Dodaj do ulubionych

Pomyślcie!!!!!!

11.08.05, 13:52
Dziewczyny, czy Wy tak naprawdę nie macie własnego rozumu?? Jak czytam to
forum to śmiać mi się chce. Jak można zapytać się o to, czy rzucić męża, czy
nie, czy koleżanki męża są szkodliwe, czy nie, czy spotkać się z kolegą z
pracy jeśli kocham swojego męża, czy może nie??? Przecież poza Wami nikt tego
nie wie i nikt tak naprawdę Wam dobrze nie doradzi. O co Wam chodzi? Szukacie
potwierdzenia dla swoich zdań? Czy nie lepiej jest zaufać sobie?
Obserwuj wątek
    • ruiza Re: Pomyślcie!!!!!! 11.08.05, 14:26
      a czego Ty tu szukasz?
      • twitti Re: Pomyślcie!!!!!! 11.08.05, 14:37
        A co w tym zlego, ze niektóre osoby szukaja odpowiedzi na swoje pytanie lub
        problemy? albo chca sie poprostu wygadać? przeciez wiadomo, ze i tak zrobia tak
        jak im serce podpowie. Ale zawsze milo jak ktos nam doradzi a czasem nakrzyczy!
        Moze ty sama sobie radzisz z problemami, ale nie musisz od razu "jechac" z tego
        powodu po innych.
        Wiecej wyrozumialosci! pozdrawiam
        • kitka5 Re: Pomyślcie!!!!!! 11.08.05, 14:57
          Czego ja szukam? Oczywiste jest to, że również porad, ale moim zdaniem
          strasznie ciężko doradza się komuś kogo się nie zna. Rozumiem oczywiście, że
          ktoś ma ochotę sie wygadać, wyżalić, wypłakać..., ale mam wrażenie, że niektóre
          dziewczyny idą na "łatwiznę" i chcą, aby inni podjęli za nie decyzje. Takie
          jest moje zdanie.
          • amwaw Re: Pomyślcie!!!!!! 11.08.05, 15:13
            Cudownie, że takie jest Twoje zdanie, ale czy każdy musi koniecznie się z nim
            zgadzać. Jak ktoś chce, to niech pisze, to niech pyta- ma prawo. Skoro sama
            szukasz porad, jak piszesz, to czemu do cholery jasnej czepiasz się innych.
            Chcą- ich sprawa- nie wchodź na takie posty i nie czytaj- nie będą Cię drażnić.
            Pozdr
    • ruiza Re: Pomyślcie!!!!!! 11.08.05, 20:16
      a ja myślę, że tak naprawdę to nie szukamy tutaj konkretnych porad i rozwiązań -
      oczywiście, że każda z nas jest inna, znajduje się w innej sytuacji, i w końcu i
      tak ostateczne decyzje podejmiemy same, ale wiele dziewczyn potrzebuje się
      wygadać, poczuć, że je ktoś rozumie, przeczytać, że nie są same ze swoimi
      problemami, że ktoś inny też przez to przeszedł...
      Pozdrawiam!
      • axela Re: Pomyślcie!!!!!! 12.08.05, 10:18
        FAjnie jest poprostu sie wygadac i poradzic. 99% znas i tak robi po swojemu i
        co z tego wynika?
        Mamy wlasne bardzo prezne rozumki ale czasem potrzebujemy babskiego wsparcia,
        albo zdrowej krytyki. Czasem lubimy sie wzajemnie.
        A tak generalnie to jestesmy od netu uzaleznione niestety hahahaha
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka