titicaka 19.05.07, 22:21 Czy ktos jest zainteresowany moderowaniem tego forum? Pomoca Caysee ? Titicaka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinka123 Re: szukam nowego moderatora ... 20.05.07, 11:47 W sumie od dluzszego czasu tu nie zagladalam, ale ze jestem moderatorem forum "tesciowie", a tam malo "roboty", wiec moge kandydowac :) Odpowiedz Link
ashton Re: szukam nowego moderatora ... 20.05.07, 13:47 To i ja się zgłaszam. Nie mam pojęcia na czym moderowanie polega, ale szybko się uczę ("szybko się uczę" to mój standardowy tekst na rozmowach o pracę - wszyscy się nabierają, hehe). Odpowiedz Link
mike2005 Re: szukam nowego moderatora ... 20.05.07, 17:04 titicaka napisała: > Czy ktos jest zainteresowany moderowaniem tego forum? Ja jestem :) Odpowiedz Link
titicaka Re: szukam nowego moderatora ...Caysee 20.05.07, 18:55 Jesli Caysee nie ma nic przeciwko, ja zdecydowalabym, ze kto pierwszy ten lepszy ... Caysee co ty na to???? Odpowiedz Link
dr_kaczusia Re: szukam nowego moderatora ...Caysee 20.05.07, 19:42 to niesprawiedliwe! mike sie zaplacze ;) Odpowiedz Link
annajustyna Re: szukam nowego moderatora ...Caysee 20.05.07, 20:06 Kaczusia, supertekst:)))). Powodzenia dla nowej moderatorki:))). Ja niestety nie wyrabiam z tym moim szalenstwem na Gazowni + praca zawodowa + urzadzanie nowego mieszkania...Pozdrawiam serdecznie wszytskie mlode i starsze stazem mezatki! Odpowiedz Link
caysee Re: szukam nowego moderatora ...Caysee 20.05.07, 22:44 Titicaka, My jakies pol roku temu o tym tu rozmawialismy i wtedy z annajustyna stwierdzilysmy, ze dobra kandydatka bylaby lenchen. Ona sie tez zgodzila. Pisalysmy do ciebie maile w tej sprawie. Mysle wiec, ze jezeli lenchen nadal jest chetna do moderowania, to powinna zostac moderatorka, czekala na to od pol roku. Odpowiedz Link
titicaka Re: szukam nowego moderatora ...Lenchen 21.05.07, 11:10 Jesli tak mialo byc to ok, tylko co na to Lenchen??? Odpowiedz Link
caysee Re: szukam nowego moderatora ...Lenchen 21.05.07, 23:02 Problem jest tej natury, ze Lenchen wlasnie wyjechala do Turcji na wakacje (pisala o tym na forum), wiec pewnie tu przez jakis czas nie zagladnie :/ Odpowiedz Link
titicaka Re: szukam nowego moderatora ...Lenchen 22.05.07, 09:47 No to poczekamy na nia jesli dasz sobie do tej pory rade... B. Odpowiedz Link
lenchen Re: szukam nowego moderatora ...Lenchen 23.05.07, 21:19 Hallo, hallo, a no jestem w Turcji,zeszlam w hotelu na chwile do kafejki internetowej... Wedlug ustalen w grudniu mam wpomagac Caysee i niech przy tym pozostanie. Jestem na tak. Pozdrawiam z pieknej i upalnej Turcji. Odpowiedz Link
titicaka Re: szukam nowego moderatora ...Lenchen 24.05.07, 11:06 Ok no to gratulacje ... :D Odpowiedz Link