mha1 20.10.03, 22:02 zakładam, bo chce popisać o bzdurach. może coś chwyci??? Koaa - piwo za prawa autorskie (już dwa ci wiszę) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mha1 Re: Groch z kapustą vol. III 20.10.03, 22:05 mój samochód zalatuje kiełbasą i ogórkami kiszonymi, bo wczoraj przywiozłam koleżance z pracy wałówkę od rodziców. nie wyjęłam na noc (zimno jak w lodówce więc po co?). i efekt był szokujący ;) oprócz kiełbasy i ogórków wiozłam ciasto, które przesiąknęło czosnkiem. Odpowiedz Link
mha1 Re: Groch z kapustą vol. III 20.10.03, 22:10 czemu większość kierowców to debile??? denerwują mnie szczególnie ci, którzy nie wrzucają kierunkowskazów. mówię tu o rondzie. albo wrzucają lewy kierunek: przez środek będzie jechał??? kursanci!!! zasada jest prosta: przed rondem nie wrzucasz kierunku, chyba że skręcasz w pierwszą w prawą. a już napewno nie lewy kierunkowskaz!!! i jeszcze jedno: co szkodzi przed światłami wrzucić jedynkę odrazu po zatrzymaniu się??? korek jak jasna cholera a taki debil przede mną wrzuca jedynkę dopiero wtedy, jak samochód stojący przed nim rusza. cenne sekundy upływają!!! a ile to jest w skali całego korka??? i to by było na tyle w kwestii prowadzenia samochodu. jak sobie coś przypomnę to napiszę :) Odpowiedz Link
ulalka Re: Groch z kapustą vol. III 21.10.03, 11:38 mha1 napisała: > i jeszcze jedno: co szkodzi przed światłami wrzucić jedynkę odrazu po > zatrzymaniu się??? korek jak jasna cholera a taki debil przede mną wrzuca > jedynkę dopiero wtedy, jak samochód stojący przed nim rusza. cenne sekundy > upływają!!! a ile to jest w skali całego korka??? mi mowili, ze tak sie zarzyna skrzynie biegow... no ale ja maluchem jezdzilam wtedy..i tak mi zostalo, ze jedynke wrzucam jak widze, ze sie robi pieszym czerwone :)))) pozdroovki Mha :)) Odpowiedz Link
mha1 Re: Groch z kapustą vol. III 21.10.03, 15:41 > mi mowili, ze tak sie zarzyna skrzynie biegow... no ale ja maluchem jezdzilam > wtedy..i tak mi zostalo, ze jedynke wrzucam jak widze, ze sie robi pieszym > czerwone :)))) > pozdroovki Mha :)) a mnie mój instruktor uczył, żeby wrzucać od razu jedynke hmmm... nie wiem co to ma do zarzynania skrzyni biegów? możesz przedstawić tok rozumowania tych, co Ci tak mówili? pozdro Ulalka :))) Odpowiedz Link
ulalka Re: Groch z kapustą vol. III 21.10.03, 18:14 mha1 napisała: > a mnie mój instruktor uczył, żeby wrzucać od razu jedynke > hmmm... nie wiem co to ma do zarzynania skrzyni biegów? możesz przedstawić tok > rozumowania tych, co Ci tak mówili? > pozdro Ulalka :))) no wlasnie nie wiem.. tak rzekli i jakos ich slucham :)) moze powinnam zaczac sie stosowac do wlasnej sygnaturki ;))) :))))))))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Groch z kapustą vol. III 21.10.03, 15:28 mha1 napisała: > czemu większość kierowców to debile??? denerwują mnie szczególnie ci, którzy > nie wrzucają kierunkowskazów. mówię tu o rondzie. albo wrzucają lewy kierunek: > przez środek będzie jechał??? > kursanci!!! zasada jest prosta: przed rondem nie wrzucasz kierunku, chyba że > skręcasz w pierwszą w prawą. a już napewno nie lewy kierunkowskaz!!! Z kierunkowskazami na rondzie polemizowalbym :)))) A ja tez nie cierpie jak kierunkowskazow nie wrzucaja. Stoi taki palant na pasie prawym (do jazy prosto i w prawo) bez kierunku. Ja sie za nim ustawiam. Zapala sie swiatlo zielone, ten wlacza kierunkowskaz i wtacza sie na skrzyzowanie. Qurna, zarowki oszczedza!!! Czasami juz nie wytrzymuje i przeciagle kalksonu uzyje. ;))) Odpowiedz Link
lolyta Re: Groch z kapustą vol. III 20.10.03, 22:17 Ja mam klimat wagarowo-relaksowy od kilku dni, taka cisza przed burza. No i na fali tego klimatu wspominaja mi sie moje pierwsze wagary (takie prawdziwe, a nie ze cala klasa zwiala w pierwszy dzien wiosny): umowilysmy sie z przyjaciolka ze rano zamiast do szkoly przyjde do niej i razem ruszymy w miasto. Tak tez zrobilysmy, tylko ze wychodzac z pokoju ona zawadzila plecaczkiem o niedomknieta buteleczke z czarnym tuszem. Reszte dnia (do poznych godzin popoludniowych) spedzilysmy na wywabianiu tego gowna z wykladziny. Chodziliscie na wagary, kochani? Macie jakies fajne historyjki? Odpowiedz Link
summa wagary 21.10.03, 16:02 Ja na wagarach byłam tylko raz, we wczesnej podstawówce. Zwiałysmy całą grupą dziewczyn z prac ręcznych, bo się żadnej nie podobało durne wyszywanie. A że było to jednocześnie w czasach głębokiej komuny, a pani wicedyrektor miała chyba niespełnione ambicje esbeckie, skończyło się regularnymi przesłuchaniami (!) - pojedynczo, w gabinecie dyrektorskim - w celu wyłonienia prowodyra. Bardzo to przykro wspominam i pewnie dlatego odechciało mi się wagarów na całe życie. Odpowiedz Link
koaa Re: Groch z kapustą vol. III 20.10.03, 23:42 To trza się na to piwko spotkać:))))) W weekend niestety świętyje mamy urodziny i wybieramy się na wieś najwcześniej w następnym tygodniu jakiś czas:))))))0 Odpowiedz Link
mha1 Re: Groch z kapustą vol. III 21.10.03, 00:25 > To trza się na to piwko spotkać:))))) W weekend niestety świętyje mamy urodziny > i wybieramy się na wieś najwcześniej w następnym tygodniu jakiś czas:))))))0 o! jaki zajęty! to może ja też powybrzydzam??? Odpowiedz Link
malen_a Re: Groch z kapustą vol. III 21.10.03, 09:20 hej, ale jakies kontrolne kino mozna by zorganiozwac :-)) Odpowiedz Link
ulalka Re: Groch z kapustą vol. III 21.10.03, 11:40 a na co idziecie??????? jak w weekend, to ja siem moze zmobilizuje i poszaleje po stolycy :)) Odpowiedz Link
malen_a Re: Groch z kapustą vol. III 21.10.03, 11:43 a to powiedz na co masz ochote pojsc:-)) ja mam so wieczor niezarezerwowany, wiec sie moge dostosowac do Twojego gustu :-)) Odpowiedz Link
koaa Re: Groch z kapustą vol. III 21.10.03, 12:04 Mnie w weekend nie będzie:((((( ale poloecam Piratów!!!! jak mnie nie znudziło to musi być to fajny film:)))))) Odpowiedz Link
malen_a Re: Groch z kapustą vol. III 21.10.03, 12:10 koaa napisał: > Mnie w weekend nie będzie:((((( ale poloecam Piratów!!!! > jak mnie nie znudziło to musi być to fajny film:)))))) o ja tez sie juz miesiac na nich wybieram i dojsc nie moge :-)) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Groch z kapustą vol. III 21.10.03, 15:31 koaa napisał: > Mnie w weekend nie będzie:((((( ale poloecam Piratów!!!! > jak mnie nie znudziło to musi być to fajny film:)))))) slyszalem ze Piraci sa kiepscu... Ale to rzec gustu :)) Odpowiedz Link
ulalka Re: Groch z kapustą vol. III 21.10.03, 18:24 ja tam zgadzam sie na kazdy film :))) choc pewno moje finanse wyschna tak, ze w nastepnym miesiacu zawitam :(( heh.. z kinem jestem mocno do tylu.... a szkoda, bo lubie :)) Odpowiedz Link
malen_a Re: Groch z kapustą vol. III 21.10.03, 22:15 ulalka napisała: > ja tam zgadzam sie na kazdy film :))) choc pewno moje finanse wyschna tak, ze w > > nastepnym miesiacu zawitam :(( heh.. z kinem jestem mocno do tylu.... a szkoda, > > bo lubie :)) to zapraszamy do warszawki w so i oferujemy mozliwosc wyboru filmu :-))) Odpowiedz Link
ulalka Re: Groch z kapustą vol. III 22.10.03, 18:37 malen_a napisała: > ulalka napisała: > > > ja tam zgadzam sie na kazdy film :))) choc pewno moje finanse wyschna tak, > > ze w > > > > nastepnym miesiacu zawitam :(( heh.. z kinem jestem mocno do tylu.... a > szkoda, > > > > bo lubie :)) > > to zapraszamy do warszawki w so i oferujemy mozliwosc wyboru filmu :-))) > dziekuje Malenko :)) jesli moje finanse dotrwaja do soboty, to zawitam :))) a wczesniej dam znac :)) Odpowiedz Link
koaa Re: Groch z kapustą vol. III 22.10.03, 23:11 lepsi od Matrixa Desperado Equilibrium :))) mogą być nie marudź!!!!!!!! Odpowiedz Link
snow.white PADA SNIEG!!!!!!! :))) 22.10.03, 10:08 czy u Was tez??? :))) u mnie tak :))) suuuper!!!! :)) juz zmoklam od niego rano. ja chce wiecej sniegu!!!! Odpowiedz Link
malen_a Re: PADA SNIEG!!!!!!! :))) 22.10.03, 10:17 snow.white napisała: > czy u Was tez??? :))) u mnie tak :))) suuuper!!!! :)) juz zmoklam od niego > rano. > ja chce wiecej sniegu!!!! > u mnie chyba nie pada, chyba bo nie mam okien, ale o 9 nie padal :-((( Odpowiedz Link
snow.white Re: im bardziej pada snieg,bim bom... ;))) 22.10.03, 10:24 oj cos mi zwial post za szybko... taka piosenke o sniegu Puchatek spiewal,prawda?? :)) to wyjdz na chwilke,moze pada,mowie Ci-suuuper :) Odpowiedz Link
malen_a Re: im bardziej pada snieg,bim bom... ;))) 22.10.03, 10:33 snow.white napisała: > to wyjdz na chwilke,moze pada,mowie Ci-suuuper :) dobra, za Twoja namowia ide "na papierosa" z kolezanka, mimo, ze nie pale :-))) Odpowiedz Link