Dodaj do ulubionych

Szukam meża:-)

22.08.06, 20:10
witam wszystkich! jestem ładną , zgrabną, miłą 27 latka, tymczasowo mieszkam
i pracuje w uk ale strasznie tęknie za krajem-wiec szukam powodu zeby wrocic....
chcę mieć normalny dom kochajacego meza i dzieci. oto moja najwieksze
marzenia:-)pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • spring1 Szukam meża... 22.08.06, 20:45
      ...i mówisz, że mieszkasz na bagnach...

ropuch
      • dziewczynazbagien Re: Szukam meża... 22.08.06, 21:09
        w Polsce tak. a to źle? miejsce przepiekne:-)
        • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 22.08.06, 21:14
          mokradełka fajna sprawa... zwłaszcza jak ma się na nich piękny szałas z wielką
          dziurą w dachu, żeby ksieżyc w nocy podziwiać :P
          • dziewczynazbagien Re: Szukam meża... 22.08.06, 21:26
            dokładnie:-)
            • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 22.08.06, 21:30
              ropuchy rechoczą, swierszcze cykają, a komary nad uchem latają... żyć nie
              umierać :) w dodatku po maseczkę nie trzeba daleko wychodzić, bo wystarczy
              błotka zaczerpnąć ;)
              • vermatiim Re: Szukam meża... 22.08.06, 22:34
                Skuś się :)
                • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 22.08.06, 22:39
                  nie no jasne, że bym się skusić dał - miałbym tam mnóstwo żab do całowania,
                  zeby swoją księżniczkę znaleźć ;) chociaż jakbym tam na zaproszenie koleżanki z
                  bagien przebywał, to chyba by mi nie wypadało... ;)
                  • vermatiim Re: Szukam meża... 22.08.06, 22:45
                    to dziewczynazbagien ma być Twoją księżniczką...a jakby przyszło Ci do głowy
                    całowac żaby to niech Cie utopi hihi
                    • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 22.08.06, 22:48
                      ale dziewczynazbagien jest na jakiejś dalekiej wyspie... nie wystarczy biały
                      rumak, by ją uratować - ponton by się chyba przydał jeszcze... :)
                      • vermatiim Re: Szukam meża... 22.08.06, 22:52
                        dziewczynazbagien napisała

"strasznie tęknie za krajem-wiec szukam powodu zeby wrocic"

Umiesz pływać? :) Bądź "powodem" dla którego ona będzie chcieć wrócić...kto
                        wie...może ten ponton nie będzie Ci potrzebny :)
                        • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 22.08.06, 22:56
                          no co Ty??!! jak to tak bez pontonu?? w takim razie przynajmniej motylki lub
                          koło ratunkowe potrzebne :P a bycie powodem może i fajne by było, ale brzmi tak
                          jakoś materialnie ;)
                          • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:03
                            jakie materialnie? dziewczyna chce do domu wrócić, mężczyznę życia znaleść, to są wartości wyższe, nie można ich zbyt pochopnie odrzucać;)

Poza tym na tamtą wyspę warto nawet wpław popłynąć;)
                            Pozdrawiam i proponuję przed podróżą witaminki zażyć;)
                          • vermatiim Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:07
                            " bycie powodem może i fajne by było" Może...

"ale brzmi tak jakoś materialnie ;)" Jakoś nie spostrzegłam tego. Niby gdzie?
                            W twoich domysłach, że chce bogatego faceta? Jezu...ale to smutne...
                            • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:13
                              olaboga... materialnie miało znaczyć rzeczowo - po prostu słowo mi sie nie
                              podoba :) a ja i owszem, materialistą jestem, ale są pewne sfery, do których
                              materializmu się nie wpuszcza :)
                              • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:20
                                olaboga mówisz? Fajnie;)))
                                • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:24
                                  no bo mi tu emotikonów brakuje :D
                                  • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:31
                                    ja lubie to ;> w mowie miast olaboga korzystam z rany Julek;>
                              • vermatiim Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:21
                                jak jestes materialistą to niech dziewczyna da sobie spokój :)

Pozdrawiam.

p.s. w Chorzowie też sporo jest kobiet :) faktycznie nie musisz płynąc na żadne
                                wyspy, jeszcze bys sie utopił...a może szkoda ;p
                                • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:24
                                  każdy ma w sobie materialsitę, ale nie każdy potrafi to przyznać. a co do
                                  pływania, to radzę sobie nieźle, wiec i czasem bez pontonu pływam ;)
                                  • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:28
                                    hihi, ja znam jedną dziwczynę, która w chwilach szczerości przedstawia sie "miła, chciwa panna", ale fajna jest;)
                                    czy zauważyłeś, że chyba jesteśmy ostatnimi "forzystami"?
                                    pozdrawiam;)
                                    • konrado80 Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:29
                                      no tak, ja juz musze sobie chyba pojsc, bo przeszkadzam :))
                                    • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:31
                                      no właśnie... wszyscy spać poszli :)
                                      a co do materializmu to chyba w niektórych wywołuje to reakcje alergiczne u
                                      podłożu których leżą sytuacje o których pisze magda.anioł w wątku o związkach
                                      ze strachu...
                                • konrado80 Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:26
                                  zastanawia mnie jedna rzecz, bo nie zauwazylem nigdzie, zeby dziewczyna
                                  napisala ze jest materialistka :)
                                  ona tylko chce meza, dom, rodzine
                                  • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:36
                                    Bo jak sie okazuje mieszkanie można sobie wypracowac w pojedynkę, dziecka już nie;>
                                    • konrado80 Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:38
                                      no tak, ale dziecko kosztuje tylko troche energii :))
                                      • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:42
                                        No Boga "dziecko kosztuje tylko trochę energii"??!! Otóż pozwól, że cie uświadomię: wychowanie i utrzymywanie dziecka do 18 rou życia kosztuje tyle co nowy mercedes, przynajmniej tak było kilka lat temu, może teraz dwa mercedesy klasy S? Kto wie;))
                                        • konrado80 Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:43
                                          ale to juz jak sie jest we dwoje, a wtedy juz oboje sie na to decyduja
                                          a tak to jest za darmo :PP
                                          • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:46
                                            Cha, materialna strona mojej duszy (albo rozsądek) mówi, że za darmo ie ma nic... Oj tak, mój drogi.
                                            • konrado80 Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:47
                                              juz nie mow tak, bo zrobienie dziecka jest za free
                                              bo na gumki ani na inne zabezpieczenia juz nie wydajesz :DD
                                              • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:49
                                                No niby nie, ale amortyzacja sprzętu jest większa ;>
                                                • konrado80 Re: Szukam meża... 23.08.06, 17:25
                                                  dziecko jest czesc Ciebie i tego z kim bedziesz miala to dziecko
                                                  wiec czy zawsze bedziesz patrzyla na nie pod wzgledem kosztow??
                                                  nie lepiej cieszyc sie z takiego szczescia??
                                  • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:39
                                    nie wierzysz w niewinne, romantyczne intencje owych pań ;>
                                    • konrado80 Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:40
                                      a co dokladnie masz na mysli?? bo ja taki niedoswiadczony :))
                                    • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:40
                                      a to dopiero materialiści z Was!! ;)
                                      • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:45
                                        Ze mnie bardziej komformistka jestem, co mnie martwi, ale z tym walcze. A przytoczone przeze mnie dane, sa sprawdzone, "naukowcy udowodnili" ;D
                                        • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:47
                                          komformistka? to takie kobiece ;)
                                          • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:48
                                            śmiej się, śmiej wiesz jaki szok przezyłam kiedy to sobie uświadomiłam 4 dni temu? Co to za ból? Proza życia mnie przygniotła ;>
                                            • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:50
                                              do diaska! teraz będę Ci współczuć do rana ;) a to i tak tylko słowa, słowa,
                                              słowa... materializm, komformizm - większości ludzi nie da się zamknąć w
                                              definicje. ale chyba będe pisać, ze jestem romantyczny, wrażliwy i rodzinny -
                                              widzę po tym forum, że to działa. trzeba być jak sprzedawcy samochodów -
                                              każdemu klientowi mówić co chce usłyszeć... ;)
                                              • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:54
                                                Tylko nie to! Nie znam chyba żadnego romantycznego faceta, a facet, który mowi o sobie romantyczny i wrazliwy?! brrr...
                                                Powiedzmy sobie szczerze: natura górą;)
                                                Pozdrawiam:D
                                                • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 22.08.06, 23:58
                                                  no to teraz już wiem, że Tobie trzeba napisać, że nie golę nóg, mam klatę jak
                                                  pudzianowski, umysł einsteina i portfel billa gatesa ;)
                                                  • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 23.08.06, 00:01
                                                    Proszę bardzo, ale chyba nie tylko ja na to polecę, musisz sie z tym liczyc;))
                                                  • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 23.08.06, 00:03
                                                    złota keta na szyi, brak karku - teraz jestem gotów na atak kobiet. jeszcze
                                                    tylko program do obsługi tego zalewu korespondencji przygotuję i możecie
                                                    pisać :D
                                                  • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 23.08.06, 00:08
                                                    urocza pespektywa, naprawde:))
                                                  • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 23.08.06, 00:09
                                                    tak myślałem. ale nie martw się - będe pamiętał, że Ty byłaś pierwsza :D

a tak z innej beczki to teraz już wszyscy sobie poszli... forum śpi, więc i my
                                                    chyba ciszej musimy mówić ;)
                                                  • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 23.08.06, 00:11
                                                    Pamietaj by nie odpisywać zbyt szybko, odrobina dystansu i tajemniczości bedzie równie mocnym atutem, jak ten łańcuch na twej "bezszyi";>
                                                    Nie zostaje mi nic innego, jak zyczyć powodzenia przy selekcji;D
                                                  • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 23.08.06, 00:14
                                                    o kurde, zapomniałbym o tajemniczości ;) a dystans pewnie i tak spory, bo ja
                                                    bardzo z południa jestem :)
                                                  • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 23.08.06, 00:16
                                                    ich auch, widzisz jaka poliglotka ze mnie ;D
                                                  • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 23.08.06, 00:17
                                                    poliglotka? to niby że dodatkowy atut? ;)
                                                    a where aus południe? - ja nawet esperanto znam ;)
                                                  • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 23.08.06, 00:19
                                                    chyba pochwaliłam sie zbyt wczesnie, ale to z radości że z niemieckim to już koniec;) Ich wohne in Katowice, taaraaa! Ładnie powiedziane, co:)
                                                  • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 23.08.06, 00:21
                                                    Nie martw się - testu znajomości robić nie będę :)
                                                    Ich wohne in Chorzów :P
                                                  • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 23.08.06, 00:23
                                                    No i proszę jaki talet do języków młody człowiek posiada! nic tylko pozazdrościć, pozazdrościć... ;)
                                                  • t.kierzkowski Re: Szukam meża... 23.08.06, 00:26
                                                    taa... powiedzmy, że talent... ale już na pewno nie ma czego zazdrościć
                                                    a teraz dobranoc powiem, gute nacht i takie tam, bo rano do pracy nie wstanę :)
                                                  • polska_reprezentacja Re: Szukam meża... 23.08.06, 00:30
                                                    ja, das ist gut idee.
                                                    Dobranoc!
    • sto100 Re: Szukam meża:-) 22.08.06, 22:30
      przepraszam nieśmiało, a tego męża to gdzie szukasz?
      • dziewczynazbagien Re: Szukam meża:-) 23.08.06, 19:40
        heh wszystko jedno, może mieszkać nawet w hondurasie(tam te chyba maja jakieś
        bnagna:-) byleby tylko byl szzery uczciwy i mnie kochał....
        • dziewczynazbagien Re: Szukam meża:-) 23.08.06, 19:41
          chyba jednak za duzo chcę.............
          • konrado80 Re: Szukam meża:-) 23.08.06, 20:01
            jak na moje, to za malo chcesz ;)
            • polska_reprezentacja Re: Szukam meża:-) 23.08.06, 20:43
              a nie może być tak, że koleżanka chce miłości i uczciwości, a resztę dostanie w gratisie?
              • ona_0085 Re: Szukam meża:-) 23.08.06, 20:47
                Gratisy są ciekawsze;)
              • t.kierzkowski Re: Szukam meża:-) 23.08.06, 22:11
                Ale tylko jak dobrą promocję znajdzie ;) Wtedy to dostanie miłość, a resztę w
                pakiecie startowym :)
              • konrado80 Re: Szukam meża:-) 23.08.06, 23:15
                oooo, a dopiero co ktos mowil o kosztach :P
                wszystko jest do dogadania, trzeba tylko chciec ;))
                • polska_reprezentacja Re: Szukam meża:-) 23.08.06, 23:20
                  kwestie materialne zosatły już omówione;)
                  • konrado80 Re: Szukam meża:-) 23.08.06, 23:27
                    kiedy?? bo nie pamietam tego momentu :PP
                    • polska_reprezentacja Re: Szukam meża:-) 23.08.06, 23:31
                      no dobrze, można jeszcze raz, co cię interesuję w kwestii materialnej?
                      Jaki posag wniesie Twoja małżonka ;)) Właśnie słowa o posagu jeszcze nie było, i co dziwne, żaden facet o nim nie wspomniał, hmm. ja już zbieram wyprawkę ;D
                      Pozdrawiam!
                      • konrado80 Re: Szukam meża:-) 23.08.06, 23:33
                        nie mysle o tym, to bedzie duzo pozniej, najpierw musi byc milosc :P
                        ja bede sie zbieral, bo kafejke mi zamykaja
                        tak wiec kolorowych i erotycznych ;))
                        • polska_reprezentacja Re: Szukam meża:-) 23.08.06, 23:35
                          Dobranoc;)
    • a.k79 Re: Szukam meża:-) 23.08.06, 21:08
      ja też szukałam męża przez serwis randkowy, dokładnie przez tlen... i
      znalazłam :) chociaż właściwie, to On znalazł mnie ;) przechodziłąm też przez
      to wszystko o czym piszecie: wystawianie do wiatru, nie odpisywanie na
      maile, "lekką" rozbierzność profilu z rzeczywistością, facetów szukających
      tylko łatwego seksu itp.... miałam już chwile zwątpienia i chciałam rzucić to w
      diabły... na szczescie zanim ostaecznie zerwałam z umawianiem się przez
      internet udało mi się spotkać Jego- moją drugą połówke. W czerwcu wzielismy
      ślub po półtora rocznej znajomości. I z tego co widzę nie jesteśmy odosobnieni,
      czyli jednak można znaleść kogoś fajnego, normalnego, kochanego... może jednak
      procent szansy jest większy niż sugerowanę 1%. Dlatego nie poddawajcie się,
      warto szukać.
      Pozdrawiam wszystkich szukających :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka