Dodaj do ulubionych

dzieci,dzieci a gdzie chęci na seks

01.12.06, 23:09
jeestem mamą dwójki dzieci.Moja druga pociecha ma 3 m-ce i na swiat podobnie jak pierwsza przyszła przez cesarskie cięcie.Zawsze bardzo lubiłam seks i zawsze miałam ochotę aby kochać sie z moim męzem. Niestety ostatnio wcale mi się nie chce ,,figlować''a mój mąż ma o to straszne pretensje.
Obserwuj wątek
    • magda6615 Re: dzieci,dzieci a gdzie chęci na seks 02.12.06, 13:30
      porozmawiaj z nim!!!!!
      • magdusinska Re: dzieci,dzieci a gdzie chęci na seks 02.12.06, 17:43
        magda6615 napisała:

> porozmawiaj z nim!!!!!

A o czym przepraszam? Co ma mu powiedzieć? Wybacz kochanie ale głowa mnie boli.
    • grubaska20 Re: dzieci,dzieci a gdzie chęci na seks 02.12.06, 13:47
      hmm.. my, że tak powiem "wznowiliśmy" współżycie po porodzire dopiero własnie
      po dokładnie 3miesiącach. nie było to naturalnie na początku nic szczególnie
      przyjemnego (rodziłam sn), ale z czasem wróciła przyjemność, a za nią ochotka:)
      myślę, że to zupełnie normalne! masz maleńkie dziecko, do tego wokół biega
      drugie, musisz oganąć to wszystko i jeszcze nie ukrywajmy zregenerować się po
      ciąży. pewnie tez karmisz piersią (ja karmiłam okrągłe pół roku), więc też masz
      prawo byc dodatkowo zmęczona i rozdrażniona. szkoda tylko, że twój mąż tego nie
      rozumie i robi ci jakieś wymówki:/ zapewniam cię jednak, że kiedy tylko uda ci
      się trochę odpocząć, znaleźć czas, żeby o siebie zadbać, troche się
      zrelaksować, napewno nabierzesz apetytu na seks!:) z resztą, pewnie to wszystko
      wiesz, skoro to już wasze drugie dziecko:)
      życzę duuużo zdrówka dla dzieciątka i cerpliwości, snu i spokoju dla jego
      mamusi;)
      pozdrawiam
    • oxygen100 Re: dzieci,dzieci a gdzie chęci na seks 02.12.06, 21:21
      kup sobie w aptece zel np. KY bo jesli karmisz mozesz miec sucho w pochwie i
      dlatego moglo Ci zdechnac libido. Bardzo pomaga nie tylko w czasie sexu, jest
      obojetny i nie ma skutkow ubocznych
      • isztarek Re: dzieci,dzieci a gdzie chęci na seks 05.12.06, 15:14
        moja kolezanka tez ma taki problem jak Ty, jak sie nuporasz to daj znac
        • utunia Re: dzieci,dzieci a gdzie chęci na seks 05.12.06, 17:01
          ech, znam ten problem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka