wojtow 05.09.05, 22:13 Pierwszy arz dziś oglądałam po przerwie wakacyjnej. Jakiś "drętwy" teraz ten serial mi się wydaje. Może się rozkręci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stookkrootkaa Re: M jak miłość 05.09.05, 22:52 a ja po wakacjach jeszcze nic nie obejrzalam...... Odpowiedz Link
viinga Re: M jak miłość 06.09.05, 09:22 No bo to dopiero był pierwszy odcinek po wakacjach. A czy drętwy?, chyba taki jak zawsze. Odpowiedz Link
jkorszen Re: M jak miłość 06.09.05, 13:49 a ja lubie ten serial ogladac... w sumie fakt, ze nic nie wnosi wartosciowego do naszego zycia jak kazdy serial, jest czasem banalny i smieszny poprzez swoja prostote, ale co tam...czemu nie obejrzec i sie troche nie posmiac? faceci uwielbiaja ogladac mecze ktore dla wiekszosci kobiet sa durne i niezrozumiale, wiec dlaczego kobiety nie moga ogladac durnych seriali? :))) na wszystko jest pora, i na nauke i na ksiazke i na prace i na ogladanie durnowatych rzeczy w tv :) oto moje zanie :) Odpowiedz Link
maria25.30 Re: M jak miłość 08.09.05, 21:04 Ja oglądam tylko ten serial....cieszę się,że już jest nadawany... Odpowiedz Link