sloneczko0112 26.10.04, 19:40 Czy macie jakieś skutki uboczne, plamienia, itd. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: Co powiecie o tabletkach Logest? 26.10.04, 20:02 poweimy tyle,ze wiecej informacji na forum zdrowie kobiety i antykoncepcja. Chyab nei bedziemy tu omawiac wszystkich mozliwych rodzajow tabletek? Odpowiedz Link
maryanne69 Re: Co powiecie o tabletkach Logest? 27.10.04, 13:45 A dlaczego nie? Czyzby byl to dla Ciebie wstydliwy temat? Logest byl ok, chociaz powiem szczerze ze przy duzym stresie po wszystkich rodzajach tabletek mialam plamienia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
anula36 Re: Co powiecie o tabletkach Logest? 28.10.04, 08:35 nie wstydliwy tylko nudny,poza tym tak sie skalda,ze jedne tabletki moga calkieim roznie wplywac na inne osoby i rozpatrywanie ich zazywania pod haslem" czy preparat X jest dobry" jest bez sensu,pytanie powinno brzmiec czy preparat x jest dobry dla mnie i zadaje sie je lekarzowi a nei na forum. Odpowiedz Link
wilma_flinstone Re: Co powiecie o tabletkach Logest? 27.10.04, 13:46 zazywalam logest jak jeszcze bylam panienka i nie mialam zadnych skutkow ubocnych :) Odpowiedz Link
karolina_23_81 Re: Co powiecie o tabletkach Logest? 27.10.04, 14:14 a ja po nim strasznie przytyłam i byłam płaczliwa co mi się normalnie nie zdarza Odpowiedz Link
olunia75 Re: Co powiecie o tabletkach Logest? 28.10.04, 09:33 Ja je teraz używam i dla mnie są o.k. żadnych skutków ubocznych (małe krwawienie miesiączkowe). Bezproblemowe. Odpowiedz Link
tynka-123 Re: Co powiecie o tabletkach Logest? 02.01.05, 19:30 Same zalety. Wcześniej miałam bardzo bolesne miesiączki, a teraz nawet troche nie boli mnie brzuch. Plamienia były, ale tylko w pierwszym miesiącu przyjmowania. Odpowiedz Link
naise Re: Co powiecie o tabletkach Logest? 03.01.05, 00:44 Ja po 2 latach przyjmowania logestu nabawiłam sie rozstępów :/ Odpowiedz Link
lesia27 Re: Co powiecie o tabletkach Logest? 03.01.05, 19:52 Ja brałam Logest około roku, w którym nabawiłam się celulitu i znacznie spadło mi libido i nastrój; wcześnie brałam około 1,5 roku Diane 35, które mają znacznie większa dawkę hormonu i nic mi nie było (chyba trochę przytyłam, ale przy mojej figurze to bez znaczenia); moja kolerzanka przeszła po paru latach Cilestu na Logest i bardzo sibie chwaliła, poprawa libido; Więc sama widzisz, że to (tak jak wcześniej dziewczyny napisały) sprawa bardzo indywidualna, daltego zapytaj się lekarza albo spróbuj to sama zobaczysz jak Twój organizm zareaguje. Pozdrawiam Odpowiedz Link
nanuna Re: Co powiecie o tabletkach Logest? 13.01.05, 09:26 Muszę powiedzieć, ze dla mnie idealne,: żadnych plamień, czy innych objawów Odpowiedz Link
nareene Re: Co powiecie o tabletkach Logest? 13.01.05, 11:56 Jedne z najlepszych tabletek jakie brałam. Przez rok czułam się super, żadnych skutków ubocznych, nawet schudłam 5 kg :) Niestety po roku zaczęły się plamienia, początkowo niewielkie, potem coraz bardziej uciążliwe i moja przygoda z logestem musiała się zakończyć. Odpowiedz Link