Dodaj do ulubionych

Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98

18.01.07, 23:09
Prosze bardzo, nowy i nieskazitelny smile))
Robta co chceta smile))
Obserwuj wątek
    • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:10
      A jak się nie chce - to można nic nie robić?smile
      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:12
        Jak sie nie chce, to zmuszac sie nie bedzie - sie poczeka az sie zachce smile))
        • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:14
          Można sobie tak po prostu posiedzieć i co najwyżej dobre wrażenie porobić?smile
          Ja w sumie najlepiej wypadam, jak mało gadam smile
          • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:16
            Mozna Moniu smile
            Ale z Twoja opinia sie nie zgadzam. smile))
          • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:24
            monia.i napisała:
            > Ja w sumie najlepiej wypadam, jak mało gadam smile

Fakt, wypadasz i Cię nie widać.
            Mogłabyś czasami jednak pomyśleć o nas, którzy mile Cię widzą. smile
            • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:27
              Toż widać, że czasami pomyślam smile I wpadam z grzecznym pozdrowionkiem na
              ustach smile
              Ale nie ukrywam, że czyta mi się lepiej smile
    • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:11
      Róbta co chceta?
      Tak bezdyrektywnie?
      No jak my sierotki biedne, bez siły przewodniej?
      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:13
        Tja, sierotki! smile
        Sami wiecie najlepiej. smile
    • luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:17
      Piatek, wiec nic mi sie nie chce to bladze po forach. Dziecie dzwonilo z
      Londynu, zeby powiedziec ze jest OK i moze pojedzie na narty pierwszego, jesli
      bedzie snieg. Jakie sa prognozy sniezne w Waszej okolicy? Bedzie zima czy tez
      przerzucacie sie na klimat australijski i zaczniecie sadzic eukaliptusy i
      bambusy?

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie
      .¸¸><crying(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      Australia-uzyteczne linki
      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:21
        Czesc Lou smile))
        Podobno ma byc snieg w przyszlym tygodniu... przez pare dni smile))
        • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:24
          Na razie wściekle wieje...Światło mryga (czyli też muszę się w świece
          zaopatrzyć) i komputer się zresecił...Cóż - byc może lada chwila zniknę bez
          pożegnania..sad
    • dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:25
      już nie mam prądu!!!!
      • luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:27
        dado11 napisała:

> już nie mam prądu!!!!

A co, masz kompa z zasilaniem na korbe?

Luiza-w-Ogrodzie
        .¸¸><crying(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
        Australia-uzyteczne linki
      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:28
        Dado, masz ups czy jak to tam sie nazywa?

Moniu, jesli ktokolwiek dzis zniknie bez pozegnania, to wiadomo bedzie, o co
        chodzi smile)
      • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:28
        Masz kompa na dynamo?smile
        • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:28
          Dynamo czy dymano?
          • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 18.01.07, 23:34
            monia.i napisała:

> Dynamo czy dymano?
            Zalezy co sie robi wink))))
            • jutka1 Kiryl Was odcial? ntxt 18.01.07, 23:43

• jutka1 Re: Kiryl Was odcial? Dobranoc :-))) ntxt 18.01.07, 23:49

• verbena1 Re: Kiryl Was odcial? ntxt 18.01.07, 23:52
                Juz jestem,gadalam sobie z coreczka o tym i owym,opowiadalysmy sobie snysmile
                • verbena1 Re: Kiryl Was odcial? ntxt 18.01.07, 23:56
                  Wyglada na to ,ze swiat pograzyl sie w ciemnosciach,swiece i dynama poszly w
                  ruch,coz mam sama poczac? Pora spacsmile
                  • monia.i Re: Kiryl Was odcial? ntxt 18.01.07, 23:58
                    Ja się zaczytałam
                    a wietrzysko chwilowo ucichło...
                • zbyfauch Re: Kiryl Was odcial? ntxt 18.01.07, 23:58
                  verbena1 napisała:
                  > Juz jestem,gadalam sobie z coreczka o tym i owym,opowiadalysmy sobie snysmile

Rozumiem, opowiadałyście sobie o tym superprzystojnym Pitt-aniele w kombojskim
                  kapelusie, co on tak przylatuje z Różbukietem i klęka dozgonnie wink
                  • monia.i Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:00
                    Kto to jest Pitt-anioł? Znów nie jestem w temacie?sad
                    • zbyfauch Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:05
                      monia.i napisała:
                      > Kto to jest Pitt-anioł? Znów nie jestem w temacie?sad

To Braz z zakonu Podatników Bosych.
                      • monia.i Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:13
                        Zbychu - no, chcesz mnie dobić...sad
                        A w zasadzie - dobiłeś.
                        Najwyraźniej jest taki poziom abstrakcji, do którego nie dosięgam...
                        Proszę Cię - wytłumacz mi to bardzo łopatologicznie i powoli - w zamian
                        obiecuję, że na ten tychmiast powiem dobranoc i spać pójdę...
                        • zbyfauch Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:20
                          Moniu, PIT, ergo podatek, ergo Brad (Brat) Pitt, a bosy bo mu urząd finansowy
                          ostatnie pepegi zabiera. smile
                    • verbena1 Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:11
                      Oj,Zbychu,Pitt-aniol nie jest zupelnie w moim typie,mamy duzo ciekawsze snysmile
                      • monia.i Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:14
                        O - byc może zaskoczyłam smile))
                        Verboeno, proooszę - czy Pitt-anioł to to samo co Brad?smile
                        plizplizpliiiiz...
                        • verbena1 Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:18
                          Tak Moniu,to to samo,jak na te pore dnia,myslisz sprawniesmile)
                          • verbena1 Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:20
                            Nie przejmuj sie Moniu Zbychem, jego myslenie abstrakcyjno-rebusowe jego samego
                            przyprawia o metliksmile)
                            Udawaj po prostu ,ze rozumieszsmile
                            • verbena1 Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:22
                              Poza tym,moje dziecko ma przystojnego meza i wlasnie dzis obchodza rocznice
                              slubu. Niech im sie zyje dlugo i szczesliwie!
                              • zbyfauch Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:25
                                verbena1 napisała:
                                > Poza tym,moje dziecko ma przystojnego meza i wlasnie dzis obchodza rocznice
                                > slubu. Niech im sie zyje dlugo i szczesliwie!

W takim razie zdrówko, Twoje, Twojej córki i jej przystojnego męża. smile
                                • monia.i Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:27
                                  Zbychu, sorry, udawaj, że mnie nie widzisz...Mnie tu już prawie nie ma...smile))
                                  • zbyfauch Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:45
                                    monia.i napisała:
                                    > Zbychu, sorry, udawaj, że mnie nie widzisz...Mnie tu już prawie nie ma...smile))

Dlaczego???
                                    • monia.i Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:53
                                      Bo obiecałam, że po łopatologicznej tłumatologii się oddalę - co
                                      uczyniłam...prawie smile
                                      Dobrej nocy Zbychu smile
                                      P.S. Ale dzięki - jesteś debeściaksmile
                                      • zbyfauch Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 01:00
                                        monia.i napisała:
                                        > Bo obiecałam, że po łopatologicznej tłumatologii się oddalę - co
                                        > uczyniłam...prawie smile
                                        > Dobrej nocy Zbychu smile
                                        > P.S. Ale dzięki - jesteś debeściaksmile

No i zrozum tu kobiety.
                                        Dobranic Moniu, cokolwiek chciałaś powyższym powiedzieć.
                              • monia.i Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:26
                                Oj, Verbenko - no to wszystkiego najlepszego dla Dziecięcia oraz Męża smile Niech
                                im sie razem dobrze, szczęśliwie i radośnie żyje smile
                                • verbena1 Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:28
                                  Dzieki za zyczonka,wlasnie wypilam za ich zdrowie!

Niech im sie zyje!
                                  • verbena1 Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:32
                                    Wiatr juz przycichl,wszystko zostalo powiedziane,czas na zasluzony odpoczynek.
                                    Dobranoc mili moi,do jutrasmile)
                                    • monia.i Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:36
                                      Dobrejnocy, Verbeno - miłych snów smile
                                      • monia.i Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:41
                                        I dobrejnocy Wam wszystkim smile
                                        Pa smile
                            • monia.i Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:24
                              Verbeno, staram się...ale w udawaniu zawsze byłam cienka. I zawsze się bardzo
                              prędko ujawniałam ze swą niewiedzą - taka ze mnie nadszczera istota.
                            • monia.i Re: Kiryl Was odcial? ntxt 19.01.07, 00:31
                              verbena1 napisała:

> Nie przejmuj sie Moniu Zbychem, jego myslenie abstrakcyjno-rebusowe jego
                              samego
                              >
                              > przyprawia o metliksmile)
                              > Udawaj po prostu ,ze rozumieszsmile
                              Ale ja lubię te jego abstrakcyjno-myślowe zwroty...Tyle, że czasem mam
                              wrażenie, że nie dościgam sad
    • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 00:14
      Cześć smile Pozdrawiam wszystkich nieustająco - i serdecznie, oczywiście.
      Rozumiem, że wszyscy balują, bo nocnik jakoś tak w kąt porzucony...
      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 00:27
        Czesc Moniek smile
        Niedawno mi przywrocilo prund smile
        • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 00:30
          Cześć, Tyldziu - na dzisiejkach pytałam - ale Mammajka w międzyczasie nowe
          założyła (czujna kobitka - Jej zdrowie smile)) - kiedy wybywasz?smile
          Z walizą pełną Wielkiej Improwizacji smile))
          • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 00:40
            Jutro o 10:00 przyjezdza samochod wrrrum wrrrum i jedziemy grupa cala na
            lotnisko smile

Waliza pelna jednej-piatej Imrowizacji... 4/5 napisalam, reszte dokoncze w
            samolocie i w hotelu jutro smile))
            Juz mi sie dzisiaj mozg zlasowal i nie moglam dluzej. smile
            • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 00:51
              Absolutnie nie myśl o tym, co i jak...
              Prędzej o tej oliwie - tak? - bo chyba oliwę masz przywieźć - taką prawdziwą,
              od chłopa smile
              Coś jeszcze było, takiego smakowitego...
              • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 00:54
                Nooo...oprocz oliwy od chlopa bedzie balsamico, parmezan, wino, oliwki, kawa
                neapolitanska, i inne jakies takie smile))
                • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 01:05
                  Wino???Ooooo...No to powiedz, cóż to za wino?smile
                  A wiesz, żem ostatnio fanką Shiraza się stała? Nie twierdzę, że jakiegoś
                  wybitnego rocznikowo, ale kupuję namiętnie jakiegoś Jacob's Creek'a...I jest po
                  prostu bardzo smakowite smile
                  • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 01:10
                    Moniek, nie wiem, jakie tam lokalne produkuja - zawszec sie czegos nowego naucze
                    smile))
                    A Shiraz rulz. smile))
                • dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 01:06
                  Złap jeszcze, Słonko, w oczy krajobrazy; mgłę nad wzgórzami, nieco spleśniałą historię, zamkniętą za
                  chylącą się ku upadkowi, pięknie rzeźbioną bramą; zapach cyprysów cieniących pogięte ścieżki; piniowe
                  delikatności, długoigłe miotełki przesłaniające najpiękniejsze widoki; mieniące się z dala odpryski słonych
                  fal na morzu... no, no, kocham Italięsmile)) pozdrów ją ode mniesmile)) D.
                  • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 01:11
                    Ech, Dado... Ty to potrafisz czleka zachecic! smile))
                  • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 01:20
                    Dado - zabierz mnie ze sobą do Italii i popokazuj mi...i poopowiadaj...
                    Ech, rozmarzyłam się...smile))
                    Nigdzie nie byłam...i nic nie widziałam...buuu sad((
                    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 01:27
                      Musze sie pozegnac, dobranoc, do jutra. smile))

Moniek, spoko, wszystko przed Toba smile)))

Dobranoc smile
                    • dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 01:31
                      Dobra, nie wiem kiedy, ale się nie wykręcaj, jakby co... wink))
                      poza tym w każdym, najbardziej obskurnym kawałeczku świata jest takie piękno, że żadna poezja tego
                      nie opowie, jeśli tylko nasze ciepłe wspomnienia nie dotykają tych skrawków... starego drewna,
                      zapomnianego wzoru tkaniny, czy światła odbitego w wypolerowanym brzuszku dzbanka na mleko....
                      no...wink mam nadzieję, że nie przesadziłamwink)) buziaczki...
                      • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 01:33
                        Buziaki - kocham Was smile
                        P.S. Dado - ja się ZAWSZE wykręcam smile))
                        • dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 01:36
                          Ech, Moniu...smile)
                        • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 01:39
                          monia.i napisała:
                          > Buziaki - kocham Was smile
                          > P.S. Dado - ja się ZAWSZE wykręcam smile))

Dlatego taka sucha jesteś? smile
                          • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 01:43
                            Siur - Monia wykręcona jest Monią niemalże suchą smile
                            • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 01:56
                              Ech... słucham sobie różnych "hillsów" smile

www.youtube.com/watch?v=7EskzDQJ26s&mode=related&search=
                              www.youtube.com/watch?v=Dl5hknXqXps&mode=related&search=
                              To drugie jest boskie. smile
                              • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 01:59
                                A tu lepszy akustycznie smile

www.youtube.com/watch?vshock8vrEUzLGig&mode=related&search=
                                Powinno się ten kawałek umieścić w Sevres jako wzorzec LUZU smile
                                • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 02:03
                                  Świetne smile
                                  Się zasłuchałam smile
                                  Dzięki, Zbychu smile
                                  Tylko mi jakichś trzasków ze starego radia brakowało...smile
                            • dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 02:00
                              Eeee tam, Zbychu, suchość jakoś mi się kojarzy z kostycznością, a ta, z całą pewnością nie dotyczy Monismile
                              wykręcanie się od rozwijania skrzydeł, jest zupełnie inną przypadłością...wink)
                              tu trzeba takiego rozpostartego, wielkiego, świeżego oddechu, jak na molo w Sopocie...
                              rozrzuconych ramion i skoku na zimną wodę... no, może być mniej drastycznie...smile))
                              • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 02:12
                                dado11 napisała:

> Eeee tam, Zbychu, suchość jakoś mi się kojarzy z kostycznością, a ta, z całą
                                pe
                                > wnością nie dotyczy Monismile
                                >
                                Oooo...z całą pewnością smile))
                                • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 02:23
                                  monia.i napisała:
                                  > > Eeee tam, Zbychu, suchość jakoś mi się kojarzy z kostycznością, a ta, z c
                                  > ałą pewnością nie dotyczy Monismile
                                  > Oooo...z całą pewnością smile))

No, chyba mnie nie posądzałaś o jakieś durne podteksty? smile
                              • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 02:20
                                dado11 napisała: (...)
                                Wybacz, że moje skojarzenia nie są tak lotne. Suchość kojarzy mi się jedynie z
                                chrustem ewentualnie z pewną przypadłością kobiecą. wink
                                A molo lubimy. Szczególnie w sztormową pogodę. I wielki, świeży oddech to
                                naprawdę świetna metafora. smile
                                • dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 02:41
                                  No cóż, wszystko zależy od punktu widzenia (siedzenia), chrust poza dźwiękiem słowa, i opisanym
                                  dźwiękiem przeznaczeniem, niewiele ma wspólnego z suchością w odnesieniu do kobiety...
                                  ale lepiej będzie, jak poprzestaniemy na ogólnikachwink)) Śpij słodko, snij sny pełne niespodzianek,
                                  dobranoc, D.
                                  • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 02:48
                                    dado11 napisała: (...)
                                    Dobranocsmile
                                    Z drugiej strony jak mam spać słodko w przekonaniu, że coś niespodzianego mnie
                                    spotka.
                                    Poza tym w ogóle wolę ostre. smile
                                    • dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 02:53
                                      ??? ... ok. śpij zgodnie z normamiwink)) może być słodko-kwaśno....
                                      • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 21.01.07, 03:01
                                        dado11 napisała:
                                        > ??? ... ok. śpij zgodnie z normamiwink)) może być słodko-kwaśno....

Nie jestem chińczykiem.
                                        Jeśli Cię to nie urazi, zasnę nawet na ryżyk z cynamonem i cukrem, chociaż już
                                        dawno temu z tego wyrosłem. smile
    • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 28.01.07, 00:15
      Nocniki pod nieobecność autorki powodzeniem się nie cieszą - więc tylko pozwolę
      sobie pozdrowienia dla zaglądających zostawić smile
      • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 28.01.07, 00:38
        monia.i napisała:
        > więc tylko pozwolę sobie pozdrowienia dla zaglądających zostawić smile

Ano, w takim razie my Was toże pazdriawliajem. smile
        • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 28.01.07, 01:02
          Od razu nam raźniej smile
          • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 28.01.07, 01:44
            monia.i napisała:
            > Od razu nam raźniej smile

To cieszymy się smile
            Kończymy seans filmowy na dzisiaj i spadamy do łóżeczka.
            Dobranoc. smile
    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 30.01.07, 22:16
      Yellow smile))

Je?
      big_grin
      • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 30.01.07, 22:34
        A wpadł na chwilę.
        Dobry afternunio. smile
        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 30.01.07, 22:37
          Afternunio o tej porze??? W Stanach jestes czy jak? smile

Czesc Zbychu smile
          • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 30.01.07, 23:12
            Niech Ci będzie iwninio tongue_out
            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 30.01.07, 23:33
              eee tam, czepiac sie nie bede smile
              • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 30.01.07, 23:50
                jutka1 napisała:
                > eee tam, czepiac sie nie bede smile

Nie czepiacie się Michalska? wink
                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 30.01.07, 23:54
                  "Niech zyje cieply bigosik!!! Precz z Kielbasinka!!!" wink))
                  • jutka1 "KielbasinSka" mialo byc :-))) ntxt 30.01.07, 23:55

• zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 30.01.07, 23:57
                    jutka1 napisała:
                    > "Niech zyje cieply bigosik!!! Precz z Kielbasinka!!!" wink))

Poproszę o to samo, co powoduje radość tej pani. smile
                    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 31.01.07, 00:00
                      Wczoraj w Powtorce z Rozrywki byl taki skecz. big_grin
    • jutka1 Piatek :-) 02.02.07, 22:14
      Dobry wiejczor smile

Je? smile
      • monia.i Re: Piatek :-) 02.02.07, 22:20
        Ja je smile
        Siemanko, Jutyldo smile
    • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:23
      Sem tu ja też.
      Dobry wieczór. smile
      • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:26
        Dobry wieczór, Zbychu smile
        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:31
          Czesc Moniek smile))
          Czesc Zbychu smile))

Co slychac? Zdrowista? big_grin
          • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:33
            jutka1 napisała:
            > Co slychac? Zdrowista? big_grin

Ceść Guciu!
            Cześć Moniu!

Ja zdrowym.
            Czego i Wam w pierwszych słowach mojego posta życzę.

Ale źli ludzie gadajom, że Ty kwękasz. smile
            • bystra2000 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:37
              Mogę juz powiedzieć ;dobranoc?
              pęka mi coś ,co potocznie nazywamy mózgiem smile
              • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:40
                Możesz, Bystra - chociaż nie musisz, oczywiście smile
                Chyba, że jednak..To dobranoc i miłych snów smile
                • bystra2000 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:42
                  odmeldowuję się całkiem ''uprzejnie''
                  Moniu ,będę śniła o ......e tam smilesmilesmile
                  • bystra2000 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:46
                    persjado22.ovh.org/wiosna/10.htm
                  • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:48
                    Bystra, niech Ci mozg juz nie peka, spij dobrze smile

Moniu, jak by mi teraz cos strzelalo, to bym sie sama odstrzelila smile))

Zbychu, nie kwekam, tylko cierpie w milczeniu smile))
                    • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:52
                      W milczeniu i z godnością smile))
                      A co - nie lubisz strzelanka?smile Ja w zasadzie też nie - czasem tylko zerkam
                      przez ramię - jak sobie Harrison radzi. Świetnie, jak zwykle - no a przy tym
                      niezwykle estetycznie smile
                      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:57
                        Normalnie nie mam nic przeciwko - ale dzisiaj by mnie wykonczylo smile))

Ide wyjac spod lozka i zza szafy nowy nocnik smile))
                        • bystra2000 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 23:03
                          Lepiej kup pampersysmilesmilesmilesmile
                    • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:52
                      jutka1 napisała:
                      > Zbychu, nie kwekam, tylko cierpie w milczeniu smile))

Dobrze, że nie milczysz w cierpieniu. smile
                      • bystra2000 Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:56
                        Juteczko - moje umóżdżenie to pikuś
                        martw się o najarane swoje smilesmile - sadsad
                        takie zadymione ,fuj sadsad
            • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i owym...Odc. 98 02.02.07, 22:38
              A - dziękuję, Tyldziu - bywało gorzej smile))
              Słyszę jakąś strzelaninę za plecami. To chyba dzielny Harrison Ford rozprawia
              się ze stadem dzikich bandytów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka