marialudwika 21.09.04, 00:51 Osmiele sie zalozyc i ide spac. ml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornikuno Re: DOBRANOC! 21.09.04, 01:03 ML buonanotte... NB ciagle sie mijamy IzaBella Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC! 21.09.04, 01:06 Jeszcze na moment zajrzalam!!Ciesze sie,ze znow jestes Kornikuuno!!! )) Buonanotte! ml Odpowiedz Link
antyproton Re: DOBRANOC! 21.09.04, 01:23 Dobranoc wszystkim , dalekim i bliskim ( bo pisze z Polski ) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: DOBRANOC! 21.09.04, 03:19 marialudwika napisała: > Osmiele sie zalozyc i ide spac. Myslalam ze do spania bedziesz sie rozbierac, a nie zakladac. A coz to takiego OSMIELASZ sie zalozyc przed pojsciem spac? Jedwabna przezroczysta koszula nocna? Kropelka Chanel No 5? Skorzany gorset? Chyba czas na mnie tez ucichnac ;o[+] i zabrac sie za kolejny raport Wracam do pracy, Wam z pokuli polnocnej i zachodniej zycze milych snow. Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link
lablafox Re: DOBRANOC! 21.09.04, 22:20 Dobranoc mówię , zmęczona i osłabiona tymi wszystkimi aferopyskówkami. Miłej , spokojnej nocy Wam życzę sowy i skowronki. Odpowiedz Link
lablafox Re: DOBRANOC! 21.09.04, 22:32 Chyba jeszcze raz dobranoc. Spoko oczywiście. Ja jestem nad wyraz spokojny człowiek , do czasu ,aż mnie nie poniesie. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Buonanotte Omeri :-) n/t 22.09.04, 00:04 Ode mnie tez Zmichowianko!! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: DOBRANOC! 22.09.04, 01:31 Muszę wstać o barbarzyńskiej porze (6 rano!!) A i dzień czeka mnie bardzo cięzki Dobranoc wszystkim Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC!Jowoj ntxt 22.09.04, 01:35 Dobranoc wszystkim tez.Pora na Morfeusza! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC hmmm 22.09.04, 01:40 Policz baranki ml P.S. Albo pomysl,o ktrej trzeba wstac..na mnie TO dziala ! Odpowiedz Link
kornikuno Re: DOBRANOC hmmm 22.09.04, 01:42 Ado:-9 mnie tez nie, chociaz rozsadek nakazuje...no ale jeszcze troche pobede... IzaBella Odpowiedz Link
przyjaciolka1 Re: DOBRANOC! Nocnym Markom. 23.09.04, 01:20 Codziennie prawie obiecuje sobie rano : dzis pojde wczesniej spac.Nie ma jakiegos lekarstwa na dotrzymywanie sobie obietnic ? Spijcie dobrze i najlepiej niczego sobie nie obiecujcie Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC! Nocnym Markom. 23.09.04, 01:23 Ano, nie wynaleziono jeszce Dobranoc! ml Odpowiedz Link
ada296 oj Przyjaciolko :-) 23.09.04, 01:28 ile rzeczy ja sobie obiecuje kazdego dnia solennie i nawet wymyslam sobie kary za zlamanie slowa i nic z tego nie wynika ale te obietnice daja mi nadzieje na to, ze moze kiedys dotrzymam slowa ) Odpowiedz Link
przyjaciolka1 Re: oj Przyjaciolko :-) 23.09.04, 01:45 Ja tez na to licze )) Kiedys sie uda.A teraz juz naprawde ide spac,bo mi sie skosy w kulkach z poziomami pionuja.Kolory tez jakies zamazane....... Dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link
kornikuno Re: Dobrej nocy wszystkim... 23.09.04, 02:52 ...ide sie pakowac...bo jak tak dalej pojdzie ...to waliza pusta bedzie... kolorowych snow IzaBella Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Dobrej nocy wszystkim... 23.09.04, 02:57 Zawitał ranny ptaszek ) Buźka Lx Pora żeby marki poszły lulac) Dobranoc) Odpowiedz Link
lablafox Re: Dobrej nocy wszystkim... 23.09.04, 02:58 idż spać , kornikuno. Tradycji stało się zadość. Wchodzę na NM , a Nm wieją spać. Dobranoc Nocusie. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Szalenie spiacy watek 23.09.04, 04:09 Wlasnie sie rozkrecilam w pracy a tu co rusz ktos mowi "Dobranoc", Zaczynam ziewac. Jak zasne na biurku to bedzie Wasza wina. Spijcie spokojnie, ja ide pokrecic kulki. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link
ada296 Dobranoc :-) 23.09.04, 23:49 i życzę sobie jutro mieć lepszy humor ślę buziaki wszystkim Odpowiedz Link
jowoj Re: DOBRANOC! 25.09.04, 00:19 Spać idę. Albo inaczej. Idę być inny. Dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link
glodn_y Re: DOBRANOC! 25.09.04, 00:25 jowoj napisał: > Spać idę.< -rozumiem. >Albo inaczej. Idę być inny.< ???????? Wilkołak??? Dobranoc wszystkim. - to też rozumiem Odpowiedz Link
glodn_y Re: DOBRANOC! 25.09.04, 00:36 Placz,płacz..! a do Paryża to zabrac nie chcialas. Odpowiedz Link
ada296 Re: DOBRANOC! 25.09.04, 00:40 no przecież nie zgłaszałeś się co by mnie w obce kraje wozić !! do siebie miej żale !!! płakać nie będę nawet ze złości bo się zawzięłam i już Odpowiedz Link
ada296 Re: DOBRANOC! 25.09.04, 01:26 Głodny poległ a i na mnie już czas Dobranocka pa do niedzieli albo i lepiej Odpowiedz Link
axsa Re: DOBRANOC! 25.09.04, 06:46 ado Piekna, dowcipna sygnaturka )) i sedno wielu spraw rozwodowych. )) Odpowiedz Link
przyjaciolka1 Re: Dobranoc :-)) 27.09.04, 00:02 I ja dobranoc wszystkim.Kolorowych snow. Odpowiedz Link
no_no Re: DOBRANOC! - ponie działek 27.09.04, 00:01 W moim horoskopie pisze, że mam lubić poniedziałki To lubię je No - dobranoc Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC! - ponie działek 27.09.04, 00:05 Dolaczam do idacych spac.Dobrancka Wam! ml Odpowiedz Link
kanoka Re: DOBRANOC! - ponie działek 27.09.04, 00:15 Dobranoc, Dobranoc, mężczyzno zbiegany za groszem jak mrówka. Dobranoc. Niech sny ci się przyśnią porosłe drzewami w złotówkach. Złotówki jak liście na wietrze czeredą unoszą się całą garściami pakujesz je w kieszeń a resztę taczkami w PeKaO. Aż prosisz by rząd ulżył tobie i w portfel zapuścił ci dren. Dobranoc, Dobranoc, mój chłopie. Już czas na sen. Dobranoc. Dobranoc, niewiasto, skłoń główkę na miękka poduszkę. Dobranoc. Nad wieś i nad miasto jak rączym rumakiem wzleć łóżkiem. Niech rycerz cię na nim porywa, co piękny i dobry jest wielce, co zrobił zakupy, pozmywał i dzieciom dopomógł zmóc lekcje. A teraz tak objął cię ciasno, jak amant ekranów i scen. Dobranoc. Dobranoc, niewiasto. Już czas na sen. Dobranoc. Dobranoc, ojczyzno, już księżyc na czarnej lśni tacy. Dobranoc. I niech ci się przyśnią pogodni, zamożni Polacy. Że luźnym zdążają tramwajem wytworną konfekcją okryci, i darzą uśmiechem się wzajem, i wszyscy do czysta wymyci, i wszyscy uczciwi od rana od morza po góry, aż hen. Dobranoc. Ojczyzno kochana. Już czas na sen. Odpowiedz Link
dado11 Re: DOBRANOC! 27.09.04, 02:15 Ado, czas polubic poniedzialki)) Pobudki sa beznadziejne, ale niestety sa( Kolorowych snow Ci zycze) D. Odpowiedz Link
jowoj Re: DOBRANOC! 27.09.04, 23:10 Razem z nocą wraca niezbyt dobre samopoczucie. Dobranoc wszystkim Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC! 27.09.04, 23:13 Wieczorem naogol goraczka rosnie.Dobranoc Wojtku! ml Odpowiedz Link
dado11 Re: DOBRANOC! 28.09.04, 00:25 JoWojtku zawiniety w ciepla kolderke i nafaszerowany odpowiednia dawka lekow, zdrowiej nam szybko i skutecznie Ja sie juz jakos wylizalam z parszywej zarazy, a zatem jestem chodzacym dowodem, ze to mija A potem bywa juz tylko lepiej)) Czego zycze Tobie i wszystkim pozostalym forumowiczom. Wiec spijcie i snijcie, czego tylko dusza zapragnie, a najpiekniejsze sny zachowajcie we wdziecznej pamieci... Dobranocki...D. Odpowiedz Link
ada296 DOBRANOC! 28.09.04, 00:27 Dobranoc Kanoko i Dado Dado - ale ładnie to napisałaś takie zyczenia codziennie (conocnie) bym chciała mieć Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC! 28.09.04, 00:39 Chorutkim i zdrowym,spiacym i niespiacym,piszacym i czytajacym, etc., milych snow,bez sennej zmory,bez lunatykowania/pelnia chyba/, zycze a sama spac ide. Dobranooooooooc ml Odpowiedz Link
kanoka Re: DOBRANOC! 29.09.04, 00:05 Wszystkim dobranoc, a na dobranoc - kołysanka SENNA KOŁYSANKA Kołysanka Kołysanka słodka Kołysanka Śpij, maleńki Po troszeńku, do białego ranka Kołysanka, kołysanka Senna kołysanka Niebo całe się zamknęło I ty oczka zamknij Kołysanka Kołysanka cicha Kołysanka Na bielutkich prześcieradłach W puchowych posłankach Kołysanka, kołysanka Śliczna kołysanka Różowiutkie maciupinko Jak słoneczka ziarnko Kołysanka Kołysanka senna Kołysanka Schowaj się pod powiekami W snu głębokiej jamce Kołysanka, kołysanka Nocna kołysanka Naokoło cała ciemność Kładzie się do spanka Odpowiedz Link
lablafox Re: DOBRANOC n/t i juz 30.09.04, 04:45 Skończyła mi się przerwa na sen. Ponownie spac idę . Dobranoc Odpowiedz Link
kanoka Re: DOBRANOC! 30.09.04, 23:05 Dobranoc.... Śpiącym, czatującym, piszącym i markującym... Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOBRANOC! 01.10.04, 00:24 Dobranoc wszystkim. Snow milych i odpoczynku zycze.... Odpowiedz Link
jowoj Re: DOBRANOC! 01.10.04, 00:25 Dobranoc Jutka. Jutro...właśnie, jak będzie jutoro? Odpowiedz Link