lolyta 13.10.03, 20:09 sama ze soba, co bede miec w rekach wczesniej: dzidziusia czy swiecznik (o ktorym Wonsz mi napisal ze jest sliczny i wcale mu sie nie chce z nim rozstawac)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snow.white Re: Sie zalozylam 13.10.03, 20:56 Mysle,z dzidzius bedzie o wieeeeele sliczniejszy od swiecznika ;)) ja jak bym miala wybierac,to wolalabym szybciej dzidzusia niz swiecznik ;))) Odpowiedz Link
summa Re: Sie zalozylam 13.10.03, 21:27 Wonsz chyba też liczy na to, że pierwszy będzie dzidzius i wtedy zapomniesz o świeczniku! Odpowiedz Link
ulalka Re: Sie zalozylam 13.10.03, 21:52 he he he.. a ja bylam swiadkiem przekazania i nie protestowalam !!.. ;)) Odpowiedz Link
betty-bt lolyta !!! 14.10.03, 00:25 troche sie pogubilam w twoich terminach, a zreszta one i tak sie lubia przesunac. a ze przezywam razem z toba nadejscie twego potomka to mam prosbe- pisz codziennie choc jedno slowo. melduj sie i zdawaj raport. jesli ktoregos dnia sie nie odezwiesz, to bedziemy wiedzieli, zes sie rozmnozyla :) Odpowiedz Link
snow.white Re: lolyta !!! 14.10.03, 11:22 ja tez przezywam i nie moge sie doczekac,jak napiszesz,ze juz masz maluszka :)) Odpowiedz Link
lolyta Re: lolyta !!! 14.10.03, 13:59 Dziecie macha raczkami ze srodka ze chce wyjsc i pozdrawia Was serdecznie ale jeszcze nie wyszlo. Juz mam skurcze i inne przyjemnosci - tak przynajmniej wynika z KTG - ale rownie dobrze moze to byc dzis jak i za tydzien. Jesli nic nie napisze jutro ani pojutrze to moze oznaczac ze sie do komputra nie dorwalam bo musze wyjechac na dwa dni (mam nadzieje ze wtedy mnie nie dopadnie). Odpowiedz Link
snow.white ojej,co za emocje!!! :) 14.10.03, 16:16 jak nie napiszesz dwa dni,to ja bede myslala,ze to JUZ :) to ja Ci zycze,zeby "Cie dopadlo" w dogodnym dla Ciebie czasie :) tyyyle osob na Twojego malucha czeka :)) Odpowiedz Link
lolyta Re: ojej,co za emocje!!! :) 17.10.03, 20:24 dzieki za pamiec :-) No to sie odmeldowuje, ze jeszcze nic :-/// przez dwa dni bylam poza mackami sieci wiec sie nie odzywalam, lekarz mowi ze maly to juz prawie ze lapkami macha na zewnatrz (czego ja w ogole nie czuje) i w kazdej chwili moze wyskoczyc aaaale juz bym chciala byc po...... Odpowiedz Link
aankaa Re: ojej,co za emocje!!! :) 17.10.03, 20:53 lolyta napisała: > kazdej chwili moze wyskoczyc aaaale juz bym chciala byc po...... nam też się dłuży to oczekiwanie zdawaj relacje na bieżąco :) Odpowiedz Link
snow.white a ja juz myslalam... :) 18.10.03, 09:52 ...ze po jestes :)))) Jak maly juz macha lapkami,to pewnie wyskoczy ekspresowo :)) a my sie bedziemy cieszyc bardzo z Toba :) ale wyslesz nam zdjecia??? :))))))) trzymam kciuki za ekspresowe narodziny :) Odpowiedz Link
aankaa Re: lolyta !!! 14.10.03, 13:52 to będzie nasze pierwsze forumowe Dekamerzątko pora pomyśleć nad wyprawką :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: właśnie, właśnie 14.10.03, 16:44 summa napisała: > świecznik - obowiązkowo! :) nie... cos takiego dekameronskiego.. fote z jakiegos spotkania, tylko i wylacznie dla lolyty i uczestnikow! a ona nam wysle zdjecia dzidziusia :) Odpowiedz Link
ulalka Re: właśnie, właśnie 14.10.03, 18:05 i podpisy wszystkich obowiazkowo!! ... :))) Odpowiedz Link