Dodaj do ulubionych

Maraton na Naszym Forum

27.01.04, 19:54
na samej końcówce,to wszystcy "ostatnie płuca wypluwają"
a na początku nowego tysiączka,to "żółwie pod górke"
Obserwuj wątek
    • marialudwika Re: Maraton na Naszym Forum 27.01.04, 20:00
      Co racja to racja!!!!Odzywalam sie dzis,jako jedna z NIEWIELU!!!!Moze Ty Glodny
      jakos forum "rozbujasz"???Rzuc jakis kontrowersyjny temat,by nie bylo skarg na
      landrynki albo sekte Milosc!!!!!Pozdro
      ml-nieustajaca wielbicielka
      • rudakitka Do ML i nie tylko 28.01.04, 17:38
        marialudwika napisała:
        Rzuc jakis kontrowersyjny temat,by nie bylo skarg na
        > landrynki albo sekte Milosc!!!!!

czy Wy sie mnie boicie czy tylko niezbyt lubicie?wink
        dopiero dzisiaj przeczytałam ten post i myślę(jestem pewna)że to chodzi o mnie.
        No,no ,no.Ale może tak szczerze raz coś napiszecie?smile)
        • marialudwika Re: Do ML i nie tylko 28.01.04, 17:48
          Ale nie badz przeczulona Ruda Kitko!!!!Ty nie pisalas o "landrynach"!!!A
          pozatym
          wydaje mi sie,ze mozemy poklikac czasem na temaciki
          kontrowesyjne,hm.Ja "zauwazylam" tylko,ze mialas kiepski humor wczoraj!!Kazdemu
          to sie zdarza,mnie nawet czesto,czasem "nadrabiam mina",ale czasem mi sie nie
          chce,hi,hi.Mysle,ze Ciebie lubie,choc czasem bywasz "ostra jak zyletka".....
          Pozdrowka
          ml
          P.S. A jak egzamin syna sie udal?Wczoraj pytalam tez....
          • rudakitka Re: Do ML i nie tylko 28.01.04, 18:08
            Bo ja was bardzo lubie,tylko czasami jak troche jest za słodko to lubie kijkiem pogrzebać.A humorek miewam ostatnio bardzo dobry,tylko raczej nie bardzo chce pisac publicznie dlaczegosmile.
            A synuś-no nie wiem,powiedział,ze będzie dobrzesmile.Wiesz to jego pierwsze egzaminy,pierwszy rok,jeszcze nie wie jak to wygląda.Zaliczenia miał wszystkie na 4 i tak troche był zawiedziony,moze liczył na wiecej?Dzisiaj tez pisał ,miał egzamin z filozofii i pisał o Sokratesie ,a właśnie tego najbardziej nie chciał,no ale tak przeważnie jest.
    • wywrot53 Re: Maraton na Naszym Forum 27.01.04, 20:13
      Głodny, dopóki forum będzie się otwierało w tempie "żółwia po górkę" będą
      trudności sad(((Z zegarkiem na monitorze otworzenie forum i dojście
      do "odpowiadasz na:" zajęło dokładnie 11 minut i 34 sekundy. Gdyby inne strony
      tak się otwierały komp wyladowałby w serwisie, ale niestety tylko gazeta muli:
      (((
      • glodn-y Re: Maraton na Naszym Forum 27.01.04, 20:37
        wywrot53 napisała:

> Głodny, dopóki forum będzie się otwierało w tempie "żółwia po górkę" będą
        > trudności sad(((Z zegarkiem na monitorze otworzenie forum i dojście
        > do "odpowiadasz na:" zajęło dokładnie 11 minut i 34 sekundy. Gdyby inne
        strony
        > tak się otwierały komp wyladowałby w serwisie, ale niestety tylko gazeta muli:
        > (((

Oj!
        Znam ten ból!!1
        Pamiętasz?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=10059544
        • marialudwika Re: Maraton na Naszym Forum 27.01.04, 20:52
          Muli i to jak!!!!Za wyjatkiem Wedrowca.Kto mi powie na czym to polega,ze u
          Wedrowca nie muli???Pozdro
          ml
          • wedrowiec2 Re: Maraton na Naszym Forum 27.01.04, 20:57
            Nie tylko u mnie nie muli. Jakiś czas temu, gdy toczyła się podobna dyskusja,
            poparł mnie Bodzio. Widocznie mieszkańcy zachodnich rubieży mają fory w
            Gazeciesmile
            • bepeef Re: Maraton na Naszym Forum 27.01.04, 21:06
              wedrowiec2 napisała:

> Nie tylko u mnie nie muli. Jakiś czas temu, gdy toczyła się podobna dyskusja,
              > poparł mnie Bodzio. Widocznie mieszkańcy zachodnich rubieży mają fory w
              > Gazeciesmile

U mnie działa dużo lepiej przez Internet Explorer - na Mozilli się wiesza.
              Mulenie/niemulenie jest naprzemienne.

B.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka