak widać - nie. do mnie właśnie dzisiaj dotarło że Aśka i Grzesiek nie żyją - nie byli to moi przyjaciele, ale pomieszkiwaliśmy razem, spędzaliśmy razem sylwestra i trochę doświadczeń się uzbierało. wypadek miał miejsce o 20.00 tuż przed tarnobrzegirm na wisłostradzie - Maciek jechał za szybko i zarzuciło go na drzewo. nie mam pojęcia, moze będzie popierdalał do końca życia na wózku a może się nie wygrzebie. jeśli przeżyje, do końca życia będzie miał świadomość że zabił dwie osoby, w tym jedną którą kochał. a dzień wcześniej nazwałam go bananowym chłopcem, który nie miał do tej pory żadnych kłopotów - obce mu były troski o pieniądze, rodzice finansowali studia, i dostawał tyle, że niejeden z nas nie zarabia takiego szmalu, beztroska pełna, żadnych problemów - chata, perspektywy pracy, piękna dziewczyna. i co? i gówno ma teraz. chyba jesteśmy szczęściarzami wszyscy że mamy nogi i ręce i żyjemy bez takiego potwornego obciążenia. dziękuję za pamięć o Barbarze - cóż, chemia trwa, chodzi w gorsecie nadal. walczy. trzymam za nią kciuki. ostatnio śniła mi się zupełnie zdrowa. ktoś stwierdził, że ostatnio nie mam lekko - ja mam, to otoczenie jakieś skażone - ale cieszą mnie drobnostki, na rpzykład dzisiaj dostałam od uczniów w szkole, chociaż jestem tylko praktykantką, kwiatki z okazji dnia nauczyciela. i do Ezawa zgłosiło się dziecko łaknące korepetycji z anglika, więc może nie jest tak źle. dupa w troki i posuwajmy dalej przez życie! soczew Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: powiem wam coś :) 13.10.03, 20:07 Soczewka, trzymaj sie, jestesmy z Toba!!! Musisz byc dzielna, olej debili, niech sie plawia we wlasnym gownie. Pamietaj, ze masz tu oaze, gdzie mozesz w ciszy i spokoju sie wyzalic, wyplakac, a nikt Cie nie wysmieje - wrecz przeciwnie, znajdziesz tu zrozumienie, cieplo i ludzka milosc. Odpowiedz Link
soczewica Re: powiem wam coś :) 13.10.03, 22:54 sherlock_holmes napisał: > Soczewka, trzymaj sie, jestesmy z Toba!!! Musisz byc dzielna, olej debili, > niech sie plawia we wlasnym gownie. przecież mówię, leję na nich - i demagogią byłoby skarżenie się na buraków, bo sama im włażę pod koła. ;) a ogólnie żyje mi się niekiepsko. dzisiaj plakatowałam miasto, a za chwilę zbuduję zarys strony www naszego kina. jak tylko zrobię, podam lynka :) Odpowiedz Link