asiulka1976 25.05.05, 21:39 Hallo co sie z nim dzieje czy jest zastepca ???? Prosze o kontakt asiulka1976@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 25.05.05, 21:49 Ja tez prosze o kontakt admina!!!!! annalalik@gazeta.pl Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 25.05.05, 21:56 również poproszę admina o kontakt jedna_chwilka@gazeta.pl Odpowiedz Link
moboj Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 10:49 ja zastępuję Beatkę:) macie jakąś sprawę to proszę pisać na mojego maila gazetowego. pozdrawiam i idę dalej sprzątać na forum, bo się tu bajzel zrobił. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 10:50 no kochana i to niezły !!!!!!! poczytaj posty o duzym zainteresowaniu tam "rzucaja miechem" !!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 10:50 nnno wreszcie bo nie dało się już wytrzymać! Odpowiedz Link
moboj Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 10:54 słuchajcie dziewczynki. już kiedyś próbowałam łagodzic tu spory i prosić o kulturalniejsze rozmowy, ale widac nie dotarło. ludzie kłócą się - jak to w życiu. i nie ma o co robić afery. zrozumcie, że admin też człowiek i za coś żyć musi, a jak się pracuje po 10 godzin dziennie to się nie ma czasu na forum. dzisiaj mam wolne, więc robię porządek. Odpowiedz Link
annalalik Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 10:56 No to wyznaczcie admina ktory moze tu byc czesciej. Poza tym z tego co widze to juz nawet w dawniejszych postach jest delikatnie mowiac "chaos"... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 10:57 to jest jedyne forum tak agresywne, jesli ludzie sa niekulturalni zamknijcie je i zahasłujcie dostęp, bo to jest niesmaczne Odpowiedz Link
annalalik Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 10:54 bajzel tu trwa juz kilka tygodni... niestety bez reakcji... nareszcie sie kyos zainteresowal... tylko czemu forumowiczki musza wzywac pomocy?? adminom sie nie chce czy co...?? przegiecie... Odpowiedz Link
moboj Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 10:57 dla mnie przegięciem jest to, ze na "forum o forum" wypisujecie bzdury, ze Titicaka się nie poczuwa. tak cięzko zrozumieć, że miało sie sieć w domu a teraz się jej nie ma? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 10:59 zbędna dyskusja - prosimy o reakcję a nie przekrzykiwanie sie co jest przegięciem a co nie a swoją drogą zaczepni są nawet admini, no no Odpowiedz Link
annalalik Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 10:59 jestem w stanie to zrozumiec ale wtedy wyznacza sie osobe ktora przejmie WSZYSTKIE jej obowiazki albo zamyka sie forum. Ja juz wole na nim nie pisac bo to naraza mnie na nieprzyjemne komentarze. Pomyslec ze kiedys bylo tu bardzo milo... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 11:01 dokladnie wyznaczcie jeszcze ze 2 osoby do kasowania a sam zalozyciel skoro nie ma internetu niech przekaze forum i nie figuruje jako admin bo taki bajzel na forum oznacza tylko zamkniecie forum i nieprzyjemnosci z IP !! A jesli i Ty nie masz czasu to po co zglosilas sie na zastepce skoro sobie nie radzisz ???? Odpowiedz Link
annalalik Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 11:02 admini nie moga tu byc tylko od świeta... Odpowiedz Link
asiulka1976 zaprasza do dyskusji ........ 26.05.05, 11:04 tu bo pewno ten post zaraz zniknie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=24388668 Odpowiedz Link
moboj Re: zaprasza do dyskusji ........ 26.05.05, 11:11 tak, na pewno zaraz zniknie:):):) oj, asiulka... Odpowiedz Link
annalalik Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 11:04 POZA TYM - z tego co widze to jestes czesciej na necie i mimo to nic nie robisz z tym bałaganem :( • Re: Dzień Matki a teściowa moboj 22.05.2005 09:56 + odpowiedz u mnie jest tak, że ja składam życzenia tylko swojej mamie, on tylko swojej, do obu wysyłamy kartki, bo mieszkamy daleko. ja swojej kupuję prezent, bo ma zachciankę na biżuterię, on prezentu nie kupuje. nikt do nikogo nie ma pretensji. nie lubimy mnozyć problemów. Odpowiedz Link
moboj Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 11:10 piszecie, żebym kasowała awantury a same do niej dążycie.poza tym na napisanie jednego posta potrzeba minuty a na robienie porządków trochę więcej czasu. zamierzacie dalej szpiegować, gdzie kiedy coś napisałam na necie czy sobie darujemy? Odpowiedz Link
annalalik Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 11:15 prosimy tylko o regularne wykasowywanie watkow sprzecznych z regulaminem!! niczego wiecej nie pragniemy. jesli to niemozliwe to wyznacz kogos do tego, kogos kto moze poswiecic wiecej czasu. Moderacja forum to wbrew pozorom nie zabawa. Dzieki ze sie pojawilas. Mam nadzieje ze teraz juz bedzie ok - nawet mozesz ten watek skasowac żeby nie psuc juz i tak dziwnego wizerunku forum ok? Pozadrawiam.... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 11:28 jesli pojawiaja sie klotnie i niesmak na forum moze zrobic je zamkniete ??? jestem adminem forum i wiem ze moze to tylko zrobic zalozyciel ale jesli da ci prawa wlasciciela to obie bedziecie mogly robic to samo zarzadzac forum a domyslam sie ze jestes tylko administratoorem czyli tylko kasujesz eehhhhh Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 11:29 ah i jeszcze jedno skoro zalozyciela "chwilowo" nie am to na wstepie powinien widniec twoj email ze w razie czego zglaszac sie do Ciebie !!! Odpowiedz Link
annalalik Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 11:31 Chwilowo? Założyciel bedzie dostepny na forum dopiero po wakacjach. Tak przynajmniej napisała w mailu (co znaczy ze jakis dostep do netu jednak chyba ma). Ale niewazne... Odpowiedz Link
moboj Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 11:38 dajcie juz spokój beacie, dobrze? napisanie maila to chwila, robienie porządków na forum to kilka godzin roboty. Odpowiedz Link
annalalik Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 11:40 To wykasuj ten watek to damy spokoj Odpowiedz Link
annalalik Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 11:40 pozdrawiam Odpowiedz Link
asiulka1976 moboj 26.05.05, 11:43 ja mam 3 fora i zapewniam ze zadne kilka godzin !!!! tylko ze ja na wstepie napisalam ze jesli post lamie regulamin forum prosze o kontakt a gdzie TU o ten kontakt prosic skoro emaile do zalozyciela nie dochodza bo ma inny adres ??? Moze by tak na wstepie napisac oba wasze adresy ?? Odpowiedz Link
m_art_a80 Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 11:36 o matko, i kto tu jest napastliwy ?? Sledzenie, kiedy koleżanka moboj siedziala, a kiedy nie w necie?? No to jużchyba trochę przesada. szczerze mówiąc to chyba akurat TEN wątek jest najbardziej napastliwy na forum... zamknięcie nie wydaje mi się dobrym pomyslem, bo się robi wtedy taki mały grajdół, gdzie każdy sobie kadzi. Forum to forum. takie jest moje zdanie. A zamknięcie na pewno zniechęci wiele Bogu ducha winnych osób. Sorry, ale ten Wasz napastliwy ton (wykrzykniki, napastliwe pytania, zlośliwe uwagi) jakoś mnie zniesmaczył. Skoro Wam się nie podoba, to przecież zawsze można pisać gdzieś indziej albo założyć własne forum (zmaknięte)? Nie rozumiem. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 12:19 no ja sie musze tutaj włączyć - nie zmuszam nikogo do cieżkiej harowy i kasowania wszystkiego jak leci - ale forum jest po to, by wymieniac swoje spostrzezenia, dzielic sie problemami i szukac roznych porad itp., mam rację? Mam. no wiec skoro piszę, zakladam wątek pt. Dzień Matki a Teściowa, to nie robię tego po to, by ktoś mnie obrażal i wyzywal. nie o to przeciez chodzi. A widze, ze wątek się rozrasta i wyzywa mnie kilka osob - to juz jest wtedy przegiecie i nieforumowe zachowanie. wtedy bezzwlocznie wypowiedzi te powinny zostać usunięte - nie wnikam przez kogo, choc nie ukrywam, ze wg to powinien robic admin. jesli go nie ma, to osoba go zastępująca. to samo dzieje sie na innych wątkach - popularne jest - niestety - wyzywanie się, dogryzanie i ogolnie szukanie zaczepki - na jakim jeszcze innym forum jest taki nieporządek??? takie sytuacje muszą byc rozwiązywane. bo inaczej forum zamieni się w jedno wielkie pole bitwy. A przeceiz nie takim ma być w swoim zamiarze, prawda? powoli dziewczyny zaczynają się bać pisac, w oboawie przed wyzwiskami czy zlośluwosciami. tu trzeba bardzo uwazac na to, co sie pisze niestety. pozdrawiam Odpowiedz Link
moboj Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 12:29 słuchajcie, jakis czas temu zaczęłam robić porządki na forum. jest gdzieś nawet wątek o takim tytule. pousuwałam niegrzeczne wypowiedzi, poprosiłam grzecznie o nieuzywanie wulgaryzmów, o grzeczniejsze wypowiedzi to zostałam wykpiona, posądzona o wprowadzanie cenzury i zaczęłam dostawać maile z pytaniami, czy można na moim forum napisac słowo "bzykanie". jak widac wszystkim się nie dogodzi. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: ____________prosze admina o kontakt _______!! 26.05.05, 12:36 mboj, no ja sie nie dziwie, ze cie zakrzyczaly. po prostu poczuly sie zagroznone, ze to vco napiszą, będzie usuniete - a to chyba swiadczy wlasnie o niezbyt dobrych zamiarach osob piszących. podeslalam Ci pare odopwiedzi na wątku, w ktorym tez sie dopisalaś z ciekawym spostrzezeniam:-), i chce zebys po prostu zobaczyla w czym problem. ja tam jestem za usuwaniem ale nie wszystkiego, tylko takich odpowiezi, ktore są obrazliwe i kierowane pod adresem konkretnych osob. a slwonictwo...bzykanie jak najbardziej pozytywne slowo:-), wyzwiska - nie Odpowiedz Link
cytrusowa proszę o usunięcie lub ustosunkowanie sie do tego 26.05.05, 12:33 następujących wypowiedziedzi. są one obrazliwe i niezgodne z etykietą forum: Re: Dzień Matki a teściowa orki11 18.05.2005 12:37 + odpowiedz Jestem w szoku po waszych wypowiedziach. Oczywiście swoje mamy są najlepsze i w ogóle a matki mężów to co gorszy gatunek i niech sie martwi mąż bo to jest jego matak a nie moja - niezazdroszę waszym meżom posiadania takich żon. To, że dla faceta jest obojętne - bo zazwyczaj faceci nie przykładaja do tego większej uwagi czy kupić to czy kupić tamto. Tu chodzi o wasz stosunek do matek waszych mężów. Życze wam, żeby takie zdanie i podejście miał wasz mąz do waszych matek jak wy do swoich meżów matek - bedzie wam przyjemnie, jak oni będa adorować swoje matki a wasze matki za przeproszeniem beda mieli w d...pie. A drugie moje życzenie to takie, zeby w przyszłosći wasze synowe tez miały was głęboko gdzieś. Nierób tego co tobie niemiłe. Nie musiecie się kochać z własnymi teściowymi,a le wypada w jakiś sposób uszanować jej osobę chociażby w tym dniu matki - moze Wam korona z głowy nie spadnie. Re: Dzień Matki a teściowa carimera 20.05.2005 19:27 + odpowiedz andorinha napisała > czy sytrusowa mowila o pieniadzach na dzien dziecka? Uważasz ze nie umiem mysleć?wiem dokładnie o czym pisze cytrusowa.Wiem tez ze robi problem z wysłania kwiatka tesciowej podczas gdy wysyła go swojej mamie.Według niej tesciowa mimo ze pamieta o uroczystosciach synowej zasłużyła sobie w takim dniu tylko na sms-a.Jeśli w tym przypadku jest ktoś wyrozumiały dla cytrusowej to jest żałosne. Re: Dzień Matki a teściowa ulka32 21.05.2005 13:27 + odpowiedz >cytrusowa napisała: dla mnie najwazniejsza jest moja mama - jej wysle kwiatyt jak najbardziej. > juz razypytalam sie co uwaza, czy jego mamie tez wyslemy kwiaty - a on > wzruszyl ramionami i stwierdzil, ze mozemy. > tylko ze to chyba ma tak wygladac, ze ja o to zadbam, a z jakiej racji, no > nie? A cóz by ci sie stało hrabianko gdybys wysłała 2 bukiety kwiatow matkom twojej i męża.Przeciez ten ukłon jest dla osoby którą kochasz/męża/ a nie dla tesciowej bo byc moze ona twoje kwiaty lub sms-y ma głęboko w d......Cos mi sie wydaje ze mąż żle ulokował uczucia. Re: DO CYTRUSOWEJ ulka32 22.05.2005 11:22 + odpowiedz Twoje słowa nikogo nie są w tanie obrazic bo prezentujesz sie jak ktos co nie ma nic wspolnego z kobieta.Dla mnie jestes babo-chłopem baranka81 napisała: > nie pierwszy raz czytam Twoje wątki (masz bardzo charakterystyczny nick), i za > każdym razem w dość ostrych słowach piszesz o swojej Teściowej. Bardzo mnie to > dziwi, szczególnie że gdzieś tam umieściłaś swoje zdjęcia ze swoim mężem. > Przestałas tym sposobem być osobą anonimową na forum, a nie wiem, czy Twój mąż > byłby zachwycony tym, co w różnych miejscach wypisujesz o jego matce.. Widzisz zostałaś rozszyfrowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 I co teraz powiesz świętoszku.Może w dalszym ciagu chcesz wmówic forumowiczkom jaką jestes kochaną żoną.Poprostu kochasz intrygi.To twoj cel w życiu.Wstydz sie babo bo rece opadaja jak sie czyta te twoje durne wypowiedzi i wypowiedzi popleczniczek ktore cie nie zdazyły poznac a maja tak duża niewiedze w twoim temacie i próbuja trzymac strone a ty tupeciaro to wykorzystujesz w najbardziej bezczelny sposob, dziekujac im nawet za poparcie.Naprawde szkoda tego twojego męża bo nie wie z kim dzieli swój przesrany los. Re: arc5 arc5 22.05.2005 18:24 + odpowiedz Jestes stronnicza to po pierwsze.Ja rowniez czytam juz nie pierwszy watek napisany przez cytrusowa i uwazam ze jej zachowania sa godne pożałowania.Nikogo nie obrazam a pytania jakie zadała autorka watku było podpuszczeniem takich co to maja problemy bo ona napewno je ma skoro ciagle porusza te tematy.To gwóżdż w jej codziennym życiu. > przedstawić swoje zdanie na pytanie w wątku wypowiadasz się w inny sposób - > niestety nieprzyjemny: Pozwol moja droga ze konwenanse zachowam dla osob ktore zasługuja na to. Jesli ty prezentujesz to samo co koleżanka twoja to moje gratulacje.Nie dziwie sie ze macie te same problemy.Kończe.Zycze miłego wieczoru Re: annalik arc5 22.05.2005 17:46 + odpowiedz Czytam posty i widze ze robisz za papuge autorki watku.Milej pracy zycze. Re: arc5 arc5 22.05.2005 18:34 + odpowiedz Kończe ale prawda boli co??????????????? Re: pozwole sie wtracic -jedna chwilka arc5 25.05.2005 18:25 + odpowiedz jedna_chwilka napisała: . Żałuj bowiem Cytruso > wa ma naprawdę wiele ciekawych rzeczy do powiedzenia. > I nie mów do Ani "Moja Droga" skoro tak surowo Ją i bezpodstawnie oceniasz. orum Młodziutkich Mężatek odwiedzam tylko ze względu na przyjaźnie jakie > łączą mnie z kilkoma paniami, Jesli twoim autorytetem sa te osoby o ktorych tu wspominasz to gratuluje gustu w wyborze koleżanek. > I nie mów do Ani "Moja Droga" skoro tak surowo Ją i bezpodstawnie oceniasz. Niepotrzebnie sie wstawiasz za Ania bo ty jej do pięt nie dorastasz . > Sęk w tym, że uwielbiam i szanuję moje przyjaciółki i wkurza mnie kiedy ktoś ic > h nie znając, prawi im takie morały. Ech. Wiesz z całym szacunkiem bo cie nie znam ale uważam że masz problemy ze soba. • Re: Dzień Matki a teściowa - baranka81 22.05.2005 11:0 Czemu tego postu nie czytasz .Jakim prawem mnie atakujesz.Idz do psychiatry jesli masz za duzo czasu. Cytrusowa to znaja juz chyba wszyscy i ja juz tez i złudzeń nie mam ze ma te same problemy co ty. Re: pozwole sie wtracic - arc5 arc5 25.05.2005 20:13 + odpowiedz ty pewnie prezentujesz Radio Maryja. Pomódl sie za mnie Odpowiedz Link