glodn-y 27.01.04, 19:54 na samej końcówce,to wszystcy "ostatnie płuca wypluwają" a na początku nowego tysiączka,to "żółwie pod górke" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: Maraton na Naszym Forum 27.01.04, 20:00 Co racja to racja!!!!Odzywalam sie dzis,jako jedna z NIEWIELU!!!!Moze Ty Glodny jakos forum "rozbujasz"???Rzuc jakis kontrowersyjny temat,by nie bylo skarg na landrynki albo sekte Milosc!!!!!Pozdro ml-nieustajaca wielbicielka Odpowiedz Link
rudakitka Do ML i nie tylko 28.01.04, 17:38 marialudwika napisała: Rzuc jakis kontrowersyjny temat,by nie bylo skarg na > landrynki albo sekte Milosc!!!!! czy Wy sie mnie boicie czy tylko niezbyt lubicie? dopiero dzisiaj przeczytałam ten post i myślę(jestem pewna)że to chodzi o mnie. No,no ,no.Ale może tak szczerze raz coś napiszecie?) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do ML i nie tylko 28.01.04, 17:48 Ale nie badz przeczulona Ruda Kitko!!!!Ty nie pisalas o "landrynach"!!!A pozatym wydaje mi sie,ze mozemy poklikac czasem na temaciki kontrowesyjne,hm.Ja "zauwazylam" tylko,ze mialas kiepski humor wczoraj!!Kazdemu to sie zdarza,mnie nawet czesto,czasem "nadrabiam mina",ale czasem mi sie nie chce,hi,hi.Mysle,ze Ciebie lubie,choc czasem bywasz "ostra jak zyletka"..... Pozdrowka ml P.S. A jak egzamin syna sie udal?Wczoraj pytalam tez.... Odpowiedz Link
rudakitka Re: Do ML i nie tylko 28.01.04, 18:08 Bo ja was bardzo lubie,tylko czasami jak troche jest za słodko to lubie kijkiem pogrzebać.A humorek miewam ostatnio bardzo dobry,tylko raczej nie bardzo chce pisac publicznie dlaczego. A synuś-no nie wiem,powiedział,ze będzie dobrze.Wiesz to jego pierwsze egzaminy,pierwszy rok,jeszcze nie wie jak to wygląda.Zaliczenia miał wszystkie na 4 i tak troche był zawiedziony,moze liczył na wiecej?Dzisiaj tez pisał ,miał egzamin z filozofii i pisał o Sokratesie ,a właśnie tego najbardziej nie chciał,no ale tak przeważnie jest. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Maraton na Naszym Forum 27.01.04, 20:13 Głodny, dopóki forum będzie się otwierało w tempie "żółwia po górkę" będą trudności (((Z zegarkiem na monitorze otworzenie forum i dojście do "odpowiadasz na:" zajęło dokładnie 11 minut i 34 sekundy. Gdyby inne strony tak się otwierały komp wyladowałby w serwisie, ale niestety tylko gazeta muli: ((( Odpowiedz Link
glodn-y Re: Maraton na Naszym Forum 27.01.04, 20:37 wywrot53 napisała: > Głodny, dopóki forum będzie się otwierało w tempie "żółwia po górkę" będą > trudności (((Z zegarkiem na monitorze otworzenie forum i dojście > do "odpowiadasz na:" zajęło dokładnie 11 minut i 34 sekundy. Gdyby inne strony > tak się otwierały komp wyladowałby w serwisie, ale niestety tylko gazeta muli: > ((( Oj! Znam ten ból!!1 Pamiętasz? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=10059544 Odpowiedz Link
marialudwika Re: Maraton na Naszym Forum 27.01.04, 20:52 Muli i to jak!!!!Za wyjatkiem Wedrowca.Kto mi powie na czym to polega,ze u Wedrowca nie muli???Pozdro ml Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Maraton na Naszym Forum 27.01.04, 20:57 Nie tylko u mnie nie muli. Jakiś czas temu, gdy toczyła się podobna dyskusja, poparł mnie Bodzio. Widocznie mieszkańcy zachodnich rubieży mają fory w Gazecie Odpowiedz Link
bepeef Re: Maraton na Naszym Forum 27.01.04, 21:06 wedrowiec2 napisała: > Nie tylko u mnie nie muli. Jakiś czas temu, gdy toczyła się podobna dyskusja, > poparł mnie Bodzio. Widocznie mieszkańcy zachodnich rubieży mają fory w > Gazecie U mnie działa dużo lepiej przez Internet Explorer - na Mozilli się wiesza. Mulenie/niemulenie jest naprzemienne. B. Odpowiedz Link