Dodaj do ulubionych

Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!!

03.11.03, 22:34
bo już burdel niezły się zrobł :(

termin: zbiórka z niedzielę 9.XI
koniec: wtorek 11.XI

Ty zabierasz "Oddział Kraków"
"okoliczni" (sorry za określenie) - własnym sumptem
W-wa jedzie (w zależności od ilości z Betty i mną)

śpimy w wybranym przez Ciebie miejscu ??????

gubię się :(
Obserwuj wątek
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 03.11.03, 22:37
      aankaa napisała:

> W-wa jedzie (w zależności od ilości z Betty i mną)
      lub w zależności od ilości -> tylko z betty, albo tylko z tobą.
      Moze wystarczy jeden samochód? - na to się wszak zanosi. A który, to juz
      sprawa wtórna. mnie wsio ryba. Ale jechać DWOMA w 4 osoby ( wraz kierowcą $-
      ry ) to chyba zbytek przepychu ?? :))))
      • aankaa oddział W-wa !!! - mamy niewiele czasu 03.11.03, 22:42
        kto jedzie ??
    • sherlock_holmes Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 03.11.03, 22:49
      Tak terminy sie zgadzaja. Mialbym prosbe - gonia mnie w pracy, a widzialem, ze
      Padalcowa ma sporo inwencji i szuka w sieci noclegow. Moze zarezerwujesz
      miejsca? W tym "moim" pensjonacie juz wszystko zajete na ten weekend, ale moze
      w innych sa wolne miejsca?

Teraz do "poldniowego' oddzialu - mam 3-4 miejsca w samochodzie wolne.
      samochod, na gaz,wiec tanio wyjdzie. Prosze sie dopisywac kto jedzie ze mna.
      Aha - moge jechac z Krakowa przez Bochnie, Brzesko i Tarnow do Sandomierza,
      wiec kogos po drodze tez moge zgarnac.
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 03.11.03, 22:59
        sherlock_holmes napisał:

> Padalcowa ma sporo inwencji i szuka w sieci noclegow. Moze zarezerwujesz
        > miejsca? W tym "moim" pensjonacie juz wszystko zajete na ten weekend, ale
        moze
        > w innych sa wolne miejsca?

Szukałam po necie tylko dlatego, ze juz wspominałeś wcześniej, ze tam, gdzie
        upatrzyłeś cienko z miejscami.Chciałam pomóc, bo dziś miałam "pusty" dzień.
        Niestety, jak widzisz większośc z tych pensjonatów ( a własciwie wszystkie ) ma
        tylko telefony. Ja natomiast nie mam wyjścia na stacjonarnym. Musiałabym
        prowadzić dyskursy z recepcjami / właścicielami - z komórki Pop-idea. Jeżeli
        uważacie to za słuszne - to proszę bardzo. Nie czuła bym sie komfortowo, ale
        czego sie nie robi dla tak miłej społeczności. Kupię sobie jutro dwie pop
        karty - po 100 kazda i ...pajechali.
        • sherlock_holmes Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 03.11.03, 23:02
          Nie, to ja juz wole sie szefowi narazic i dzwonic z sluzbowego :-)
          Tylko ile mam zarezerwowac? 10, 15? Wiecej chyba nas nie bedzie...
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 03.11.03, 23:04
            sherlock_holmes napisał:

> Nie, to ja juz wole sie szefowi narazic i dzwonic z sluzbowego :-)
            > Tylko ile mam zarezerwowac? 10, 15? Wiecej chyba nas nie bedzie...
            >

tak sądzę. Raczej wygląda na 10 - niz na 15.
            • capa_negra Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 04.11.03, 09:06
              Oj narozrabialiście za popołudnie pod moja nieobecność !!!!
              Ale co tam - ja jako "okoliczna" piszę sie w zasadzie na każdy termin.
              Wiec mnie tez prosze liczyć od 9 do 11
              Poniewaz nigdy do tej pory was na zywca nie widziałam tylko na zdjęciach i to
              co niektórych :-)i poniewaz jako "okoliczna" nie wiem na która godzine dojadę
              uprzejmie proszę o ujawnienie jakiejś komórki cobym miała kontakt z grupa :-)))
              i mogła was dorwać na miejscu.

Ten post jest w miejce usunietego , który jest do wgladu tylko dla adminów
              Powód
              W poprzednim jest dodatkowe zdanie w ktorym podaje mój numer komórki, a
              uświadomiłam sobie że tu klony zagladaja......
              wiec wybaczcie - siła wyzsza
    • sherlock_holmes Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 04.11.03, 12:27
      Sprawa wyglada tak: jedyny pensjonat, gdzie jest miejsce dla 10 osob (i gdzie
      chce sie komus odebrac telefon) ma wolne miejsca,ale tylko 10/11, tak, ze
      zostaje nam jedna noc :(.
      Ceny prezentuja sie nastepujaco: 2os-68, 3os-83, 4os-97zl, wiec calkiem niezle.
      Napiszcie prosze czy sie zgadzacie, bo musze dac w miare szybko znac,zeby ktos
      nas nie wyprzedzil.
      Sprobuje jeszcze zadzwonic do dwoch pensjonatow, gdzie nikt uparcie nie odbiera.
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 04.11.03, 12:40
        sherlock_holmes napisał:

> Sprawa wyglada tak: jedyny pensjonat, gdzie jest miejsce dla 10 osob (i gdzie
        > chce sie komus odebrac telefon) ma wolne miejsca,ale tylko 10/11, tak, ze
        > zostaje nam jedna noc :(.

podaj mi tu nazwę tego pensjonatu, pls
        Ale jeszcze sie nie poddawaj i szperaj dalej - oczytwista w miare czasu twego.
        Tam ( w San. ) jest jakiś ewent w ten łykiend. Bo to aż dziwne, ze jest taki
        full_book. Moze jakies zaduszki jazzowe a może inny festiwal, czy cuś. To
        dziwne, że w tak nie turystycznym sezonie wszystko zajęte. :(((
        • sherlock_holmes Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 04.11.03, 12:51
          Pensjonat ma urocza nazwe "Dick" - mam nadzieje,ze od Ryszarda, nie od ...
          Dzien wczesniej maja tam jakas konferencje nauczycieli i full zajete - chyba 3
          miejsca wolne. Nr telefonu do nich: (15) 832-31-30
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 04.11.03, 13:44
            sherlock_holmes napisał:

> Pensjonat ma urocza nazwe "Dick" - mam nadzieje,ze od Ryszarda, nie od ...
            chechecheche :))))))....był tez taki napój butelkowany o nazwie " black dick "

> miejsca wolne. Nr telefonu do nich: (15) 832-31-30

ALE SZUKASZ DALEJ???? - bo szkoda, ze na jedna noc. Powinno być na DWIE.:))
            • sherlock_holmes Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 04.11.03, 14:33
              Jest problem :((( W jednej z kwater nie ma miejsca dla 10 osob (w ogole), wiec
              szkoda tam nawet pytac, bo pewnie udostepniaja jeden pokoj :)))
              Drugie kwatery, internaty i akademik maja miejsca tylko w wakacje.
              Zostalo mi tylko jedno miejsce, gdzie nikt nie odbiera telefonu. Jesli nic nie
              zalatwie do jutra, jutro rezerwuje tamte 10 miejsc na jedna nocke - trudno, ale
              innego wyjscia nie ma :(((
              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 04.11.03, 15:29
                sherlock_holmes napisał:

> Jest problem :((( > innego wyjscia nie ma :(((
                >

Mówi sie trudno i żyje sie dalej. Anava !
                • sherlock_holmes Zarezerwowane! 04.11.03, 15:40
                  Wszystkie pozostale kwatery pelne, wiec zarezerwowalem na jedna nocke: 10/11
                  listopada. Dwa pokoje 4-osobowe i jedna dwojka-razem 10 osob.
                  Prosze sie wpisywac kto jwedzie na pewno - w chwili obecnej wiem, ze na 100%
                  jada (kolejnosc przypadkowa :-) ) : P.a.d.a.l.c.o.w.a, AAnkaa, Betty, Malen_a,
                  Capa_negra i ja. Czyli jeszcze cztery osoby (przydalby sie jeden facet - bedzie
                  nas dwoch w pokoju) Komu, komu, bo ide do domu! :-))
                  • malen_a Re: Zarezerwowane! 04.11.03, 15:47
                    fajnie ze juz sa kwaterki, a masz moze jakiegos linka? i za ile?
                  • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Zarezerwowane! 04.11.03, 15:48
                    sherlock_holmes napisał:

Czyli jeszcze cztery osoby (przydalby sie jeden facet - bedzie
                    >
                    > nas dwoch w pokoju) Komu, komu, bo ide do domu! :-))
                    >

przydało by sie jeszcze trzech facetów - to wy byście chrapali w tym
                    czteroosobowym. :-)))
                  • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Zarezerwowane! 04.11.03, 15:49
                    sherlock_holmes napisał:

Czyli jeszcze cztery osoby (przydalby sie jeden facet - bedzie
                    >
                    > nas dwoch w pokoju) Komu, komu, bo ide do domu! :-))
                    >

przydało by sie jeszcze trzech facetów - to wy byście chrapali w tym
                    czteroosobowym. :-))) A podaj nazwę pensjonatu i dokładnie cenę.
                    • sherlock_holmes Re: Zarezerwowane! 04.11.03, 16:01
                      Pensjonat "Dick", ul. Sokolnickiego 3, tel. (15) 832 31 30.
                      Ceny: pokoj 4-osobowy 97zl, 2-osobowy 68zl. Mysle ze najsprawiedliwiej bedzie,
                      jesli zsumujemy koszty i podzielimy przez liczbe uczestnikow wycieczki :-)))
                      • aankaa Re: Zarezerwowane! 04.11.03, 17:05
                        sherlock_holmes napisał:

> Pensjonat "Dick", ul. Sokolnickiego 3, tel. (15) 832 31 30.
                        > Ceny: pokoj 4-osobowy 97zl, 2-osobowy 68zl. Mysle ze najsprawiedliwiej
                        bedzie,
                        > jesli zsumujemy koszty i podzielimy przez liczbe uczestnikow wycieczki :-)))
                        >

no, ładne kwiatki
                        nie dość, że na "zbiorówce" to jeszcze mamy się dorzucać tym co komfortowo
                        dwójeczkę zajmą ;))
                      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Zarezerwowane! 04.11.03, 18:24
                        sherlock_holmes napisał:

. Mysle ze najsprawiedliwiej bedzie,
                        > jesli zsumujemy koszty i podzielimy przez liczbe uczestnikow wycieczki :-)))
                        >

No dobry jesteś !! to wy sobie chrapania tylko stereo słuchać będziecie , a my
                        w quadro_chrapie cierpimy a kaska po równo ! a g_ _ _o ! ;)))
                        • aankaa Re: Zarezerwowane! 04.11.03, 18:27
                          p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> my w quadro_chrapie cierpimy

o, wypraszam sobie !!!
                          ja nie chrapię, ja GADAM
                          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Zarezerwowane! 04.11.03, 18:31
                            aankaa napisała:

> o, wypraszam sobie !!!
                            > ja nie chrapię, ja GADAM
                            >

Tys piknie - a ten pozal sie boze, balcerowicz szilok - jeszcze mi za twoje
                            senne wynurzenia płacić sugieruje! ;)) A to Szillok.! Fuj.
                            • aankaa Re: Zarezerwowane! 04.11.03, 18:37

> aankaa napisała:
                              >
                              > > o, wypraszam sobie !!!
                              > > ja nie chrapię, ja GADAM
                              > >
                              >
                              > Tys piknie - a ten pozal sie boze, balcerowicz szilok - jeszcze mi za twoje
                              > senne wynurzenia płacić sugieruje! ;))

jest szansa, że jak porządnie się nawalę to nie będę mogła z siebie słowa
                              wydusić ;)
                              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Zarezerwowane! 04.11.03, 18:39
                                aankaa napisała:

>
                                > jest szansa, że jak porządnie się nawalę to nie będę mogła z siebie słowa
                                > wydusić ;)

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))ja cie będe w piety łaskotać, to i
                                nawalona, zagadasz :))))))))))))))))))
                                • aankaa Re: Zarezerwowane! 04.11.03, 18:51

> :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))ja cie będe w piety łaskotać, to i
                                  > nawalona, zagadasz :))))))))))))))))))

figa z makiem !
                                  mogę spać bez niczego ale butów nie zdejmę ;)
    • aankaa Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 04.11.03, 17:07
      "Prosze sie wpisywac kto jwedzie na pewno - w chwili obecnej wiem, ze na 100%
      jada (kolejnosc przypadkowa :-) ) : P.a.d.a.l.c.o.w.a, AAnkaa, Betty, Malen_a,
      Capa_negra i ja"

Anahella twierdziła, że weekend ma zajęty, to poniedziałek chyba Jej pasuje ?
      • aankaa Anahello !!!!!!! 04.11.03, 17:47
        pasuje Ci poniedziałek ?
      • wo_bi Aankaa!!!!!!!!!! 04.11.03, 19:09
        Daj mi czas do dzisiaj wieczorem!!!!! Plisssss ;))) To powiem na 50% bo
        baaaardzo chcialbym pojechac. A le poplataliscie z tym terminem i tak wyszlo.
        Wszystko teraz zalezy od mojego szefa. wrrrrr
        BO ja do piatku nie jestem pewny czy jade. Dopiero w piatek dogadam sie z
        szefem, czy da mi wolne na poniedzialem. Jesli tak, a sadze, ze da, to pakuje
        sie i jade. Jesli beda miejsca w ktoryms z samochodow to sie pisze na to. :))

Tak wiec, jesli zabraknie miejsc (chetnych wiece), to sila rzeczy odpadne, nie
        bede zajmowal miejsca jesli nie jestem na 100% piewien. A jesli udaloby sie
        to...

Dobra naplatalem jak moglem ale mam nadzieje ze wyjasnilem. ;)))

Pozdrawiam
        • aankaa nie martw się, Robaczku :) 04.11.03, 19:12
          zawsze możemy dwoma furami pojechać
          • wo_bi Re: nie martw się, Robaczku :) 04.11.03, 19:15
            aankaa napisała:

> zawsze możemy dwoma furami pojechać
            >

Hmm, robaczek raczje boji sie tego, ze nie pojedzie niz tego, ze nie bedzie
            wiedzial czym pojedzie. Tam ponoc tory prowadza ;)))
            • nawiedzona_baba Re: nie martw się, Robaczku :) 04.11.03, 19:19
              Młodzieńcze - wiara czyni cuda, góry przenosi
              i takie tam pierdoły

więcej optymizmu :)))
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a PATRZTA JAKI SZERLOK_BALCEROWICZ :))) 04.11.03, 18:26
      BALCEROWICZ MUUUUUSI ODEJŚĆ !!!!
    • anahella Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 04.11.03, 19:28
      No wlasnie! Wjedz do Sandomierza w niedziele w samo poludnie i
      krzyknij: "Dobra, tera ja tu rzadze";)
      • sherlock_holmes Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 04.11.03, 21:19
        anahella napisała:

> No wlasnie! Wjedz do Sandomierza w niedziele w samo poludnie i
        > krzyknij: "Dobra, tera ja tu rzadze";)

A pocalujcie Wy mnie wszyscy w dupe! Odwoluje Sandomierz :-)))
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sherlok, zrób porządek z Sandomierzem !!!!! 04.11.03, 21:24
          sherlock_holmes napisał:

>
          > A pocalujcie Wy mnie wszyscy w dupe! >

ale żądasz wirtualnie, czy na żywo ?
          • sherlock_holmes Wymiękłem! :)))))))))))))))))))) n/t 04.11.03, 21:29

• p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Wymiękłem! :)))))))))))))))))))) n/t 04.11.03, 21:57
              sherlock_holmes napisał:

>

mimo,ze jestem....
              -
              genetycznie obciążona,i leczę się na oddz. F-6 - to jednak mam to swoje
              specyficzne poczucie chumoru....;)))Fuj !!
    • sherlock_holmes Toż to po prostu straszne! 06.11.03, 18:15
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15253&w=8909039&a=8941495
      • aankaa nie taki diabeł straszny jak go malują 06.11.03, 18:43
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15253&w=8909039&a=8941495
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka