caysee 08.06.06, 19:48 Czy wasi mezowie zamierzaja ogladac mecze? A wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szara82 Re: Mistrzostwa Swiata 08.06.06, 20:21 Zamierza, ale wiem, że nie wszystkie. Ja mogę z nim obejrzeć - tylko że on ogląda mecz, ja piłkarzy:D Mecze mogę jedynie w knajpach oglądać w większym towarzystwie, wtedy jest atmosfera. A jak on ogląda w domu to ja się kąpię - długo, pieniście, pachnąco:) Odpowiedz Link
malgorzata_i_mistrz Re: Mistrzostwa Swiata 08.06.06, 21:00 Nie mamy TV, a przyznam, że mecze na mundialowym poziomie zawsze chętnie oglądałam. Tyle że odkąd Vittorrio Baia przestał bronić bramki Portugalii to już nie to samo ;((( A MMŻ piłki nie lubi w ogóle. ___________________________ Twoja matka była chomikiem. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Mistrzostwa Swiata 08.06.06, 21:13 Wiecie, ze nigdy nie obejrzalam meczu od poczatku do konca? jakos mnie to nie kreci, a horrendalne zarobki pilkarzy uwazam za niemoralne (podobnie jka gaze hollywoodzkie)...Niestety moj T. ma zamiar ogladac - chyba w dal sie w moja mame, a swoja tesciowa;))). Odpowiedz Link
aiczka Re: Mistrzostwa Swiata 09.06.06, 12:02 My też nie mamy. Ale i tak żadne z nas nie jest zainteresowane tą dyscypliną sportu. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Mistrzostwa Swiata 08.06.06, 21:20 on nie, ale ja zdecydowanie tak, ot, takie z nas dziwne niemalzestwo;) Odpowiedz Link
caysee Re: Mistrzostwa Swiata 08.06.06, 21:23 Moj zamierza ogladac te najwazniejsze, czyli te w ktorych wystepuja Polska i Niemcy oraz polfinaly i finaly (zakladam ze ani PL ani DE nie beda w tych meczach :P). Niedawno (jakis tydzien temu) podlaczylismy sobie telewizje, calkiem dogodny moment :) I mysle, ze czasami tez bede ogladac:) Odpowiedz Link
disarono Re: Mistrzostwa Swiata 08.06.06, 21:34 mój mąż będzie oglądał wszystkie, a ja....z nim;) ogólnie prawie wszystkie mecze oglądamy razem, kiedyś oglądałam z moim tatą, a teraz z nim. lubię piłkę, ot co... Odpowiedz Link
caysee Re: Mistrzostwa Swiata 08.06.06, 21:49 Disarono, wnioskuje, ze albo jestescie bezrobotni, albo pracujecie na jakas wyjatkowo okrutna pierwsza zmiane;)) Przez najblizsze 3 tygodnie te mecze beda codziennie od 15 do 24, potem tak mniej wiecej 17-23... trzeba miec nie lada kondycje, zeby wszystkie ogladnac ;) A moj tata jak bylam mala bardzo czesto zabieral mnie na mecze, teraz czasaami tez jakis ogladne, albo tylko we fragment sie wpatrze, ale tylko jak jakis super wazny mecz jest. Odpowiedz Link
disarono Re: Mistrzostwa Swiata 08.06.06, 22:19 rzeczywiście jestem w tej chwili bezrobotna, bo mi ostatnio kręgosłup poważnie zastrajkował;(, a mąż ma taką pracę, ze moze skończyć dosyć wcześnie, dodam, że przebywamy w tej chwili za granicą. pzdr Odpowiedz Link
conejito13 Re: Mistrzostwa Swiata 09.06.06, 09:46 Maz tak. Nie wszystkie, ale wazne na pewno. A ja - moze Hiszpanie, moze Polske. Nie wiem, to zalezy od godzin i od tego, czy nie zaplanuje sobie czegos innego. Mecze w godzinach 8-19.30 odpadaja, bo pracuje. Wiec i tak bedzie to raczej liczba ograniczona tych, na ktore ewentualnie 'trafie'. Odpowiedz Link
chiara76 Re: Mistrzostwa Swiata 09.06.06, 09:54 nie wszystkie, ale niektóre na pewno obejrzymy razem. I flagę mamy zamiar wywiesić.;) Odpowiedz Link
titicaka Re: Mistrzostwa Swiata 09.06.06, 11:50 Ja bede ogladac ,ale nie z milosci do sportu ,tylko chce zobaczyc czolowke na mistrzostwa w ktorej wystepuje reprezentujac nasz piekny kraj :). Bea Odpowiedz Link
pensjonarka Re: Mistrzostwa Swiata 09.06.06, 12:01 Mecze w którym gra Polska i dzisiejszy mecz otwarcia oglądamy obydwoje:) natomaist generalnie ja oglądam więcej piłki nożnej niż mój mąż, choć wiem że to dziwne. Odpowiedz Link
konopielka80 Re: Mistrzostwa Swiata 09.06.06, 17:01 Ja będe oglądać wszystkie, które będą w publicznej i na polsacie. Życze wszystkim dużo emocji!!! Odpowiedz Link
bea711 Re: Mistrzostwa Swiata 09.06.06, 17:18 Maz jak najbardziej! Ja w tym czasie w książkach;( Odpowiedz Link