lablafox 29.03.04, 10:42 Na dzień dobry , w poniedziałek , podsyłam link do przepięknych zdjęć , których wystawa jest obecnie w Poznaniu w "Akwarium". www.ziemiaznieba.pl/Lx Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: Ziemia z nieba 29.03.04, 12:45 Lx, u mnie sie nie otwiera.((((((.Pozdro ml Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Ziemia z nieba 29.03.04, 12:52 Otwiera się, otwiera, tylko trzeba zdeletować Lx na końcu linka Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ziemia z nieba 29.03.04, 15:52 Interesujace,,ale znowu Jolanta Kwasniewska...i hymn pochwalny na jej temat.Zastanawiam sie czemu ona nie patronuje,czy wogole cos takiego jeszcze jest.Pozdro ml Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Ziemia z nieba 29.03.04, 16:58 Piękne zdjęcia. Nie wiedziałam, że na wulkanach Islandii może rosnąć mech. Niesamowite połączenie kolorystyczne. Odpowiedz Link
puz Re: Ziemia z nieba 29.03.04, 17:07 tu jest troche o Kwaśniewskiej www.google.pl/search?q=jolanta+kwa%C5%9Bniewska&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl Odpowiedz Link
lablafox Re: Ziemia z nieba 29.03.04, 17:46 marialudwika napisała: > Interesujace,,ale znowu Jolanta Kwasniewska...i hymn pochwalny na jej > temat.Zastanawiam sie czemu ona nie patronuje,czy wogole cos takiego jeszcze > jest.Pozdro > ml Ale mnie zaskoczyłas marioludwiko , oglądałam przepiękne zdjęcia , przyrodnicze i zadnej Jolanty tam nie widziałam,żadnego hymnu nie czytałam .Chyba jestem przyslepawa hahaha .Musze tam zajrzec jeszcze raz . Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ziemia z nieba 29.03.04, 21:22 Mialam chyba pecha,nie moglam otworzyc galerii,pozniej sprobuje.Pozdro ml Odpowiedz Link
bet-ka Re: Ziemia z nieba 29.03.04, 21:54 Piękne zdjęcia. Szczególnie widok gejzeru, skojarzył mi się z "Szałem" Podkowińskiego )) Odpowiedz Link