cherilyn 01.03.06, 20:13 Mój robi kilka razy dziennie, dlatego zastanawiam się czy to normalne. Nie ma biegunki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulcik Re: jak często szczeniak powinien robić kupkę? 01.03.06, 21:02 moj robil bardzo czesto (chyba wiecej niz 5), mniej wiecej tyle razy ile bylo posilkow. teraz ma 3 posilki i robi okolo 3 kupki. Odpowiedz Link
ddb2 Re: jak często szczeniak powinien robić kupkę? 02.03.06, 08:11 Ilosc i jakos kup zalezy od rodzaju karmy, jaka pies dostaje. Karmy z wyzszej polki sa tak bilansowane, ze praktycznie wszystko jest przyswajane przez psa, dlatego moze jej dostawac niewiele i niewiele tez bedzie po niej odchodow. Jesli psiak dostaje karme gotowana, a w niej duzo blonnika, to kup jest wiecej, co nie znaczy, ze cos jest gorzej. To po prostu fizjologia. Odpowiedz Link
cherilyn Re: jak często szczeniak powinien robić kupkę? 02.03.06, 15:50 kupuję jej na razie suche Pedigree dla szczeniaków zmoczone ciepłą wodą, bo tak mi przykazano. no nic, zobacze jak to będzie z tymi kupkami potem. na razie biegam za nią ze szmatą po domu, bo wciąz gdzies się zsika ;) Odpowiedz Link
ddb2 Re: jak często szczeniak powinien robić kupkę? 02.03.06, 16:33 Pedigree to kiepska karma, zawierajaca glownie wypelniacz. Radzilabym jednak zmiane na ciut lepsza. Odpowiedz Link
kamila860 Re: pedigree??? 19.09.16, 10:58 UWAGA!!!! PO PEDIGREE MÓJ PIES ZACHOROWAŁ...BÓL BRZUCHA TEMPERATURA - JESTEM PEWNA ŻE TO PRZEZ PEDIGREE BO DOSTAŁ ZNOWU SASZETKĘ I ZNOWU ZACZĄŁ GO BOLEĆ BRZUCH I MIAŁ TEMPERATURĘ..... TRUCICIELE I TYLE W TEMACIE Odpowiedz Link
liviennify Re: jak często szczeniak powinien robić kupkę? 26.11.15, 21:39 a ja bym raczej sugerowała konsultację z weterynarzem. wiadomo, że różne psy różnie reagują na karmy, ale przed zmianą warto sprawdzić czy coś złego się nie dzieje, nie zwalałabym wszystkiego od razu na karmę, bo wiele psów nie ma po niej takich problemów. Odpowiedz Link
1988ek Re: jak często szczeniak powinien robić kupkę? 17.10.16, 18:34 Kochani mam 10 tygodniowego yorka. Piesek załatwia się wszędzie poza wyznaczonym miejscem, a o tym żeby zrobił coś na dworze nie ma mowy :( nie pomaga nagradzanie :( Nie wiem już co robić :( Odpowiedz Link