ania69x2 26.04.04, 18:03 witam! doradzcie mi prosze,gdzie mozna wyprawic wesele w łodzi za przyzwoita cene, a i poleccie mi prosze fajna orkiestre.dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arturmakowiecki Re: wesele w łodzi 28.04.04, 02:45 W Lodzi? Na tym zadupiu chcesz wesele robic? Puknij sie w leb. Odpowiedz Link
xena_music Re: wesele w łodzi 28.04.04, 07:55 Witaj, nie znam Łodzi, wiec sali ani kucharek nie moge polecic, sale tylko w-wa i okolice,Ale jesli byłabyś zainteresowana zespołem-napisz.Gwarantuję wsztstkim wyśmienitą zabawę i muzykę dla kazdego.Śpiewamy po całej polsce, i nie chwaląc się mamy full grań. mój mail:xena_music@wp,pl Acha, ja wiem że to kawałek drogi ale mam krawcową która szyje rewelacyjne suknie(ja u niej szyłam)i co najważniejsze baaardzo tanio za suknię z trenem, dwoma welonami w tym jednym 3-metrowym, do tego rękawiczki ja bym w sklepie dała 2000-2400, a u niej dałam W SUMIE 850 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!! odezwij sie jakby co xena Odpowiedz Link
ania69x2 Re: wesele w łodzi 28.04.04, 16:12 dziekuje bardzo za odpowiedzi, xena_music na pewno skontaktuje sie z toba w sprawie sukni! Odpowiedz Link
myszka_80 Re: wesele w łodzi 28.04.04, 12:44 My ślub mieliśmy w Łodzi a wesele w Andrespolu w zajeździe Hades ( www.hades.and.pl), mogę z całą pewnością polecić ten lokal. A co do orkiestry to u nas grał zespół Quiz(wg mnie bardzo w porządku)a tel do tego zespołu to 0- 601-23-09-22. Może Ci się przyda. Pozdrawiam Myszka mój mail myszka_80@gazeta.pl Odpowiedz Link