Dodaj do ulubionych

Chciałem się tylko pochwalić

31.07.04, 10:04
że moje forum (Mężatki i żonaci (znudzeni)) ma się bardzo dobrze i za kilka dni będzie czwartym co do popularności forum dla dorosłych. Widać trafiłem w "niszę rynkową" tworząc forum dla znudzonych żon i mężów. Dziennie na forum wypowiada się kilkanaście osób dodając kilkadziesiąt nowych wypowiedzi! Nie spodziewałem się, szczerze mówiąc, takiego sukcesu. Z drugiej strony, jest to przykre, że aż tylu małżonków czuje nudę w związku. A może to norma, tylko nikt się do tego nie przyznaje?
W każdym razie zapraszam.
Obserwuj wątek
    • eve.hq Re: Chciałem się tylko pochwalić 31.07.04, 12:03
      Cóż...u mnie nie wieje nudą , bo tak się fajnie dobraliśmy,że mamy podobne
      temperamenty, wspólne pasje i podobne pogodne podejście do życia, ja w ogóle
      nie znam słowa nuda, życie jest za krótkie ,żeby je szpecić nudą, ale jak kto
      sobie pościeli tak się wyśpi:) po za tym jestem zdania ,że wina leży ZAWSZE po
      obu stronach , jeśli w związku wieje nudą,jak ktoś wyznaje zasadę ,że skoro
      chałupa sprzedana to po co się starać to sam jest sobie winien za ten
      chroniczny marazm, a jeśli oboje dokładają starań to nigdy się sobą nie znudzą
      tak jak moi rodzice , którzy po 30 paru latach wciąż lubią ze sobą przebywać
      wcale się przy tym nie nudząc, czego i sobie i wszystkim parom zyczę:))

Ewa.

" Ludzie rozczarowują ludzi już nawet w łonie matki- badź więc wiarygodny"
      • ogolone_jajka Re: Chciałem się tylko pochwalić 31.07.04, 13:22
        pragnę tylkoo zauważyć, że nuda w związku a znudzenie w łóżku to dwie różne rzeczy. Nie muszą, choć mogą, iść w parze.
        • menadka Re: Chciałem się tylko pochwalić 31.07.04, 14:19
          Gratuluję !!
          Ja akurat nie zaliczam się do znudzonych mężatek, ale to dobrze że jest miejsce
          gdzie mogą się tacy "pocieszyć" ;)
          Polecę forum znudzonym, chociaż w moim otoczeniu raczej nikt się do tego nie
          przyznaje, bo nie sadzę, że takich nie ma :)

Pozdrawiam
          Ula
          • ogolone_jajka Re: Chciałem się tylko pochwalić 31.07.04, 22:16
            > Polecę forum znudzonym, chociaż w moim otoczeniu raczej nikt się do tego nie
            > przyznaje...

Dokładnie. Nikt się nie przyznaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka