tribeka 01.11.05, 23:08 Witam, czy uważacie ze te pieski są głośne? tzn. ze dużo szczekają i często z byle powodu? Zamierzam kupic takiego pieska. dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: BEAGLE - głośne psy? 02.11.05, 00:36 b-beagle napisała: > Jak szczekaja to mają powód ;-))) Chle, chle, to ja odpowiem tak: mam 4 psy, w tym 1 beagle. Trzy z nich baaaardzo rzadko maja powod, beagle - ciagle ;). A glosik - oj, donosny! Odpowiedz Link
tribeka Re: BEAGLE - głośne psy? 02.11.05, 10:31 Miałam wcześnieś sznaucerka miniaturę - kochana psinka ale szczekać uwielbiał... na wszystko i na wszystkich :-)) Na całą rodzinę, na sąsiadkę która wpadała do nas codziennie przez 11 lat jego życia. Kochany piesek ale teraz chciałabym cichszego :-) dzięki za informacje. Odpowiedz Link
piotr9970 Re: BEAGLE - głośne psy? 03.11.05, 17:42 mój Bazyl nie jest głośniejszy od żony, a jak szczeka to z sensem Odpowiedz Link
ninus7 Re: BEAGLE - głośne psy? 02.11.05, 13:26 beagle - super psy, ja lubię kiedy psy szczekają, bo lubię gaduły nawet wśród psów, można sobie pogadać :))))))))) Odpowiedz Link
hodowca21wiek Re: BEAGLE - głośne psy? 07.11.05, 13:59 Nieprawda!!!!!!!!! :-p Sama go mam i on wyje nie szczeka!!!! I bardzo rzadko to robi (na razie tylko raz). I masz WTOPE!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
izak28 Re: BEAGLE - głośne psy? 13.11.05, 12:32 W domu mój szczeka tylko jak się nudzi i chce zwrócić na siebie uwagę. A w ogrodzie- wtedy kiedy i inne psy szczekają... Odpowiedz Link
marcelina1968 Re: BEAGLE - głośne psy? 20.11.05, 00:24 mój sasiad za plotem ma beagla , piesek ma 4 lata i na palcach moge policzyć ile razy słyszalam jego szczekanie, nie wiem moze zależy to od temperamntu a ten akurat jest uosobieniem angielskiej flegmy, opanowany, baaardzo spokjny.. Odpowiedz Link
cn2000 Re: BEAGLE - głośne psy? 02.12.05, 12:00 moj beagle szczeka jak go cos niepokoi w stadzie szczekaja czesciej:) ja bym na Waszym miejscu nie martwila sie tak szczekaniem, tylko poznala przed zakupem dobrze charakter tej rasy, bo to dosc trudne psy czasem sami hodowcy odradzaja ich zakup, jesli pies ma byc sam w domu 8-10h, a spacery miec dorazne Odpowiedz Link