garbaty_aniol 21.02.05, 15:34 gdzie sa wasze ukochane miejsca, do ktorych zawsze wracacie(chociazby w myslach:)??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karioka23 Re: ukochane miejsca 21.02.05, 15:44 Hmmmm bardzo przyjemny temat, w koncu cos innego. Mam takie jedno miejsce- uwielbiam jeździć nad morze, nad Bałtyk. Po prostu kocham. Tam właśnie jestem co rok, choćby nie wiem co sie stało. Mam jakiś sentyment- tam spędziłam parę cudownych dni z największą miłością mojego życia :):):) Odpowiedz Link
garbaty_aniol Re: ukochane miejsca 21.02.05, 15:49 z postu sex pod woda wnosze ze to pobierowo? bylam tam pare razy ale niestety teraz jest tak oblegane ze to juz nie to samo... :) pozdrawiam GA Odpowiedz Link
karioka23 Re: ukochane miejsca 21.02.05, 17:11 Jasne że to Pobierowo i zgadzam sie z Tobą w zupełności, że to już nie ta sama mieścinka co kiedyś. Ale dalej swój urok ma....choćby dla nas. Odpowiedz Link
garbaty_aniol Re: ukochane miejsca 21.02.05, 17:18 takze sie zgadzam, bede tam w tym roku przejazdem to pozdrowie od Ciebie stare katy :) Odpowiedz Link
julka00 Re: ukochane miejsca 21.02.05, 20:49 Ja takich miejsc mam kilka. Np. jest w Bieszczadach taka dolina , gdzie kiedys byław wieś, ale została zniszczona w akcji "Wisła". Teraz to urocze odludzie. Nie dotrzesz tam zamochodem. Ruiny cerkwi i cmentarzyk świadczą o tym, ze kiedyś to miejsce tetniło życiem. No a teraz spotkanie z dzikiem, niedźwiedziem czy wilkiem jest tam na porządku dziennym natomiast dużo mniejsze szanse spotkania z człowiekiem. No i wracam tam co jakiś czas, aby móc spokojnie z tamtej perspektywy ocenić , co dzieje się w moim życiu i co zmieniło się od ostatniego razu. Odpowiedz Link
natalya20 Re: ukochane miejsca 22.02.05, 22:24 karczma rzym i winiarnia sowy w bydgoszczy...az sie rozmazylam Odpowiedz Link
anulka1112 Re: ukochane miejsca 28.02.05, 10:32 Zdecydowanie szlaki w Tatrach. Oboje kochamy te miejsca i w tym roku też się tam wybieramy ;-))) Odpowiedz Link
espressoo Re: ukochane miejsca 28.02.05, 11:50 Mazury:))) łódki, woda, żagle ach gdzie te cudowne studenckie czasy.... Odpowiedz Link