ewawawa5 08.08.07, 10:44 ślubu ;-)Albo co dopiero planujecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanjam Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 08.08.07, 11:41 Baaardzo spokojnie. Obiad w knajpce i spacerek. Ale za tydzień jedziemy na urlop i tam zamierzamy świętować. Odpowiedz Link
deela kino i kawa 08.08.07, 18:10 i to chylkiem po nocach bo zostawilismy dwutygodniowe dziecko tesciom no i sama dwa tyg po porodzie nie bylam skoro do dzikiego swietowania Odpowiedz Link
zizi81 Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 30.08.07, 18:24 Chrzest synusia+ rocznica Odpowiedz Link
zizi81 Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 30.08.07, 18:24 U nas dość oryginalnie. Połaczyliśmy rocznicę z chrzcinami synusia który urodził nam sie po podrózy poślubnej nad morze:) Odpowiedz Link
emiliawo Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 09.08.07, 21:44 Na chrzcinach u dziecka brata ciotecznego mojego męża. Pod presją rodziny - bo ja miałam zupełnie inny pomysł na ten dzień, strasznie się pokłóciliśmy z mężem, właściwie żadne z nas nie chciało tam iść, ale mój mąż nie umiał odmówić. I wynudziliśmy się jak mopsy, i do tego zmarzliśmy w tej knajpie ;) Odpowiedz Link
gracuuja Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 17.08.07, 21:28 a my głównie w łóżku odsypiając nieprzespaną noc spędzoną na weselu naszych przyjaciół ;) wzieli ślub w 264 dni po nas... ;)) Odpowiedz Link
onion11 Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 17.08.07, 22:39 W domu z szampanem i swieczkami i super kolacja we dwoje (maz mial mega grype w tym czasie, wiec szampana wypilam prawie samodzielnie i potem poszlismy po prostu spac). Odpowiedz Link
zuza6661 Re: Po co ta rocznica? 28.08.07, 21:04 W zyciu nie przyszloby mi do glowy swietowac naszej rocznicy slubu. Chyba malo romantyczna jestem. Ale nie obchodze tez urodzin ani innych rocznic. Ot dzien jak co dzien. Przynajmniej nie ma spiec i frustracji, ze czego sie oczekiwalo, a w sumie nie wyszlo. Z drugiej strony patrzac na watek asiek, to moze to wlasnie jest wyjscie... Odpowiedz Link
aserath Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 31.08.07, 08:31 na pakowaniu się, bo mieliśmy odebrać klucze, a poprzedni właściciele co chwilę zmieniali godzinę w której mieli zdać mieszkanie... I stanęło na tym, ze wieczorem poszlismy na gorącą czekoladę i gorący sernik do milej knajpki, a klucze dostaliśmy następnego dnia rano :) Odpowiedz Link
noxi Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 03.09.07, 15:39 Bylśimy akurat w górach, więc rocznicę uczciliśmy "zdobywając" wodospad Siklawa, a potem obiadem w karczmie (rydze smażone, borowiki i ogórki kiszone ;-) Odpowiedz Link
magdalenkaaa4 Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 04.09.07, 13:41 My akurat byliśmy na urlopie nad morzem. rano plażowaliśmy, popołudniu obiadek a wieczorem wino i pod kołderke ;) całkiem miło Odpowiedz Link
gardenia_nowak Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 04.09.07, 14:44 Ja zrobiłam musakę, a mąż karpatkę ;-))) pycha :-))))) do tego winko i CSI Miami (no niestety jestem fanką, a mój mąż nie miał nic przeciwko) ;-))))))))))) Odpowiedz Link
gliderbb Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 08.09.07, 13:41 A my bylismy jakies 12 tys km od siebie. Ja w Japoni na delegacj a zona w domu. Na szczecie jest Skype to przegadalismy cala noc - tylko ta roznica czasu... Po powrocie nadrobimy. Odpowiedz Link
maya28 Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 11.09.07, 16:40 My mieliśmy weekend nad morzem w hotelu ze SPA. Pełen luksus, romantyczne kolacje, odnowa biologiczna i 3 pełne dni tylko dla siebie. Rewelacja. Mamy zamiar zeby takie wyjazdy "rocznicowe" we dwoje stały się nasza tradycją. Odpowiedz Link
ewcia1980 Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 13.09.07, 12:49 Na poprawinach wesela naszych znajomych. Odpowiedz Link
sylvie08 Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 13.09.07, 23:00 A my na I rocznice jedziemy na kilka dni do Krakowa. Uwielbiam podroze, blizsze i dalsze, i mam nadzieje, ze takie wyjazdy rocznicowe stana sie nasza tradycja. Odpowiedz Link
ania_1609 Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 15.09.07, 11:40 A my mamy rocznicę jutro i zapowiada się bardzo romantycznie - będziemy odzyskiwać dane z naszego komputera, bo ten łyknął jakiegoś wirusa i co najmniej dwie partycje ch... strzelił. Może jakieś dane ocalały (może zdjęcia ze ślubu? moja magisterka?). Na szczęście sporą część mamy na płytach albo innych nośnikach, poza tym są te firmy odzyskujące dane, więc się zbytnio nie martwię. W każdym razie rocznica będzie oryginalna. :-))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
misiakasia25 Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 18.09.07, 23:50 obiadek i spacerek z rodzinką, a wieczór nasz - przy szampanie po raz pierwszy oglądanie płytki ze ślubu i wesela, po tym już tylko satyna ;) Odpowiedz Link
malina2006 Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 24.09.07, 08:19 Wyjechaliśmy na weekend za miasto :) Odpowiedz Link
nikusia1986 Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 24.09.07, 09:08 nasza rocznica była 9.09 w sobotę była jedna rodzinka w niedzielę druga :) a prezencik jaki sobie zafundowaliśmy to wielgachna kołdra, która miała nam służyć do bardzo przyjemnych rzeczy no ale cóż :) drugi prezencik, który popsuł nasze plany związane z kołdrą to dzidzia, która pojawi się na świecie w maju :) Odpowiedz Link
przytul.anka Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 24.09.07, 12:12 z tego co wiem, ciąża nie oznacza 9msc celibatu, więc chba będziecie mieli szanse wypróbować prezent:) Odpowiedz Link
twitti Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 22.10.07, 12:34 Poszlismy do restauracji wegierskiej:) bylo super!pyszne jedzenie, pyszne winko:) jesli nie wiecie gdzie isc, to zajrzyjcie tam koniecznie!Restauracja w Warszawie:) Odpowiedz Link
elza_lui Re: Jak spędzaliście pierwszą rocznicę... 23.10.07, 10:38 twitti napisała: > Poszlismy do restauracji wegierskiej:) bylo super!pyszne jedzenie, pyszne > winko:) jesli nie wiecie gdzie isc, to zajrzyjcie tam koniecznie! Restauracja w > Warszawie:) A jakieś bliższe namiary na tę restaurację mogę prosić? Też jestem z Warszawy i chętnie bym skorzystała :) Odpowiedz Link
uttaa do twitti 02.11.07, 22:13 Cześć twitti, dawno nie widziałam Cię na forum, co u Ciebie? mam nadzieję, że wszystko dobrze:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link