veevaa 07.09.06, 11:52 I zapraszam Was do obejrzenia próbki zdjęć z naszego ślubu i wesela - zdjęcia będą się pojawiały systematycznie na blogu, którego adres wklejam poniżej: poslubny.blox.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawie.normalny.facet Re: Jestem młodą mężatką! 07.09.06, 15:35 judith79 napisała: > ladna z ciebie kobitka:) potwierdzam :) i w ogole ladna z Was para - gratulacje i wiele radosci na nowej drodze zycia :) Odpowiedz Link
fireexit1 Re: Jestem młodą mężatką! 07.09.06, 16:41 faaaaaaaaajne zdjecia :-))) powodzenia na nowej drodze zycia. Odpowiedz Link
veevaa Dodałam kilka nowych... 11.09.06, 12:18 ... fotek, zapraszam, jesli ktos ma ochote poogladac:) Odpowiedz Link
koala1212 Re: Jestem młodą mężatką! 11.09.06, 20:42 Piekne zdjecia i piekna modelka! Czytalam Twoj blog. Podoba mi sie opowiadanie z dnia slubu. Czy moge Cie prosic o podanie namiarow na te makijazystke, ktora Cie malowala do slubu? Poszukuje wlasnie kogos, kto zna sie na rzeczy, a TWoj makijaz byl piekny. Moj gazetowy adres koala1212 Bede wdzieczna Odpowiedz Link
umathurman Re: Jestem młodą mężatką! 11.09.06, 21:37 Okej dziewczyno,ale miej litość i dla dobra plażowiczów zabroń mężowi chodzić w slipach!!! Odpowiedz Link
kasian00 Re: Jestem młodą mężatką! 12.09.06, 15:41 Okej dziewczyno,ale miej litość i dla dobra plażowiczów zabroń mężowi chodzić w > slipach!!! A w czym ma chodzić po plaży jak nie w spikach??? Odpowiedz Link
umathurman Re: Jestem młodą mężatką! 12.09.06, 17:51 slipy są obrzydliwe!! faceci na plaży noszą szorty (spodenki) lub majtki o kroju a'la Calvin Klein. Slipy powinny być zabronione - wycięte gacie są zarezerwowane dla kobiet...! Odpowiedz Link
sigmasigma Re: Jestem młodą mężatką! 12.09.06, 00:20 Co za bzdura! Pieprzysz! Maz autorki jest przystojnym facetem i ja bym go b chetnie ogladala w slipach na plazy. Do Veevaa nie przejmuj sie takimi komentarzami. Wygladalas przepieknie, masz swietnego meza i wszystko super, pewnie Ci jakas jedza zazdrosci. Odpowiedz Link
veevaa Re: Jestem młodą mężatką! 12.09.06, 08:25 Ja sie nie przejmuje:) A dla tej osoby - w tym roku w podrozy poslubnej juz nie byl w slipach. Odpowiedz Link
umathurman Re: Jestem młodą mężatką! 12.09.06, 17:52 kuźwa, to już opinii nie można wyrazić bo od razu jędzą jestem??? lepiej kadzić i wazelinę non-stop stosować?? blehh sigmasigma napisała: > Co za bzdura! Pieprzysz! Maz autorki jest przystojnym facetem i ja bym go b > chetnie ogladala w slipach na plazy. > Do Veevaa nie przejmuj sie takimi komentarzami. Wygladalas przepieknie, masz > swietnego meza i wszystko super, pewnie Ci jakas jedza zazdrosci. Odpowiedz Link
veevaa Re: Jestem młodą mężatką! 13.09.06, 11:44 Nie jestes jedza, spokojnie mi tutaj. No Tobie sie nie podobaja slipy i juz. A on wtedy mial slipy tylko, to bylo DWA lata temu. Jak juz mowilam, w tym roku pojechal zgodnie z twoimi ozekiwaniami w zakrywajacych tylek majtach;) Odpowiedz Link
fuunia Re: Jestem młodą mężatką! 12.09.06, 08:55 Ja też przyznam się że troszeczkę wczoraj czytałam Twojego bloga i obejrzałam zdjęcia. Jesteś niesamowicie piękną dziewczyną, masz bardzo subtelną urodę, ślicznie wyglądałaś. Bardzo podobają mi się dziewczyny, które mają do ślubu takie skromne i eleganckie uczesanie jak Tyi bardzo delikatnu makijaż. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Szkoda że jesteś już mężatką i nie będziesz mogła startować w wyborach Miss Polonia:) Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
garfield35 zum Kotzen! 13.09.06, 00:39 no comments autorka cierpi na brak dowartościowania. Odpowiedz Link
nannika Re: Jestem młodą mężatką! 16.10.06, 15:13 Bardzo ladna sukienka - gdzie kupiona? Odpowiedz Link
veevaa Re: Jestem młodą mężatką! 17.10.06, 10:46 w salonie mendelssohn w krakowie, przy ulicy dlugiej. Odpowiedz Link
aanista81 Re: Jestem młodą mężatką! 18.10.06, 05:41 a mezatka jestem rok dluzej, bo od 20.08; to tak na marginesie Odpowiedz Link
veevaa Re: Jestem młodą mężatką! 18.10.06, 14:55 O! To widac jakis syndrom;) Obraczki sa sliczne, tak btw:) Odpowiedz Link
caysee Re: Jestem młodą mężatką! 18.10.06, 07:51 Ja chyba jakas slepa jestem, bo nie widze zdjec!:O Odpowiedz Link
veevaa Re: Jestem młodą mężatką! 18.10.06, 14:55 Bo zdjecia sa w postach gdzies glebiej;) To staru watek, ktos go wyciagnal:) Ale są na pewno:) Musisz poprzegladac kolejne strony bloga. Odpowiedz Link