ewelina10 25.05.05, 20:49 ... jest osobą, która mimo błędów popełnianych przez dzieci, zawsze je będzie kochała. wszystkim matkom składam życzenia. jutro mnie nie będzie więc robię to dzisiaj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornikuno Re: Matka ... 26.05.05, 01:11 Dzisiaj to juz jutro... jestem zezlona okrutnie! Jutro/dzisiaj ( tzn 26.05) dzien wolny w Polsce i to bedzie pierwszy raz kiedy moj Mamutek nieotrzyma kwiatow... niestety w dni swiateczne niedostarczja! Wszystkim Mamom naj, najlepszgo! PS Wybaczcie bledy...ja na prawde nie wiem juz jak pisac, ale postaram sie ...odnalezc korznie... Odpowiedz Link
monia.i Re: Matka ... 26.05.05, 01:20 Bardzo pięknie piszesz, kornikuno - nie stresuj się Ja mojego mamutka też dziś osobiście nie uściskam. Synek (a brat mój jedyny i ulubiony) zabiera ją w podróż sentymentalno-praktyczną Niech im drogi bezpieczne będą a pogoda sprzyja Wszystkiego najlepszego dla mojej Rodzicielki Kocham Cię ! Odpowiedz Link
kornikuno Re: Matka ... 26.05.05, 01:28 Monia.i to noe chodzi o stress... Przyzwoitosc po prostu! Kwiaty wysylam od niepamietnych czasow przez internet. OK! nie moge jednej sprawy zrozumiec ...dlaczego w Polsce w dzien swiateczny niet! Moze ktos mnie "objasni" ? Dzieki IzaBella Odpowiedz Link
monia.i Re: Matka ... 26.05.05, 01:38 Mów mi "moniu")) Przyzwoitość? Czym jest przyzwoitość albo nieprzyzwoitość...Pisz tak, jak ci serce i dusza podpowiada Odpowiedz Link
kornikuno Re: Matka ... 26.05.05, 01:42 Moniu Toz to robie! ech! wlasnie takie dni sa ...takie sobie, zyjac gdzies tam! Sorki! to taka moja prywata ((( do samej siebie......... IzaBella Odpowiedz Link
monia.i Re: Matka ... 26.05.05, 01:48 No i do mnie - bo jestem tu przez cały czas Czy mogę cię wirtualnie uściskać? (ściskam) Są różne dni...czasem fajne i słoneczne...a czasem wręcz przeciwnie. I nie ma na to rady. Możemy tylko czerpać otuchę ze słów i z gestów różnych...i czekać na lepszy dzień. Odpowiedz Link
monia.i Re: Matka ... 26.05.05, 02:15 No to zwijam się w precelek z przepraszającym wyrazem oblicza...bo jeśli nawet powiedziałam - to dalej nie wiem....I czuję się coraz bardziej niekumata... Odpowiedz Link
kornikuno Re: Matka ... 26.05.05, 02:19 To twoje slowa "Są różne dni...czasem fajne i słoneczne...a czasem wręcz przeciwnie. I nie ma na to rady. Możemy tylko czerpać otuchę ze słów i z gestów różnych...i czekać na lepszy dzień". Powiedzialas..po prostu IzaBella Odpowiedz Link
monia.i Re: Matka ... 26.05.05, 02:24 A...no tak. Powiedziałam. Wnioskuję, że najlepszym lekarstwem będzie po prostu miły, zyczliwy, wirtualny uścisk Więc ściskam. Życzliwie i ciepło Mojamojamojamoja...)) Odpowiedz Link
kornikuno Re: Matka ... 26.05.05, 02:28 Moniu Lekarstwem na co? po co? Wybacz , ale nie rozumiem... IzaBella Odpowiedz Link
monia.i Re: Matka ... 26.05.05, 02:35 Hmmm...Jakoś tak - byc może całkiem opatrznie - pomyślałam, że pokrzepienia Ci trzeba...Więc krzepiłam - rzecz jasna - na miarę możliwości Odpowiedz Link
kornikuno Re: Matka ... 26.05.05, 02:45 Dzieki za pomyslunek i pokrzepienie( nigdy tego za wiele) Ale, nie masz powodu, do zmartwien( i ja rowniez)! PS bledy ort. Wybacz... IzaBella Odpowiedz Link
monia.i Re: Matka ... 26.05.05, 02:53 Błędów nie zauważam...bo i po kiego grzyba... Sama robię co chwilę... Czy jest to dla Ciebie ważne? Odpowiedz Link
kornikuno Re: Matka ... 26.05.05, 02:57 Too mial byc watek o Matce.... O naszych Mamach... IzaBella Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Dziekuje za zyczenia 26.05.05, 03:56 Dziekuje za zyczenia, mimo ze spoznione o prawie trzy tygodnie ;oPPPP Pozdrawiam - dwukrotna mama Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link
kornikuno Re: Dziekuje za zyczenia 26.05.05, 04:44 Luizo spoznione czy nie wazne,ze sa... A tak poza nawiasem to spoznione sa , moze dla Ciebie bo w kraju , w ktorym mieszkasz sa w innym dniu... W Polsce od ...wielu wielu lat to 26 maja, wiec nie dziw sie ,osobom, ktore skladaja Tobie zyczenia w okolicy tego wlasnie dnia... Ponawiam zyczenia naj, naj...jako Mamie dwojki dzieci... IzaBella Odpowiedz Link
lablafox Re: Dziekuje za zyczenia 26.05.05, 11:34 Mamom , wszystkim życzę by ich dzieci je kochały je i spełniały się w dorosłym życiu. Mojej Mamie życzę by w takiej formie w jakiej jest dożyła do setki , otoczona naszą miłością , o opiece nie wspominam , bo jet to istota , mimo 82 lat nader samodzielna i mobilna. Idę piec placek , bo moje dzieci już się meldowały z życzeniami i wizytą. Odpowiedz Link
mammaja Re: Dziekuje za zyczenia 26.05.05, 13:59 Moja mam byla niezwykla. Naprawde! Moze kiedys o niej napisze. Ludzie do niej lgneli, nawet po powrocie w sanatorium czy szpitalu w pozniejszych latach zycia przywozila "znajomosci", ktore potem pisaly do niej, nocowaly, zwierzaly sie i szukaly wsparcia. Kazdego dnia o niej mysle - a kiedy mi sie przysni budze sie z poczuciem wielkiego szczscia, ze znowu byla ze mna. To tyle..... Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dziekuje za zyczenia 26.05.05, 14:44 Mama jestze mna zawsze..czuje to.. ML Odpowiedz Link
verbena1 Re: dzien Matki 26.05.05, 23:04 Z moja Mamcia widze sie rzadko ale co tydzien dzwonie do Niej i urzadzamy sobie dluga pogawedke. O czym? O chorobach,lekarzach,bolacych kosciach. Nie uzalam sie nad nia ,probuje zartowac z jej dolegliwosci ale robie to z miloscia. Mowie jej - Mamo, nazbieralas przez cale zycie tyle chorob to teraz je pielegnuj i dbaj o nie. Albo - zapisz sie na aerobik to dobre na twoj reumatyzm. Mama ma wspaniale poczucie humoru i swietnie sie rozumiemy. W glebi serca wspolczuje Jej i rozumiem strach przed zupelnym niedolestwem ale jestem bezradna. Kazdy musi przejsc przez starosc samotnie. Odpowiedz Link