topitina 07.05.05, 19:13 Dziewuszki co u was napiszcie! Siedze w pracy i nic nie robie uuuuu wariuje nudzi mi sie A co wy robicie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulka32 Re: Nudzi mi sie 08.05.05, 10:06 Autor: wojtow Data: 08.05.2005 08:33 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz Co to za praca ? Smieszna!! Nie kurzy sie ,ręce i nogi maja spokój. Odpowiedz Link
axela Re: Nudzi mi sie 09.05.05, 22:29 normalnie zajmuje sie dzialem handlowyn ale w sobote siedzialam na recepcji za kolege na 11 godzin nudaaaaaa Kluby fitness sa strasznie nudne w weekendy Odpowiedz Link
wielorak Re: Nudzi mi sie 10.05.05, 12:38 mnie też się nudzi uuuu Na nudę znam jeden sposób_ rozbierz się i ciuchów pilnuj. W międzyczasie pewnie zwrócisz na siebie uwagę paru osób no i coś się wydarzy- albo radiowozem policyjnym cię przewiozą albo w kaftanie bezpieczeństwa będziesz miała okazję posiedzieć. No, zawsze można się czymś zająć :-) Odpowiedz Link
bogulo Re: Nudzi mi sie 10.05.05, 13:07 Taaak :) rozbierz sie, caly tabun napalonych gosci pobienie za toba, rozrywka gwarantowana (oczywiscie dla nich) PS najpierw napisz gdzie sie bedziesz rozbierac, tez chce sie rozerwac ;) Odpowiedz Link
axela Re: Nudzi mi sie 11.05.05, 22:15 No ztym rozbieraniem sie to pomysl nie za specjalny W klubie i tak biegaja kobietki w bikini a ze mnie niestey zadna gwiazda Odpowiedz Link