milusia77 25.04.05, 19:41 Pare dni temy była moja 5 rocznica ślubu. Nie mogę sobie przypomnieć kiedy ten czas minął - czyżbym przespała te lata? Czy wam też czas tak szybko ucieka od kiedy wszyłyście za mąż? Mnie to przeraża. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot.bestia Re: uciekający czas 25.04.05, 20:13 Odkąd skończyłam 20 lat. Cały czas wydaje mi się, że jestem młodziutką smarkulą. Niestety czas za szybko leci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
lesia27 Re: uciekający czas 25.04.05, 21:51 ja mam 5 rocznicę w sierpniu i też nie wiem kiedy minął ten czas; Troche się z tego powodu dołuję bo na pierwsze pięcio lecie małżeństwa miłam wiele planów z których tylko niektóre dało się zrealizować; poza tym przeraża mnie żę tydziń mija z tygodniem a ja ciągle nie mogę podjąc ważnych decyzji, pewne rzeczy miały się wydażyć już na początku roku a t prawie maj i ciągle nic, a ja nie wiem kiedy ten czas uciekł; pozdrawiam Odpowiedz Link
zzzytkaaa Re: uciekający czas 26.04.05, 10:26 też tak mam, tylko że w sierpniu stukną nam 2 latka, ale nie wiem co sie stało z moją młodością...czuję się coraz starsza i jakaś niezrealizowana. łapię doły i ciągle boję się zmian:( Odpowiedz Link