Dodaj do ulubionych

Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko??

11.12.06, 11:07
Uważacie, że w odpowiednim czasie przyszła Wasza pociecha? Czy jak byscie
mieli mozliwośc to chcielibyście troszkę pózniej?
Obserwuj wątek
    • martitka.martitka Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 11:12
      Ja mialam 26 i uwazam, ze to odpowiedni wiek ;)
      W sumie kilka lat wczesniej "zaplanowalam" ze urodze dziecko w wieku 26 lat,
      pozniej juz zapomnialam o tych planach, a jednak tak samo wyszlo ;)
      • aliennis Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 11:15
        26 lat.
        • klara801 Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 11:17
          24- trochę za wcześnie. Teraz bym się zdecydowała ok 26-27
    • agatelek2 Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 11:18
      Cześć,znowu się nudzisz w pracy? :o))) Ja miałam 24,jak urodziłam pierwsze
      dziecko i myślę że to akurat ten czas.Pozdr.
      • isztarek Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 11:21
        Tak, znów sie nudzę:) ale do 15.00 moze jakos wytrzymam
        • kiitek Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 14:06
          pracodawca powinien Cię zwolić,skoro marnujesz czas na forum.

isztarek napisała:

> Tak, znów sie nudzę:) ale do 15.00 moze jakos wytrzymam
          • isztarek Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 14:24
            no widzisz, a nie zwalnia-alez głupek. I jeszce solidnie mi płaci za moją
            pracę, a w piątek nawet premie dostałam:):):):)
            • kiitek Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 14:28
              Taa,za pracę,teraz to tak się nazywa...
              • isztarek Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 14:32
                Nie kazdy jest pokroju Twojego i Anety K:) niektorzy pracuja, a nie tyłkiem
                zarabiają.
                • kiitek Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 16:04
                  Na jakiej podstwie śmiesz wygłaszać takie stwierdzenia??nie znasz mnie,wiec nie
                  obrażaj.
                • trusia29 Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 22:04
                  isztarek, czy ty nie przesadzasz??? twojka wypowiedz jest po prostu chamska...
                  a co do siedzenia w godzinach pracy na forum - mnie tez sie to nie podoba...
                  • isztarek Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 12.12.06, 08:26
                    a co ma się Tobie podobać? nie rozumiem, zazdroscisz, ze mam taka pracę?
                    • kiitek Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 12.12.06, 15:31
                      nikt mądry nie zazdrości pracy,w której nic się nie robi,tylko przesiaduje na
                      forum internetowym-czego tu zazdrościc?????
                      • annaparzonka Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 12.12.06, 15:41
                        Karolka urodziła sie jak miałam 21 lat, trudno mi jest powiedziec czy za mało
                        czy nie. Są plusy i minusy bycia młodą mamą.
              • martitka.martitka Do kiitek 11.12.06, 15:34
                A jednak chyba masz ten syndrom niedopchniecia. Bo to juz kolejne forum na
                ktorym Cie niestety spotykam i tu tez sie czepiasz innych, na forum niemowle
                jest to samo!!
                • kiitek Re: Do kiitek 11.12.06, 16:07
                  martitka.martitka napisała:

> A jednak chyba masz ten syndrom niedopchniecia. Bo to juz kolejne forum na
                  > ktorym Cie niestety spotykam i tu tez sie czepiasz innych, na forum niemowle
                  > jest to samo!!

Oh,widzę,że tematyka syndromu Cie nie opuszcza,może przestań sypiać z
                  dzieckiem,a zacznij z mężem,to Ci przejdzie...muszę Cie rozczarować-ja na żaden
                  syndrom nie cierpię
                  • martitka.martitka Re: Do kiitek 11.12.06, 16:13
                    kiitek napisała:

> >
                    > Oh,widzę,że tematyka syndromu Cie nie opuszcza,może przestań sypiać z
                    > dzieckiem,a zacznij z mężem,to Ci przejdzie...muszę Cie rozczarować-ja na
                    żaden
                    >
                    > syndrom nie cierpię

To skad ta zlosliwosc??
                    I dlaczego z gory zakladasz, ze musze miec meza????
                    • kiitek Re: Do kiitek 11.12.06, 16:23
                      to nie z mężem-z facetem,pasuje?
                      • martitka.martitka Re: Do kiitek 11.12.06, 16:27
                        Ale ja mam meza ;) tylko z ciekawosci zapytalam dlaczego tak z gory zakladasz ;)

To ze nie spie z mezem w jednym lozku nie oznacza, ze nie uprawiam z nim seksu.
                        Jest tyle ciekawszych miejsc...

PS i to nie ja sie czepiam innych, tylko wlasnie TY na kazdym forum, a ja Ci
                        tylko zwracam na to uwage
                        • kiitek Re: Do kiitek 11.12.06, 16:29
                          Dziękuję za zwrócenie uwagi-doceniam to:)
                          Nie czepiam się bez powodu,tylko jak rażą mnie czyjeś wypowiedzi. Może za dużo
                          złośliwości czasami z mojej strony,postaram się złośliwość ograniczyć.
                          • martitka.martitka Re: Do kiitek 11.12.06, 16:31
                            No widzisz jak nam sie milo rozmawia ;)
                            Nie jestes az taka straszna jak myslalam ;)
    • hayet Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 11:19
      ja mialam 23 i jest ok
    • anetina Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 12:07
      ja miałam 25
      ale to była planowana ciąża
      planowany syn
    • bfinger Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 12:42
      30, to odrobinę za późno
      potem trzeba było szybko regenerować siły i starać się o następne...
      • isztarek Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 13:04
        jak 30 to za póżno to jaki wiek jest odbry?? Tak Was czytam i wnioskuje, że 23-
        24 jest ok.
    • beautiful_joanna Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 13:11
      Ja jeszcze nie mam dzieci, ale powiem co moja mama mi powiedziala.
      Moja mama miala pierwsze dziecko (czyli mnie) w wieku 21.5 roku. Jak mi
      powiedziala, wtedy uwazala, ze to ok. Ale jak byla starsza, to doszla do
      wniosku, ze to duzo za wczesnie, ze gdyby mogla to zmienic, to wolalaby miec
      pierwsze dziecko pozniej, tak okolo 30-tki (przed 30-tka).
      • natalya20 Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 14:30
        miesiac przed 20 urodzinami, mi akurat to bardoz pasuje...ale co bedzie za pare
        lat zobaczymy, moze wtedy zmienie zdanie
    • gugitsa Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 15:11
      21 i 1 miesiac. szkoda, ze nie wczesniej.
      • sssacz Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 18:06
        Ja także miałam 21 lat i 3 tygodnie, kiedy na świecie pojawiła się córcia:).
        Jednak z perspektywy czasu wolałabym zostać mamą tak w wieku ok 30-35 lat.
        Wolałabym skończyć na spokojnie studia, otworzyć gabinet a później martwić się
        o męża i dzieci:). Ale teraz też nie jest źle. Córeczka wynagradza mi
        wszystko...:)
        • andzela28 Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 18:15
          Wiec Kamila sie urodziła jak miałam 18 lat, Kacper 26 i 26 to naodpowiedniejszy
    • megi231 Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 15:38
      25 lat
    • panna_turkus Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 17:31
      wszystko przede mną. mam 29 lat.
      • malbru Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 19:10
        wszystko przede mną - mam 33;)
    • jop Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 19:32
      Wcale.
    • olutek_m Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 11.12.06, 23:41
      Miałam 21 i 6 miesięcy. Za nic na świecie bym tego nie zmieniła. Jestem bardzooo
      szcześliwa. Moja córeczka była wyczekiwanym i zaplanowanym dzieckiem.
    • j.jazgarska Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 12.12.06, 08:39
      Moje dziecko urodzi się lada chwila, więc albo będę mieć 26 lat, albo 27
      (zależy do kiedy Młody posiedzi w brzuszku, hihi). Uważam, ze jak dla mnie, to
      jest to odpowiedni wiek.
      • luana4 Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 12.12.06, 15:40
        Pierwsze urodzilam krotko przed 30-mi urodzinami, a drugie za 3,5 roku.
        Gdybym mogla cos zmienic, to rodzilabym wczesniej, tak ok. 5 lat wczesniej, ale
        znajac siebie chyba tylko po to, by miec trzecie dziecko, a tak.....juz troche
        za pozno;(

• moniskap Re: Ile miałyście lat jak urodziłyscie dziecko?? 12.12.06, 20:11
          ja mialam 26 to chyba tak akurat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka