catalina1 05.11.03, 19:52 Mam go dość. Siedzi w tym nosie i nie chce wyjść ;-( A do tego chodzę i kicham, ale katar wtedy też nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Katar 05.11.03, 20:56 catalina1 napisała: > Mam go dość. Siedzi w tym nosie i nie chce wyjść ;-( A do tego chodzę i > kicham, ale katar wtedy też nie wychodzi. Inhalacje z Amolu? Albo olejku sosnowego? Smarowanko czymś rozgrzewająco- pachnącycm na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Katar 06.11.03, 07:50 the_kami napisała: > Smarowanko czymś rozgrzewająco- > pachnącycm na noc? Smarowanko nie pomaga, za to dizś jest postęp odkręcił się rano kranik w nosie i chusteczka to tak przy noscie powinna być non-stop. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Katar 05.11.03, 21:07 Cat - pamiętasz przepis na błyskawiczne zwalczanie przeziębienia, jaki Ci podałam jakiś czas temu? To działa! Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Katar 06.11.03, 06:13 the_dzidka napisała: > Cat - pamiętasz przepis na błyskawiczne zwalczanie przeziębienia, jaki Ci > podałam jakiś czas temu? > To działa! > Medycyna ludowa? Niania niewinnie Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Katar 06.11.03, 07:51 the_dzidka napisała: > Cat - pamiętasz przepis na błyskawiczne zwalczanie przeziębienia, jaki Ci > podałam jakiś czas temu? Nie pamiętam ;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Katar 06.11.03, 10:11 Lepsza medycyna ludowa niz medycyna dla ludu. Obaczcie tam: www.joemonster.org/article.php?sid=36 Nie podali ze dzielo wydal Panstwowy Zaklad Wydawnictw Lekarkskich a wydanie IV chyba bylo w 1970 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Katar 06.11.03, 11:16 brezly napisał: > Lepsza medycyna ludowa niz medycyna dla ludu. > Obaczcie tam: > www.joemonster.org/article.php?sid=36 > Nie podali ze dzielo wydal Panstwowy Zaklad Wydawnictw Lekarkskich a wydanie IV > chyba bylo w 1970 roku. O rany julek ;-)) Można popłakać sie ze śmiechu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Katar 06.11.03, 11:26 catalina1 napisała: > O rany julek ;-)) Można popłakać sie ze śmiechu ;-))) Toż to stare jak świat. Tzn. znane od wieków. :D Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Katar 06.11.03, 12:20 konradbryw napisał: > Toż to stare jak świat. Tzn. znane od wieków. :D > Przepraszam. Dla mnie bylo dwa dni temu piorunsko nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Katar 06.11.03, 12:48 brezly napisał: > Przepraszam. Dla mnie bylo dwa dni temu piorunsko nowe. No dla mnie jeszcze nowsze ;-))) i zastanawiające jako to można było tak żyć. A może niektóre kobiety nadal tak żyją?? Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Katar 06.11.03, 13:27 catalina1 napisała: > A może niektóre kobiety nadal tak żyją?? Koszmar. A pewnie, że żyją. Mycie od czasu do czasu w miednicy, kąpiel od wielkiego dzwonu. Pranie z rzadka. Przecież to widać i czuć, jak się człowiek wybierze gdzieś na wieś. Odpowiedz Link Zgłoś