rzenia32 23.08.06, 22:26 Chciałabym kupić Cocker Spaniela, ile moge zapłacić za takiego z rodowodem?? czy lepiej kupić psa czy sukę?? przy zakupie na co należy zwrocic szczególną uwagę?? pomóżcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: Cocker Spaniel 23.08.06, 22:44 widełki od 500 do 2000 kup co chcesz - każdy ma inne preferencje. A uwagę zwróć jakie rodzice mają wyniki badania na dysplazję, czy mają rodzice zdrowe oczy - to podstawa. Nastepnie w jakich warunkach odchowywane są szczenięta. Czy są odchowywane w domu, czy są zdrowe, czyste, zadbane.... Odpowiedz Link
rzenia32 Re: Cocker Spaniel 23.08.06, 22:53 ...a co to są te widełki??? ja ostatnio oglą dałam czarną sukę i tzw "przypalony" czyli taki czarnobrązowy pies, taki duży skok cenowy od czego zależy?? Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Cocker Spaniel 23.08.06, 23:17 no znaczy chodziło mi, że od 500 do 2000może nawet być cena zależy od wielu rzeczy. od renomy hodowli, od tytułów zdobytych przez rodziców, od tego czy piesek wystawowy czy nie, od skojarzenia.... od popytu.... od wieku szczeniaka..... Odpowiedz Link