agagora 16.09.04, 10:20 Jestem młodą mężatką i nigdy nie miałam orgazmu. Więc seks nie sprawia mi przyjemności. Jak można się o niego postarać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktopyta Re: Orgazm - bark, nigdy w życiu, jak poznać kied 16.09.04, 12:30 Są takie miejsca wiesz.Tam są takie kwadratowe i prostokątne pudełka. Jak poprosisz to pani Ci da do domu. W domu otwierasz i czytasz te pudełka czyli ksiązki.Te miejsca do biblioteki.Tam wiedza jest. Boże Ty widzisz i nie grzmisz ? Kto dał tej istocie prawo zawierania małżeństwa ? Kto dał jej prawo głosu w wyborach ? Kto dał jej dostęp do internetu ? Odpowiedz Link
zlosia Re: Orgazm - bark, nigdy w życiu, jak poznać kied 16.09.04, 12:38 A kto dał Ci prawo oceniania innych. Jesli nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj. Po to są takie fora, zeby mozna było zadawać pytania, nawet takie które uwazasz za głupie. Jesli chcesz się dowartosciować to nie tutaj. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link
ktopyta apropos prawa 16.09.04, 13:03 nikogo nie oceniłem w poprzednim poscie. Nie widzisz tu lekkiej sprzecznosci ? To tak jakby własciciel guzika atomowego pytał co sie stanie jak nacisnie. Odpowiedz Link
agagora Re: Orgazm - bark, nigdy w życiu, jak poznać kied 16.09.04, 12:40 Oświecona ŻMIJO nie musisz się tak pluć jadem, nikt cię o to nie prosił. Wyładowuj swoją agresję gdzie indziej.! Odpowiedz Link
anula36 Re: Orgazm - bark, nigdy w życiu, jak poznać kied 16.09.04, 12:50 kto pyta to zmij, nie zmija:) a co do orgamu,mozepowinny sie wypoweidziec osoby ktore do niego doszly, bo mnei akurat sam znalazl. anorgazmia to powazna sprawa...wchodza w greczynniki fizjologiczne( zwiazane z budowa),psychiczne ( urazy,leki, uwarunkowania )..jesli nei ma innych przeszkod najlatwiej osiagnac orgazm wlasnorecznie a potem tylko odpowiednio pokierowac partnerem. Moze zamalo pieszczot,za krotka gra wstepna..nie maials nigdy orgazmu z partnerem czy w ogole?? jesli z partnerem to cos nie pasi w waszym seksie ,jesli w ogole to chyba trzeba by zaliczyc przynajmniej gina i psychologa lub seskuologa. AJk chesz o tym pogadac na priv,mozesz zawsze napisac Anula36@gazeta.pl Odpowiedz Link
ktopyta o czym Ty piszesz anula36 ??? 16.09.04, 13:00 czy nie rozumiesz że analfabetyzm także ten wtórny należy tępić w zarodku, i nawet takie forum musi jakoś eliminować ludzi którzy nie potrafia wklepac www.google.pl jak osiagnac orgazm. jak ktoś ma problem natury zdrowotnej idzie do lekarza.Rany boskie ludzie już byli na księżycu, sonda na marsie, kierunek seksuolog czy to trzeba tatuować na czołach zaraz po urodzeniu, jestes chory cos nie gra idz do lekarza a nie pytaj laika, baby od uroków zamawiania, dziadka od kręgów nastawiania itd. oczywiście z całym szacunkiem dla baby Odpowiedz Link
anula36 Re: o czym Ty piszesz anula36 ??? 16.09.04, 13:08 tak sie sklada ze zajmuje sie zawodowo sprawami zwiazanymi ze zdrowiem i jak panna ma ochote mnie zapytac to jej chetnie odpowiem, bo nei jestem nieuzyta i upierdliwiasta twoja damska wersja,ani laikiem. Zegnam chlodno, Anula Odpowiedz Link
ktopyta strzyka mnie, o jak tak robie, i tu , nie tam tam 16.09.04, 13:22 pomożesz mi ? sprawy zdrowia nieprawdaż ? A nie lepiej żeby panienka poszła do lekarza seksuologa gdzie uzyska fachową pomoc w fachowej rozmowie oko w oko gdzie wyjdą niuanse sytuacji? Bo chyba to się robi gdy cos w organiźmie nie gra.A może ja chodziłem do nie tego żłobka, tam pani mówiła doktor to taki pan co pomaga chorym. Na której AM uczą leczenia poprze forum ? Gratulejszy po prostu gratulejszyn Zęby też leczysz ? Odpowiedz Link
anula36 Re: strzyka mnie, o jak tak robie, i tu , nie tam 16.09.04, 13:26 tobie juz slonko nic nie pomoze- moze litosciwa kostucha. Odpowiedz Link
agagora Re: strzyka mnie, o jak tak robie, i tu , nie tam 16.09.04, 13:27 Nikt Cię nie pytał? I juz nikt nie chce z Tobą gadać wieć się ZAMKNIJ!!!!!!!!!!!!!!! Spadówa Odpowiedz Link
agagora Re: o czym Ty piszesz anula36 ??? 16.09.04, 13:23 ktopyta Ciebie trzeba by było eksmitować na księzyc...i pozbyć się trochę zakaźnich ludków. Zawsze jeden mniej to ulga dla ludzkości...i nie wracja z tamtąd nigdy więcej!!!!!!!!!! Paszoł!!!! Odpowiedz Link
ktopyta Re: o czym Ty piszesz anula36 ??? 16.09.04, 13:47 widzisz taki stan poddenerwowania jest bardzo pokrewny choc niejednaki orgazmowi. Odsyłam do lekarza i do szkoły, to sie nazywa przysposobienie do życia w rodzinie bodajże albo wychowanie seksualne. A na ksieżyc z rozkoszą /ups źle dobrane słowo/. po co te nerwy, zwróciłem jedynie uwage na braki w edukacji, każdemu się może zdarzyć, wagary super sprawa. unikaj jedynie lekarzy przez internet i nie podawaj nr karty kredytowej Odpowiedz Link
agagora Re: o czym Ty piszesz anula36 ??? 16.09.04, 13:52 > po co te nerwy, zwróciłem jedynie uwage na braki w edukacji, każdemu się może > zdarzyć, wagary super sprawa. A skleroze leczysz???? twój pierwszy padalcowaty post: Kto dał tej istocie prawo zawierania małżeństwa ? Kto dał jej prawo głosu w wyborach ? Kto dał jej dostęp do internetu ? I to uważasz za delikatne zwrócenie uwagi?? Odpowiedz Link
ktopyta Re: o czym Ty piszesz anula36 ??? 16.09.04, 13:59 nie było nic że 'delikatnie'.Pomyśl sama może się mylę. Jesteś dorosła->masz prawo decydować o sobie i swoich dzieciach, innych ludziach->głosujesz w wyborach wybierasz ludzi którzy rządzą innymi ludzmi. to chyba poważne obowiązki. a na drugiej szalce: ludzie pomóżta gdzie szukac orgazmu ? zalogowac sie do gazety potrafisz, a do googla wpisac swego pytania nie. wiesz że coś nie tak ale nie idziesz do lekarza tylko ręce z ekranu Cię mają pomóc przez forum. I doradzi Ci jakiś 'życzliwy' typu babka zamawiająca uroki i więcej bedzie szkody niż pożytku.Nie dostrzegasz tu sprzeczności ? do tego jeszcze okulista ? ubierz się i idź do lekarza.proste skuteczne Odpowiedz Link
agagora Re: o czym Ty piszesz anula36 ??? 16.09.04, 14:06 Szkoda czasu na gadanie z padalcami.... Nie dość, że żółć już się wylewa, do tego schizofrenia i zaawansowana skleroza. Całkowity brak szacunku do innych i ich problemów. Jesteś jaką genetyczną pomyłką, czy co! Nie zagladaj do tego wątka więcej. Zresztą ja cie ignoruje całkowicie żegnam, mam nadzieję na wieki Odpowiedz Link
ktopyta LEKARZ pomoże nie bój nic. :) 16.09.04, 14:21 szanuje Twój problem - wysyłam Cie do lekarza.Nie do psychiatry do seksuologa, moze mnie żle zrozumiałaś. Każdy jest genetyczną pomyłką, bez tego wszystcy byliby już dawno tacy sami i siedzieli na drzewie. Zmija, padalec - to zwierzęta chronione. Ostrożnie z epitetami bo moga wrócić. Idź do tego lekarza i nie denerwuj sie bo nie ma o co. Odpowiedz Link
woman-in-love Re: LEKARZ pomoże nie bój nic. :) 16.09.04, 14:28 Ktopyta - masz dzis wolne? To moze tez sie kopnij do rejonu :-) Odpowiedz Link
ktopyta Re: LEKARZ pomoże nie bój nic. :) 16.09.04, 14:38 byłas na moim wątku.Byłaś, napisałaś, i Kupa, bo się okazało że racja po innej stronie. Mam ten komfort że pracuje kiedy chce, polecam. Wizyta w rejonie ? A z czego wnosisz ? Odpowiedz Link
kasia838 Re: o czym Ty piszesz anula36 ??? 26.09.04, 19:31 a czy Ty nie zauważyłes,ze forum jest po to, aby zdawac pytania??? jeśli człowiek ma problem-wklepuje na forum "jak osiągnac orgazm" i czeka na życzliwą pomoc, a nie jakieś kąśliwe uwagi pseudointeligenta, któremu wydaje się, że wszystko wie. poza tym kobietka potrzebuje praktycznych rad!!a nie klepania teorii. ale jak widać nawet o tym nie masz pojęcia, bo nie potrafiłeś udzielić jej odpowiedzi na pytanie. Odpowiedz Link
o90 Ja tam nie wiem jak można mieć orgazm w barku.:))) 16.09.04, 14:50 Ja tam nie wiem jak można mieć orgazm w barku. I o który barek chodzi Odpowiedz Link
forkaa Kto pyta nie błądzi:P:))))) 16.09.04, 16:02 Hihihi...ale się uśmiałam. Biedactwo nie miało orgazmu. Ciekawe co Twój mąż na to? Pewnie wszystkie,które doznałaś były udawane. Proponuję poczytaj sobie tantrę. To powinno Tobie pomóc bo tu na forum ciężko będzie pobrać jakieś nauki. Po pierwsze poznaj mapę swojego ciała, po drugie porozmawiaj z mężem, po trzecie zacznij od siebie samej i zobacz co tak naprawdę spawia Tobie prawdziwą rozkosz. Kobieto szkoda czasu i rusz tyłek z przed kompa bo tutaj nie znajdziesz pomocy, a jeśli to nie pomoże to seksuolog się kłania. Mały skok w bok może by Tobie dobrze zrobił;))) Odpowiedz Link
agagora Re: Kto pyta nie błądzi:P:))))) 17.09.04, 11:53 Fajnie, że się uśmiałaś..... A żałować mnie nie musisz, ja jestm bardzo szczęśliwa z moim mężem i nie zamienię go na rzadnego innego, ja tylko chciałabym mu sprawić przyjemność i powiedzieć, że ja też miałam...... Odpowiedz Link
sol_bianca Re: Kto pyta nie błądzi:P:))))) 24.09.04, 12:11 agagora napisała: > ja tylko chciałabym mu sprawić przyjemność i > powiedzieć, że ja też miałam...... Orgazm nie jest dla faceta tylko dla ciebie. Kurczę, widzę że wszyscy sobie jaja robią w tym wątku, szkoda, bo temat poważny. Polecam książkę "Rozkosze kobiet" (nie pamiętam autorki w tym momencie). To coś w rodzaju poradnika jak osiągnąć orgazm. Za długo byłoby streszczać, ale... dwie najważniejsze moim zdaniem porady z tej książki: po pierwsze, nie możesz za bardzo się starać, im bardziej będziesz o tym myśleć tym bardziej będziesz zestresowana i nic tego. Po drugie, przeanalizuj jak i w jakich sytuacjach się masturbujesz, czy wtedy osiągasz orgazm? To może dać jakąś wskazówkę. A przede wszystkim wyluzuj się, bądź spontaniczna, rób (w łóżku) to na co masz ochotę, może czas spełnić jakieś marzenie erotyczne? Odpowiedz Link
ktopyta Inter arma silent Musae 16.09.04, 16:43 a poza tym pomyśl sama w 'barku' ???? :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
grabinia26 Re: Inter arma silent Musae 16.09.04, 17:38 powinieneś częściej korzystać z rad, którymi tak chętnie obdarzasz innych;) Poniżej uprzejmie pomocny link: www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=spaprane+forum&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl Odpowiedz Link
orvokki Ksiazki ksiazkami, ale 17.09.04, 10:42 koleżanka nie chciała skorzystać z porad książkowych, ani lekarzy, tylko z praktycznej wiedzy innych mężatek. Gdyż jak wiadomo doświadczenia żadne książki nie zastąpią. Zwłaszcza jeśli chodzi o terytorium tak niezbadane, jak orgazm w barku. A przez Twoje czepialstwo, ktopyta, to nawet się pewnie nie dowiemy, czy autorka wątku nie miała orgazmu nigdy czy tylko z mężem, która to kwestia istotną jest, jeśli chodzi o wyjaśnienie sprawy. Odpowiedz Link
ktopyta czepialstwo ? zmije sie nie czepiaja... 24.09.04, 03:41 ' A przez Twoje czepialstwo, ktopyta, to nawet się pewnie nie dowiemy, czy autorka wątku nie miała orgazmu ' czy tez nie miala mozgu. ale kanal nie dowiemy sie, czyba sie rozplacze.Ciekawe kiedy pojawi sie na forum problem mikrochirurgii oka, np. jak zoperowac sobie samemu oko patrzac nim w dodatku w lustro, i to za pomoca siekierki. Gdyz wiadomo ze praktyczna wiedza mezatek jest uber alles. Panie Boze BOMBA I TO DUZA NA TO FORUM Odpowiedz Link
agagora Re: Orgazm - bark, nigdy w życiu, jak poznać kied 17.09.04, 11:56 Nie ma sensu więcej wypowiadać się na tym forum :(( Dlatego rezygnuję, żegnam wszystkich i tych życzliwych i tych złośliwców i szukających wrażeń. A tak dla zaspokojenia waszej ciekwaości to nie, nie nie miałam nigdy w życiu orgazmu. Tak jak w tytule, a poza tym jestm bardzo szczęśliwą mężatką. A skoro nie zaznałam nigdy orgazmu...to mi go nie brakuje, bo nie wiem jak to jest. Odpowiedz Link
karo_lina79 Re: Orgazm - bark, nigdy w życiu, jak poznać kied 17.09.04, 12:02 Agagora, nie przejmuj się chamami. Niektórzy mają kompleksy i zachowują się właśnie w ten sposób. Ty potrafisz napisać o swoim problemie, chociaż właściwie czy można to umiejscowić w kategorii problemu? Ktoś tam wyżej pisał, chyba anula36, że warto wybrać się do seksuologa i myślę że to nie jest głupi pomysł. Pozdrawiam, Karolina Odpowiedz Link
anula36 Re: Orgazm - bark, nigdy w życiu, jak poznać kied 17.09.04, 12:36 tak to ja optowalam za wizytu u lekarza,albo/i psychloga. calkowity brak orgazmu to jest do wylezenia ,ale trzeba poznac przyczyne. Odpowiedz Link
orvokki Re: Orgazm - bark, nigdy w życiu, jak poznać kied 17.09.04, 16:03 Bo tak całkiem poważnie, to gdybyś umiała ten orgazm osiągnąć sama, to potrafiłabyś też pokierować partnerem. A czy on wie o Twoim problemie? Ewentualna terapia to sprawa dla dwojga raczej, więc bez poważnej rozmowy się nie obejdzie. Odpowiedz Link
sol_bianca Re: Orgazm - bark, nigdy w życiu, jak poznać kied 24.09.04, 12:05 agagora napisała: > Jestem młodą mężatką i nigdy nie miałam orgazmu. > Więc seks nie sprawia mi przyjemności. Dlaczego takie równanie? Ja też nie mam orgazmu za każdym razem (raczej nie przychodzi kiedy jestem zmęczona, zestresowana itp.) a mimo to seks sprawia mi ogromną przyjemność. Czy nie za dużo Cosmopolitana drogie Panie? Seks nie sprowadza się wyłącznie do orgazmu. To poczucie bliskości, pieszczoty, no i miłe doznania "w środku" niekoniecznie zakończone orgazmem :) Odpowiedz Link