anahella 28.10.03, 22:57 Zglaszam sie z impry jako pierwsza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wo_bi Zawsze jestes pierwsza :) 28.10.03, 23:03 Co tak szybko??? :) Jak tam spotkanie z SH. I kto byl?? :) Odpowiedz Link
wo_bi tjaaaa, nie tlumacz sie... ;PP nt 28.10.03, 23:06 aankaa napisała: > ale to przez wizytę w łazience :( Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a A ten S.H..........to........... 28.10.03, 23:42 ...........jako S(apiens) H(omo)_genizowany to bardzo-bardzo ! Niczego sobie chłopina. W skali od 0 -> do 5 - ja mu stawiam ocenę 4 1/2. Odpowiedz Link
wo_bi Re: A ten S.H..........to........... 29.10.03, 00:02 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ...........jako S(apiens) H(omo)_genizowany to bardzo-bardzo ! Niczego sobie > chłopina. W skali od 0 -> do 5 - ja mu stawiam ocenę 4 1/2. Hmm to jakis konkurs byl?? Gdybym byl to bym wygral... No baa to jest pewne... ;PPPPPP Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: A ten S.H..........to........... 29.10.03, 00:05 wo_bi napisał: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > ...........jako S(apiens) H(omo)_genizowany to bardzo-bardzo ! Niczego sob > ie > > chłopina. W skali od 0 -> do 5 - ja mu stawiam ocenę 4 1/2. > Hmm to jakis konkurs byl?? Gdybym byl to bym wygral... No baa to jest > pewne... ;PPPPPP ty masz w naszym rankingu zaledwie 4i1/4 :-P Odpowiedz Link
wo_bi Re: A ten S.H..........to........... 29.10.03, 00:11 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ty masz w naszym rankingu zaledwie 4i1/4 :-P Hmm 4+1+4=9 :)))) Pan SH ma 4+1+2=7 Nie chcialbym nic mowic, ale jakby nie patrzec wygralem.... ;PPP Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: A ten S.H..........to........... 29.10.03, 00:15 wo_bi napisał: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > ty masz w naszym rankingu zaledwie 4i1/4 :-P > > Hmm 4+1+4=9 :)))) Pan SH ma 4+1+2=7 > Nie chcialbym nic mowic, ale jakby nie patrzec wygralem.... ;PPP no dobra, niech ci bedzie,bo mam dziś dobry nastrój po 2 głębszych urguelach. PPP :)) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: A ten S.H..........to........... 30.10.03, 00:03 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ...........jako S(apiens) H(omo)_genizowany to bardzo-bardzo ! Niczego sobie > chłopina. W skali od 0 -> do 5 - ja mu stawiam ocenę 4 1/2. Alez dziekuje. Az sie zaczerwienilem :-))) Odpowiedz Link
aankaa załuj, Rudy, ze Cię tam nie było 28.10.03, 23:06 było super, jedyny minus to muzyka "na żywo": skrzypce, kontrabas i harmoszka :( Odpowiedz Link
wo_bi znaczy kto?? bo siem pogubilem... ;) nt 28.10.03, 23:09 aankaa napisała: > było super, > jedyny minus to muzyka "na żywo": skrzypce, kontrabas i harmoszka :( Odpowiedz Link
aankaa Re: znaczy kto?? bo siem pogubilem... ;) nt 28.10.03, 23:11 to z filmu ale młody jesteś, daruję Ci wytłumaczenie przyjęte o Tobie też było (piekły Cię uszy ?) Odpowiedz Link
wo_bi Re: znaczy kto?? bo siem pogubilem... ;) nt 28.10.03, 23:58 aankaa napisała: > to z filmu > ale młody jesteś, daruję Ci > > wytłumaczenie przyjęte > o Tobie też było (piekły Cię uszy ?) Hmm, widocznie za malo mnie obgadywaliscie. Hmm a co mowiliscie??? Ciekawy jestem... Musze z SH sie spytac bo Ty to mi nie powiesz, ja Cie znam... ;) Odpowiedz Link
aankaa Re: znaczy kto?? bo siem pogubilem... ;) nt 29.10.03, 00:09 wo_bi napisał: > Hmm, widocznie za malo mnie obgadywaliscie. Hmm a co mowiliscie??? Ciekawy > jestem... Musze z SH sie spytac bo Ty to mi nie powiesz, ja Cie znam... ;) pewnie że nie powiem w końcu - to chłopy plotkują ;)))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: znaczy kto?? bo siem pogubilem... ;) nt 29.10.03, 00:14 aankaa napisała: > pewnie że nie powiem > w końcu - to chłopy plotkują ;)))) wiedzialem, tak tylko glupio sie spytalem. ;)) Odpowiedz Link
aankaa Re: znaczy kto?? bo siem pogubilem... ;) nt 29.10.03, 00:18 wo_bi napisał: > wiedzialem, tak tylko glupio sie spytalem. ;)) no to czekaj na "solidarność ..." :PPPPP Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: znaczy kto?? bo siem pogubilem... ;) nt 30.10.03, 00:07 Alescie mnie pod wlas wzieli! I teraz co bym nie zrobil, bedzie zle :-) Milcze jak grob, ani pary z pyska! :-PPP Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: czwarty będzie SH jak się do komputra dorwie 29.10.03, 23:53 Melduje sie juz w domu. Wawa nie jest taka zla, ale jednak wole Krakow :-) Wspolczuje Wam jednego: wody - macie paskudna w smaku. w Krakowie od kilku lat woda jest ozonowana, zapach jak po burzy, za to smak wyborny. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: czwarty będzie SH jak się do komputra dorwie 30.10.03, 00:03 I musze sie poskarzyc: na Dworcu Centralnym czynne sa dwie kasy biletowa, co powoduje,ze wiekszosc pasazerow kupujac bilet zaczyna od powszechnie znanego slowa na k, okreslajacego kobiety prowadzace sie lzej niz Citroen :-))) Jakby bylo malo, w InterCity zepsul sie jeden wagon (nie bylo pradu i ogrzewania) - oczywisice ten "moj". Na szczescie znalazlem wolne miejsce w sprawnym wagonie i spedzilem podroz na pogawedce z pewna mila starsza pania, rodowita warszawianka swoja droga. Znaczy sie,ze Krakow i Warszawa nie musza pluc na siebie. Jestem z siebie dumny - przelamalem granice ksenofobii :-)))) Odpowiedz Link
aankaa Re: Juz jestem! 29.10.03, 10:24 Kobieto ! przecież dziś musieliśmy wstać razem ze słonkiem :( Odpowiedz Link
malen_a Re: Juz jestem! 29.10.03, 10:36 aankaa napisała: > Kobieto ! > przecież dziś musieliśmy wstać razem ze słonkiem :( no tyz prawda Odpowiedz Link