lunkaa1 04.10.06, 12:11 dla brzydkich, zblazowanych, nieszczesliwych mezantek. Zwolenniczek PiS'u Piszcie dalej kobitki dawajcie czadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przynajmniej jest na co popatrzec w pracy i sie posmiac:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snatcher Re: To jest forum 04.10.06, 13:19 lunkaa1 napisała: > dla brzydkich, zblazowanych, nieszczesliwych mezantek. Zwolenniczek PiS'u > Piszcie dalej kobitki dawajcie czadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przynajmniej > jest na co popatrzec w pracy i sie posmiac:) A co ma PiS do tego glupia kwoko ? Odpowiedz Link
judith79 Re: To jest forum 04.10.06, 13:27 myslalam, ze z tym wysypem umoralniajacomadralacych gluptakow z misja to przesada, a jednak...to chyba jesien tak dziala. Odpowiedz Link
malgorzata_i_mistrz Re: To jest forum 04.10.06, 13:52 Serio myślisz, że tyle ich? Bo ja się skłaniam ku opcji, że ktoś radosny multinicking uprawia :) ___________________________ Sanity calms, but madness is more interesting. Odpowiedz Link
judith79 Re: To jest forum 04.10.06, 14:38 moze i tak, zaciecie w kazdym razie godne lepszej sprawy:P Odpowiedz Link
g0sik Re: To jest forum 04.10.06, 14:27 A ja się założę, że to ardnaa zmieniła nica... Odpowiedz Link
ardnaa Re: To jest forum 04.10.06, 15:59 och jaka inteligentna jesteś, a ja sie założe, że forum to twoje całe życie.Ty to taka matka forumowa jesteś. Pani Dobra Rada:):) szkoda mi Twojej córki, biedne życie z Toba ma Odpowiedz Link
daria_nowak Re: To jest forum 04.10.06, 18:02 Znam Ją:), fakt, inteligentna i fajna:)) Ucz się! Odpowiedz Link
agnieszka_z-d Re: To jest forum 04.10.06, 20:59 Jejuuuuuuu!!!! Jak ja kocham tak ambitne i tyle nowego wnoszące do mego szarego, brzydkiego, zblazowanego i nieszczęśliwego życia wątki. Ostatnio takich tu coraz więcej. Jakie to słodkie;-))) Odpowiedz Link
anusiaczek87 Re: To jest forum 05.10.06, 08:53 to po co tu wchodzisz? czego taka piekna, szczesliwa mezatka tu szuka? moze jednak niedokonca szczesliwa skoro musi sie wyzywac na innych? he he Odpowiedz Link