morfeuszka22 27.01.06, 13:41 Dziewczyny co gotujecie na obiad?Sa to raczej szybkie potrawy czy wymyslne dania? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: co gotujecie?//?? 27.01.06, 13:51 bywa różnie w zależności od czacu. Konkretnie dziś (mam urodziny, świętujemy), lasagne mięsne dla męża, szpinakowo-serkowe dla mnie (ja bezmięsna jestem...)... Odpowiedz Link
18_lipcowa Re: co gotujecie?//?? 27.01.06, 13:51 nchyb- Wszystkiego Naj Naj w takim razie! Odpowiedz Link
monjan Re: co gotujecie?//?? 27.01.06, 14:30 najlepszego! my mamy kluski takie jutro:) bo mamy gosci Odpowiedz Link
18_lipcowa Re: co gotujecie?//?? 27.01.06, 13:51 morfeuszka22 napisała: > Dziewczyny co gotujecie na obiad?Sa to raczej szybkie potrawy czy wymyslne > dania? Różnie, czasem lubię spędzac czas na gotowaniu czasem jem byle co byleby szybko sie robilo albo zamawiam pizze albo ide do baru na obiad Odpowiedz Link
ewelita Re: co gotujecie?//?? 27.01.06, 13:54 Dzisiaj ryz z jabłkami i cynamonem, mniam. Zazwyczaj gotuję coś szybkiego, w weekendy bardziej wymyslam. Czesto wpadamy po pracy na pierogi albo dostajemy obiad od mamy M. Zawsze mówię, ze nie umiem gotować, na co mój M strasznie się oburza i mówi, że jemu smakuje. Odpowiedz Link
morfeuszka22 Re: co gotujecie?//?? 27.01.06, 13:56 do nchyb: Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczescia i duuuużo slodyczy.Pozdrawiam Odpowiedz Link
szonik1 Re: co gotujecie?//?? 27.01.06, 14:01 Na razie jest kiepsko z lokum,tj tam gdzie wynajmujemy 2 pokoje jest tylko malutki aneks kuchenny i 2 palniki,wiec sila rzeczy musze sie ograniczac.Rzeczy glownie z patelni - nalesniki,jakis ryz "po chinsku",makaron,z niczego wychodzi cos i to cos jest chyba dobre,bo moj chlopak sobie to b.chwali:) Odpowiedz Link
aagniesiaa :-( 27.01.06, 13:58 ze względu na remont w kuchni, nie mogę sobie ostatnio pozwolić na żadne wyszukane dania (za duży balagan :-( ) także przeważnie to co najszybciej, makarony, risotto i kurczak we wszelkich postaciach :-) Odpowiedz Link
viinga Re: co gotujecie?//?? 27.01.06, 14:11 w tygodniu cos na szybko, a w sobotę coś bardziej wymyślnego. No i w sobote przeważnie robię jakieś ciastka lub placek Odpowiedz Link
kourouana Re: co gotujecie?//?? 27.01.06, 23:49 lubie stac w garach i wyprobowac nowe przepisy, ale tylko wtedy gdy wiem ze maz bedzie jadl ze mna. Gdy jstem sama to tylko "cos na szybkiego" albo "sprzatanie w lodowce" Odpowiedz Link
miss.laura Re: co gotujecie?//?? 31.01.06, 21:05 Ja gotuje: 1.szaszłyki z kurczaka z warzywami, 2.pizza 3. barszcz 4. rosół 5. kurczak z ananasem w foli alum. 6. zapiekanka ( makaron, warzywa, sos) 7.kluski 8. warzywa na patelni 10.ryba pieczona w foli. alum. Odpowiedz Link
shilla01 Re: co gotujecie?//?? 31.01.06, 21:36 ja mimo, że w tygodniu czasu mam niewiele i wracam ok 17.30 gotuje obiadki z ziemniaczkami - o 18.30 wraca moje kochanie do domku. Ale uwielbiamy też spagetti , które jest idealne w te dni kiedy czasu mało mało mało. Ogólnie bardzo lubię eksperymentować. Odpowiedz Link
asia-jedza Re: co gotujecie?//?? 31.01.06, 21:57 Ja gotuję ta aby starczyło na dwa dni a to spagetti(sos własny), chinszczyzna, placek po węgiersku, mielone, żurek, jakis sosik, rosół a na drugi dzień z niego pomidorówka. Trzeba sobie ułatwiac życie :) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: co gotujecie?//?? 03.02.06, 16:52 najproszte są zupy z wkladką, albo i gęstsze zupy typu krupnik. najlepiej zrobic na parę dni, potme częsc zamrozic. Odpowiedz Link