intryga4 21.02.09, 14:50 jesli mieszkacie w new york lub okolicy odezwijcie sie! zycie tu nie jest za ciekawe, moze warto wymienic doswiadczenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
surfmag76 Re: mlode mezatki w nowym jorku 24.02.09, 17:42 W Nowym Yorku zycie nie jest za ciekawe? Chyba zartujesz, nie wyobrazam sobie innego miejsca, ktore by oferowalo wiecej mozliwosci - we wszystkich mi znanych sferach zycia. Odpowiedz Link
caysee Re: mlode mezatki w nowym jorku 03.03.09, 20:07 Zycie w Nowym Jorku jest nieciekawe?! Przeciez tam jest wszystko, mozesz tam uprawiac kazdy sport, 20 rodzajow yogi, spotkac ludzi z calego swiata, sa tam teatry, musicale..... Powiedz mi, czego ci tam brakuje do ciekawego zycia oprocz ciekawych znajomych? Odpowiedz Link
genuinekamilla Re: mlode mezatki w nowym jorku 04.03.09, 18:51 Wiesz ja mam podobne doswiadczenia, nie lubie NY , siedze ciagle sama, wole w Polsce zyc,wracam niebawem, bo to nie zycie dla mnie. Pozdrawiam Cie ! Odpowiedz Link
2122joan Re: mlode mezatki w nowym jorku 08.03.09, 03:43 A gdzie dokladnie mieszkasz ?Moze chcesz wskoczyc na kawke??:) Odpowiedz Link
studentk Re: mlode mezatki w nowym jorku 08.03.09, 13:59 Ja będę w NYC w połowie kwietnia, można zawsze gdzieś skoczyć razem, znam kilka fajnych miejsc z pyszną kawą :) Jest taka świetna kawiarenka na MacDougal pomiędzy 3rd St a Minnetsa Ln. Odpowiedz Link
kaatrin Re: mlode mezatki w nowym jorku 10.03.09, 02:13 Ja tez mieszkam w NY i absolutnie nie uwazam, zeby zycie tu bylo nieciekawe... no chyba, ze siedzisz gdzies na przedmiesciach. Jak chcesz, to napisz do mnie na priv. Odpowiedz Link