Dodaj do ulubionych

Pierwsz rocznica slubu!

20.04.07, 19:37
Macie jakies propozycje na prezent na pierwsza rocznice slubu????
Obserwuj wątek
    • bacha1979 Re: Pierwsz rocznica slubu! 20.04.07, 19:45
      Nam zosatło jeszcze ponad 2 miesiące, a jeszcze nic sensownego nie wymysliłam.
      Ale chętnie poczyam pomysły forumowiczek, może coś mi się spodoba.
      No i niedawno był bardzo podbny wątek.
    • olga85 Re: Pierwsz rocznica slubu! 20.04.07, 20:54
      pierwsza rocznica jest papierowa, czyli polecam pójśc w tę stronę. Może jakąś
      ładna akwarelkę na papierze, albo jakiś ekskluzywny kalendarz, album, albo dobra
      książka.
      _______________________oOo________________________
      Co robią koty?
      -skakają.
      • aiwon Re: Pierwsz rocznica slubu! 21.04.07, 21:27
        skoro "papierowa" to ja mam napisane na papierze ze jedziemy na week do
        Zakopanego jupii;))))
        • bacha1979 aiwon 23.04.07, 14:31
          dawno tu nie zaglądałas.
          A ja pamiętam Towje fotki ze slubnego forum, ba pamiętam komentarze mariszki
          czy jej toma czy jakiegoś tam.:P
          • librea ooo 27.04.07, 11:07
            no właśnie ja też tu dawno nie byłam, ale widzę znajome nicki ze ślub i
            wesele.może się za bardzo tam nie udzielałam, ale fajne osóbki pamiętam:)
            • bacha1979 Re: ooo 27.04.07, 11:35
              librea napisała:

> no właśnie ja też tu dawno nie byłam, ale widzę znajome nicki ze ślub i
              > wesele.może się za bardzo tam nie udzielałam, ale fajne osóbki pamiętam:)

Też Cie pamiętam, tym bardziej, że Ty moja ziomalka jesteś, prawda?:)
              • librea Re: ooo 27.04.07, 12:42
                no i ziomalka i imienniczka, a jak jeszcze data w Twoim nicku to rok
                urodzenia , no to już w ogóle:).odpisuję tak poźno, bo wiesz w pracy...tym
                bardziej że to pierwszy tydzień w nowej, więc..
                • bacha1979 Re: ooo 27.04.07, 12:47
                  librea napisała:

> no i ziomalka i imienniczka, a jak jeszcze data w Twoim nicku to rok
                  > urodzenia , no to już w ogóle:).odpisuję tak poźno, bo wiesz w pracy...tym
                  > bardziej że to pierwszy tydzień w nowej, więc..

Ty masz na imię Baśka?Serio?

No proszę!
                  A rok, owszem to data urodzenia...
                  Własnie miałam spytać o pracę, bo kiedys pisałaś o jakiś problemach, ale bałam
                  sie, że może nie być to dla Ciebie miły temat.
                  • librea Re: ooo 27.04.07, 12:50
                    też Baśka:)
                    pracę znalazłam po 3 miesiącach bezrobocia i fantastycznego zasiłku (w lutym
                    270 zł). po tym tygodniu jestem nawet zadowolona. nikt mną nie pomiata tak jak
                    w poprzedniej, więc jest ok. a co u Ciebie, jak tam miłość małżeńska - kwitnie.
                    spodziewasz się dzidziusia? gratuluję
                    • bacha1979 Re: ooo 27.04.07, 12:58
                      No no o tym, że jesteś Baska to nie wiedziałam.
                      Pracujesz w Kielcach może?
                      Tak, spodziewamy się maluszka, poza tym kupujemy dom,mąż super,zdrowie
                      dopisuje, więc odpukać nie mogę narzekać.:)
                      • librea Re: ooo 27.04.07, 13:01
                        no to super!!!!!mieszkam i pracuję w Kielcach (wynajmujemy kawalerkę,ale
                        zamierzamy kupić jakieś mieszkanko, a najlepiej domek, na kredyt oczywiście).
    • maya28 Re: Pierwsz rocznica slubu! 22.04.07, 09:05
      My zdecydowaliśmu sie na weekend Sopocie. Mam nadzieję, że może to stanie się
      jakąś naszą tradycją, ze rocznice spedzamy we dwoje "gdzieś". Bo coraz więcej
      wypadów jest z kimś, znajomi, rodzina itd. A mi zalezy, żebyśmy mieli takie
      wyjazdy tylko dla siebie. A prezenty? Kurcze, no ja wlasnie nie wiem, czy to
      takie ważne dać prezent? Sami dla siebie jestesmy najlepszym prezentem.. ale
      jak mi mąż da, a ja mu nie, to będzie mu przykro.. Ja słyszałam, że niektórzy
      dają sobie prezent z okazji ślubu,w dniu ślubu, więc ja może jakies dziwne
      poglądy mam..
      • wielorak Re: Pierwsz rocznica slubu! 22.04.07, 20:16
        ja na I rocznicę- co prawda nie ślubu ale wspólnego bycia ze sobą" zrobiłam
        karykaturę naszą wspólną. wręczenie 3 maja, zobaczymy jaka będzie reakcja :-)
    • oxygen100 Re: Pierwsz rocznica slubu! 22.04.07, 22:05
      kup sobie zestaw sroga domina:P na pewno dostanie erekcji:P
    • umber82 Re: Pierwsz rocznica slubu! 24.04.07, 09:59
      a my w pierwszą rocznicę jedziemy w podróż poślubną :))) tak się złożyło :)))
      będziemy świętować na cieplutkim piaseczku wśród oceanicznych fal :))) już się
      nie mogę doczekać.
      • wielorak Re: Pierwsz rocznica slubu! 26.04.07, 09:39
        mmmm miodzio
        też bym gdzieś na gorące piaski pojechała...

• siula5 U nas w tą niedziele rocznica Kościelnego Ślubu 26.04.07, 11:50
          I mąż powiedział że zabierze mnie na dyskotekę i coś jeszcze...nie wiem co i
          nie mogę się doczekać.
    • oxygen100 Re: Pierwsz rocznica slubu! 27.04.07, 20:26
      trojkacik
      • wielorak Re: Pierwsz rocznica slubu! 02.05.07, 21:20
        hehe trójkącik...
        oj oxygen oxygen :-)
    • atyde80 Re: Pierwsz rocznica slubu! 03.05.07, 10:59
      witajcie ja też podbijam temat bo sama nie wiem co kupić mężowi. Nie znaczy to
      że go nie znam i nie wiem co chce, ale chciałabym mu kupic coś fajnego. A że
      rocznica ślubu wypada na wakacje to i owszem jedziemy na urlop ale dopiero
      tydzień po naszej rocznicy bo inaczej nie dostaliśmy urlopu.Poradżcie cos.PLIzzz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka