kasia2705 13.08.07, 15:13 ...z obcymi mezczyznami? Kolegami z pracy, znajomymi, listonoszem ;) ? Czy dopuszczacie do sytuacji nader przyjacielskich (smsow, rozmow) nie koniecznie czysto i wylacznie "kolezenskich" ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umber82 Re: No Mezatki, przyznac sie! Ktora flirtuje 13.08.07, 15:19 flirtuje z moim meżusiem na gg albo przez tel.. śmiesznie jest :) Absolutnie inni mnie nie interesują, ostatnio zastanawiałam się na tym, że nawet ich nie zauważam, jak by nie było już żadnego fajnego faceta na świecie tylko mój m;) Odpowiedz Link
mrowka05052007 Re: No Mezatki, przyznac sie! Ktora flirtuje 14.08.07, 10:05 dokładnie - mam podobnie. Po prostu nie zwracam uwagi na innych facetów, są dla mnie kompletnie aseksualni. Odpowiedz Link
gosiadzika smsy???? 14.08.07, 07:47 nigdy!!!! ja bym się czuła paskudnie jakby mój dostawał o 19 tej smsy od jakiejś baby z pracy, nawet nie wyobrażam sobie co mogłabym pisać ...coś w rodziaju no cześc żabko co słychać co robisz dziubku....czy co a rozmowy w pracy to nie jest flirtowanie chyba że siada się im na kolanach i dajesz się obściskiwać dla mnie głupota bo praca to praca Odpowiedz Link
ashton Re: No Mezatki, przyznac sie! Ktora flirtuje 14.08.07, 10:19 kasia2705 napisała: > ...z obcymi mezczyznami? Kolegami z pracy, znajomymi, > listonoszem ;) ? Jasne że tak. Sama pierwszego kroku nie robię (ach, ta nieśmiałość!), ale jeśli ktoś spojrzy, zagada... no to czemu nie? > Czy dopuszczacie do sytuacji nader przyjacielskich > (smsow, rozmow) nie koniecznie czysto i wylacznie "kolezenskich" ? A to już nie flirt. Dziękuję, postoję. Po co mi taki taniec na linie? Odpowiedz Link
mrowka05052007 Re: No Mezatki, przyznac sie! Ktora flirtuje 14.08.07, 10:27 Ech - Ashton, Cicha woda z Ciebie! Odpowiedz Link
filar_zf Re: No Mezatki, przyznac sie! Ktora flirtuje 14.08.07, 13:53 Oczywiście, że flirtuję, ale pewnych granic nie przekraczam. Może być posmianie się w towarzystwie, namawianie na wypad do pokoju narad, ale wszystko w ramach żartu. Ni przyjmuję zaproszeń na kawę, nie odpisuję na sms-y, jeśli takowe dostanę. Odpowiedz Link
takajakja5 Rzadko 17.08.07, 13:31 Bardzo, ale to bardzo rzadko dostrzegam wokół, że są inni faceci niż mój mąż. Ale Ciebie przestrzegam, bo kiedyś zostałam posądzona o zdradę, a doprowadziła do tego luźna rozmowa na gg, skutkiem czego jest kontrola męża i czujność zarówno jeśli chodzi o mój telefon komórkowy jak i o internet. Czasami można więcej stracić niż zyskać... Odpowiedz Link
kasia2705 Re: Rzadko 26.08.07, 15:05 Ja juz mialam takiego, ktory kontrolowal Teraz jest BYLYM mezem ;) Odpowiedz Link
ela.buu Re: No Mezatki, przyznac sie! Ktora flirtuje 28.08.07, 10:45 flirtowanie nie jest zle trzeba tylko wiedziec co mozesz w swoim zwiazku na co on ci pozwala a na co ty jemu mojemu mezowi nie przeszkadza wychodzenie na kawe wiec tylko ja sama mogla bym to sobie ograniczac ale po co flirt to mily usmiech do mniej lub bardziej znajomych mezczyzn ktorzy nie moga mnie miec Odpowiedz Link