viki2lav 16.12.04, 08:34 malo mnie nie trafi, ida swieta, a tu wszystkie rachunki jakby sie zmowily, do tego samochod sie zepsul i trzeba wymienic uszczelke pod glowica, wrrr! zero kasy na prezenty, nota bene jeszcze nie kupione...! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atena7 Re: rachunki 16.12.04, 08:44 niestety z rupieciami (tak mowie o wszystkich samochodach) tak jest, mnie tez probuje straszyc uszczelka pod glowica, mam nadzieje, ze tylko straszy:) Odpowiedz Link
jaga211 Re: rachunki 16.12.04, 08:52 nam sie na szczęście nie zepcuł, ale zato ubezpieczenie nas dopadło (600). Jakie ciasła pieczecie na święta? Jak się Wam chce to proszę o przepisy, oprucz sernika i makowca(bo te z kolei piecze mama i teściowa. Odpowiedz Link
viki2lav Re: rachunki 16.12.04, 09:03 ja po przepisy to wlaze na forum kuchnia, pyszniutkie forum! Odpowiedz Link
dyzia81 Przepis na pyszne ciasto 16.12.04, 13:03 Ja ostatnio na urodziny upiekłam to ciasto: www.kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=2293 Wszystkim baaardzo smakowało i prosili o przepis :) Wbrew pozorom jest bardzo łatwe i naprawde pyszne :) I nawet dość szybko się robi :) Polecam też moje proste ale pyszne wielokrotnie sprawdzone ciasto cytrynowe : www.kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=4664 To był pierwszy "ambitniejszy" przepis jakiego sie nauczyłam i zawsze sie udaje :) Dziewczyny, a może założymy taki mini-kulinarny osobny wątek z przepisami dla młodych (niekoniecznie kulinarnie utalentowanych ;) ) mężatek ? Pozdrawiam, Mariola Odpowiedz Link
kasiuncia25 Re: rachunki 16.12.04, 12:50 Rachunki przyszły i terminy płatności gonią, ubezpieczenie autka też w tym miesiącu ale już zapłacone, autko na chodzie na szczęście, Święta idą a tu wyprawke dla malucha trzeba do konca skompletować (rodze w styczniu). skąd brać na to wszystko kasę? Rozumiem Cie doskonale. Życze Tobie, wszystkim i sobie zeby przyszły rok był lepszy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
edka05 Re: rachunki 16.12.04, 14:54 To co u mnie sie dzieje w tym miesiącu to totalna katastrofa : padła pralka - naprawa 400 zł, padł komuter - naszczęście znajomy kolaga naprawiał za drobne, w ubikacji całe urządzenie spłukujace i pompujące do wymiany + hydraulik, piec gazowy cieknie ale z tym to juz do przyszłego roku musimy poczekac, bo pewnie znowu z 200 zł, okno w pokoju u dzieci siadło i się nie zamyka, mąż miał stłuczkę samochodem, pękła umywalka i tylko czekam co jeszcze się wydazy. Pomijam rachunki, bo jak zwykle w jednym miesiącu wszystkie sie zbiegły a tu święta za pasem i jak to będzie to nie wiem ... Odpowiedz Link
emma_euro_emma Re: rachunki 18.12.04, 16:13 O, Boże! U Ciebie to możnaby nakręcić komedię sytuacyjną:) Dobrze, że mąż jeszcze funkcjonuje! Głowy do góry - życie nie kończy się na pieniążkach! A może w lotka wygramy? Odpowiedz Link
viki2lav Re: rachunki 18.12.04, 21:15 moj ukochany malzonek odebral samochod za wlasne zaskorniaki, 230 euro szlag, przepraszam, mechanik trafil... jakos to bedzie, robie wszystkim tanie prezenty w tym roku, conie znaczy ze byle co;-) pozdrawiam was wszystkie i dzieki za otuche! Odpowiedz Link