Dodaj do ulubionych

Mąż w delegacji

06.03.04, 17:27
Wątek o delegacyjnych flirtach mnie natchnął...
Ale nie o to mi chodzi... Zawód mojego męża wiąże się z częstymi wyjazdami
(rekord - 4 tygodnie). Strasznie mnie to czasami dołuje... Macie podobne
doświadczenia? Część moich znajomych uważa, że to nienormalna sytuacja i na
dłuższą metę nie da się tak funkcjonować...
Obserwuj wątek
    • agusik25 Re: Mąż w delegacji 11.03.04, 18:16
      znam ten ból! mój mąż pracuje w delegacji - wyjeżdża w poniedziałek wieczorem a
      wraca w sobotę popołudniu. niedługo ma się to zmienić (przenoszą Go do siedziby
      firmy)ale jeżeli miałoby to trwać jeszcze jakiś czas to nie wiem co bym
      zrobiła... i nie chodzi tu o flirty, inne kobiety itp. ale o to, że ciągle
      jestem sama, ileż można siedzieć w pustym domu? wiem, że jemu też jest ciężko
      chcielibyśmy być częściej razem, mieć dziecko a On nie chce być tylko
      weekendowym tatusiem, zresztą nie wiem jakbym sobie sama poradziła. a jeżeli
      chodzi o znajomych to mam szczerze dosyć tego ciągłego gadania o tym, że my
      właściwie nic nie wiemy o małżeństwie i byciu razem skoro przez 5 dni mieszkamy
      oddzielnie. mimo wszystko jest nam ze sobą bardzo dobrze i mam nadzieje, że już
      niedługo będziemy razem codziennie, czego i Wam życzę.
    • kasia-r Re: Mąż w delegacji znam niestety z autopsji 12.03.04, 09:15
      Kochane moje znam to z własnego doświadczenia :( wiem jak jest ciężko mój mąż
      tez kurcze zmienił prace i akuratnie od czerwca 2003 do Bozego Narodzenia byl w
      delegacjach i od świat do teraz w domku z nami ale znowu ma jechac. Było mi
      strasznie cięzko bo mam obecnie 2 letniego synka :) było okej jak było ciepło
      wracałam z parcy i szliśmy na dwór do 20 i potem juz jakoś leciało zmeczona
      byłam maksymalnie bo musiałam obiadki dla małego gotowac ale jak jak przszła
      zima to nie ma o czym mówic o 16 juz ciemno zimno brrrr a ja sama sama :( az
      deprechy dostałam ale musiałam byc twarda jakoś to pzreszłam trzymajcie sie
      dziewczyny ciepło i nie dajcie sie jak by co to mozecie na gg 758545 zajrzec do
      14 mniej wiecej bo jestem w tedy w parcy pozdarwiam kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka