mamusia1986 17.05.05, 11:55 czesc mam prawie 19 lat i jestem mama polrocznej karolinki. chcialabym utrzymywac kontakt z innymi mlodymi mamami. jestem z dolnoslaskiego ale licze na odpowiedz mam z calej polski:) serdecznie pozdrawiam aga+karolinka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinek1981 Re: czy są tu jakieś mamy 19 letnie lub 18 letnie 17.05.05, 15:23 witam, ja mam już w prawdzie 24 lata, ale urodziłam mojego synka jak miałam 18 lat. Teraz moje słonko ma już prawie 5 lat. Jeśli będziesz miała ochotę pogadać to podam Ci moj adres olinek1981@gazeta.pl Pozdr Odpowiedz Link
aga1004 aga 17.05.05, 16:23 ja również miałam niecałe 18 lat jak urodził sie mój mały kacperek teraz ma prawie 3 lata a ja21 chętnie odpisze na lisy lub maile agnieszka_romanczuk@interia.pl Odpowiedz Link
koracz7 Re: aga 17.05.05, 19:39 cześc dziewczyny, przez przypadek zajrzałam na to forum. Wcześniej zakładałam już wątek na temat bardzo młodych mam, ale skorzystam z okazji i zwracam się bezpośrednio do was. Otóz jestem studentką Akademii Medycznej w Wawie i pisze pracę na temat "Perspektywy edukacyjne nastoletnich mam". Wiem, że wy macie skończone 18 lat, ale może zechciałybyście wypełnić mi ankietę do tej pracy. Jest ona anonimowa. Wszelkie dodatkowe info udzielę na maila. Jak sie zdecyduje , któraś z was to prosze o kontakt: koracz7@op.pl pozdrawiam. Karolina Odpowiedz Link
juskapl Re: aga 17.05.05, 20:29 hej ja choc mam 21 latek to mam prawie polroczna julcie:)))tez chetnie pogadam i tez orginalnie pochodze z dolnego slazka :))napisz cos na konto gazety pozdrawiam Odpowiedz Link
nataliia Re:czesc 17.05.05, 21:44 witam ja tez jako 18-nasto letnia dziewczyna rodzila teraz mam skonczone 19 ,ale dziecko to dla mnie i mojegomea wielki dar cieszymy sie tym malenstwem przeslicznym jak skonczeni idioci ale Ta mala istotka jest tak slodka tak kochana i sliczna i wogole:) ze trudno o takie zachowanie i radoc .Roksanka wlasnie 14.V. skonczyla 3 miesiace Odpowiedz Link
agis6 Re: czy są tu jakieś mamy 19 letnie lub 18 letnie 09.06.05, 21:22 pozdrawiam, ja też mam na imię aga i mając 19 lat urodziłam Karolinkę, teraz mam więcej lat i więcej dzieci, ale mimo to się odzywam i życzę wszystkiego najlepszego. Karolinki są najfajniejszymi dziewczynkami!!!! Odpowiedz Link
zyyyta Re: czy są tu jakieś mamy 19 letnie lub 18 letnie 10.06.05, 22:06 ja mam dwadzieścia lat,ale moją Nastkę urodziłam,jak miałam 16lat...nie jest łatwo mbyć młodą mamą ale niczego nie żałuję,córeczka to moje największe szczęście i najlesze,co mi się przytrafiło.Chociaż mało kto mnie nie potępił,tylko mi pomógł,wszystko się ułożyło dorbrze,jestem mężatką,studentką...powodzenia dziewczyny!!! Odpowiedz Link