babelek13 20.04.07, 19:37 Macie jakies propozycje na prezent na pierwsza rocznice slubu???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: Pierwsz rocznica slubu! 20.04.07, 19:45 Nam zosatło jeszcze ponad 2 miesiące, a jeszcze nic sensownego nie wymysliłam. Ale chętnie poczyam pomysły forumowiczek, może coś mi się spodoba. No i niedawno był bardzo podbny wątek. Odpowiedz Link
olga85 Re: Pierwsz rocznica slubu! 20.04.07, 20:54 pierwsza rocznica jest papierowa, czyli polecam pójśc w tę stronę. Może jakąś ładna akwarelkę na papierze, albo jakiś ekskluzywny kalendarz, album, albo dobra książka. _______________________oOo________________________ Co robią koty? -skakają. Odpowiedz Link
aiwon Re: Pierwsz rocznica slubu! 21.04.07, 21:27 skoro "papierowa" to ja mam napisane na papierze ze jedziemy na week do Zakopanego jupii;)))) Odpowiedz Link
bacha1979 aiwon 23.04.07, 14:31 dawno tu nie zaglądałas. A ja pamiętam Towje fotki ze slubnego forum, ba pamiętam komentarze mariszki czy jej toma czy jakiegoś tam.:P Odpowiedz Link
librea ooo 27.04.07, 11:07 no właśnie ja też tu dawno nie byłam, ale widzę znajome nicki ze ślub i wesele.może się za bardzo tam nie udzielałam, ale fajne osóbki pamiętam:) Odpowiedz Link
bacha1979 Re: ooo 27.04.07, 11:35 librea napisała: > no właśnie ja też tu dawno nie byłam, ale widzę znajome nicki ze ślub i > wesele.może się za bardzo tam nie udzielałam, ale fajne osóbki pamiętam:) Też Cie pamiętam, tym bardziej, że Ty moja ziomalka jesteś, prawda?:) Odpowiedz Link
librea Re: ooo 27.04.07, 12:42 no i ziomalka i imienniczka, a jak jeszcze data w Twoim nicku to rok urodzenia , no to już w ogóle:).odpisuję tak poźno, bo wiesz w pracy...tym bardziej że to pierwszy tydzień w nowej, więc.. Odpowiedz Link
bacha1979 Re: ooo 27.04.07, 12:47 librea napisała: > no i ziomalka i imienniczka, a jak jeszcze data w Twoim nicku to rok > urodzenia , no to już w ogóle:).odpisuję tak poźno, bo wiesz w pracy...tym > bardziej że to pierwszy tydzień w nowej, więc.. Ty masz na imię Baśka?Serio? No proszę! A rok, owszem to data urodzenia... Własnie miałam spytać o pracę, bo kiedys pisałaś o jakiś problemach, ale bałam sie, że może nie być to dla Ciebie miły temat. Odpowiedz Link
librea Re: ooo 27.04.07, 12:50 też Baśka:) pracę znalazłam po 3 miesiącach bezrobocia i fantastycznego zasiłku (w lutym 270 zł). po tym tygodniu jestem nawet zadowolona. nikt mną nie pomiata tak jak w poprzedniej, więc jest ok. a co u Ciebie, jak tam miłość małżeńska - kwitnie. spodziewasz się dzidziusia? gratuluję Odpowiedz Link
bacha1979 Re: ooo 27.04.07, 12:58 No no o tym, że jesteś Baska to nie wiedziałam. Pracujesz w Kielcach może? Tak, spodziewamy się maluszka, poza tym kupujemy dom,mąż super,zdrowie dopisuje, więc odpukać nie mogę narzekać.:) Odpowiedz Link
librea Re: ooo 27.04.07, 13:01 no to super!!!!!mieszkam i pracuję w Kielcach (wynajmujemy kawalerkę,ale zamierzamy kupić jakieś mieszkanko, a najlepiej domek, na kredyt oczywiście). Odpowiedz Link
maya28 Re: Pierwsz rocznica slubu! 22.04.07, 09:05 My zdecydowaliśmu sie na weekend Sopocie. Mam nadzieję, że może to stanie się jakąś naszą tradycją, ze rocznice spedzamy we dwoje "gdzieś". Bo coraz więcej wypadów jest z kimś, znajomi, rodzina itd. A mi zalezy, żebyśmy mieli takie wyjazdy tylko dla siebie. A prezenty? Kurcze, no ja wlasnie nie wiem, czy to takie ważne dać prezent? Sami dla siebie jestesmy najlepszym prezentem.. ale jak mi mąż da, a ja mu nie, to będzie mu przykro.. Ja słyszałam, że niektórzy dają sobie prezent z okazji ślubu,w dniu ślubu, więc ja może jakies dziwne poglądy mam.. Odpowiedz Link
wielorak Re: Pierwsz rocznica slubu! 22.04.07, 20:16 ja na I rocznicę- co prawda nie ślubu ale wspólnego bycia ze sobą" zrobiłam karykaturę naszą wspólną. wręczenie 3 maja, zobaczymy jaka będzie reakcja :-) Odpowiedz Link
oxygen100 Re: Pierwsz rocznica slubu! 22.04.07, 22:05 kup sobie zestaw sroga domina:P na pewno dostanie erekcji:P Odpowiedz Link
umber82 Re: Pierwsz rocznica slubu! 24.04.07, 09:59 a my w pierwszą rocznicę jedziemy w podróż poślubną :))) tak się złożyło :))) będziemy świętować na cieplutkim piaseczku wśród oceanicznych fal :))) już się nie mogę doczekać. Odpowiedz Link
wielorak Re: Pierwsz rocznica slubu! 26.04.07, 09:39 mmmm miodzio też bym gdzieś na gorące piaski pojechała... Odpowiedz Link
siula5 U nas w tą niedziele rocznica Kościelnego Ślubu 26.04.07, 11:50 I mąż powiedział że zabierze mnie na dyskotekę i coś jeszcze...nie wiem co i nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link
wielorak Re: Pierwsz rocznica slubu! 02.05.07, 21:20 hehe trójkącik... oj oxygen oxygen :-) Odpowiedz Link
atyde80 Re: Pierwsz rocznica slubu! 03.05.07, 10:59 witajcie ja też podbijam temat bo sama nie wiem co kupić mężowi. Nie znaczy to że go nie znam i nie wiem co chce, ale chciałabym mu kupic coś fajnego. A że rocznica ślubu wypada na wakacje to i owszem jedziemy na urlop ale dopiero tydzień po naszej rocznicy bo inaczej nie dostaliśmy urlopu.Poradżcie cos.PLIzzz Odpowiedz Link