dado11 04.08.04, 00:01 Moj kochany malzonek zaprotestowal przeciwko skrotom odzierajacym go z osobowosci! Od tej pory, jesli bede pisala o moim mezu, bede uzywac jego imienia - Artur. Pozdr D. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxal Re: M-k zaklada protest!! 04.08.04, 03:50 dado11 napisała: > Moj kochany malzonek zaprotestowal przeciwko skrotom odzierajacym go z > osobowosci! Od tej pory, jesli bede pisala o moim mezu, bede uzywac jego > imienia - Artur. Pozdr D. OK! Nie napisalas jednak przeciwko czemu "ukochany malzonek" protestuje. Moze dopisuj zawsze "moj jasnie uwielbiany i ukochany pan malzonek Artur" - mysle, ze nie tylko nie bedzie wiecej protestowal, ale moze podniesc sie na duchu i caly splendor splynie na Ciebie. Odpowiedz Link
lablafox Re: M-k zaklada protest!! 04.08.04, 10:12 foxal napisał: > dado11 napisała: > > > Moj kochany malzonek zaprotestowal przeciwko skrotom odzierajacym go z > > osobowosci! Od tej pory, jesli bede pisala o moim mezu, bede uzywac jego > > imienia - Artur. Pozdr D. > Foksalu , właśnie dziś rano myślałam co u Ciebie słychać i czy radzisz sobie w tej skomplikowanej dla Ciebie sytuacji domowej. Ucieszyłam się , zobaczywszy Twój wpis. > OK! Nie napisalas jednak przeciwko czemu "ukochany malzonek" protestuje. Moze > dopisuj zawsze "moj jasnie uwielbiany i ukochany pan malzonek Artur" - mysle, > ze nie tylko nie bedzie wiecej protestowal, ale moze podniesc sie na duchu i > caly splendor splynie na Ciebie. Odpowiedz Link
marialudwika Re: M-k zaklada protest!! 04.08.04, 10:17 A ja komunikuje,ze bede o moim m-ku pisac TZ. ml Odpowiedz Link
ewelina10 Re: M-k zaklada protest!! 04.08.04, 19:20 A moja 1/2 chyba nawet nie wie, gdzie ja wirtualnie buszuję. Fora go zupełnie nie interesują, zero zainteresowania. Za bardzo konkretny i oszczędny w słowach. Śmieje się ze mnie, że to typowo "babskie". Jeśli zdarzyłby się "cud" i zmieniłby swoje zainteresowanie (sytuacja niemożliwa, ale teoretyzując), to postawiłabym warunek.... najpierw mój drogi pooościki ....nie ma lekko....... --------- Ew. Odpowiedz Link
mammaja Re: M-k zaklada protest!! 04.08.04, 20:17 Moj tez za nic nie chcialby tego czytac!Jak dostanie list, prosi zebym go przeczytala i opowiedziala mu co tam jest napisane.No coz.Nie znaczy ,ze nie czyta wcale,raczej duzo, ale tak jak i Eweliny rzeczy bardziej konkretne niz ulotne impresje naszego forum! Odpowiedz Link
lablafox Re: M-k zaklada protest!! 04.08.04, 21:33 Ja mojemu meżowi czasami czytam .Sam nigdy do takich "głupot" nie zasiądzie. Zna Was i bywa na spotkaniach w realu. Odpowiedz Link
marialudwika Re: M-k zaklada protest!! 04.08.04, 21:51 Mojego TZ wogole nie interesuje CO ja pisze lub czytam na forach,poza spanielami oczywiscie.On ma swoje rozliczne zainteresowania,ja swoje.Czasem cos mu opowiadam,szczegolnie wiesci z forum polsko-holenderskiego. ml Odpowiedz Link
ada296 Re: M-k zaklada protest!! 04.08.04, 23:03 a ja nie chcę by mój Pan wiedział o forum to forum jest MOJE i już Odpowiedz Link