Dodaj do ulubionych

Relacja z RPA

12.04.11, 22:59
Informuję, że wstawiłem właśnie na naszą stronę (www.sfinjak.wroclaw.pl ) relację z naszego tegorocznego wyjazdu do RPA. Miała być Botswana, ale trochę inaczej wyszło. :-) Gdy podróżuje się z dzieckiem, trzeba być elastycznym, więc w ostatniej chwili zmieniliśmy plany i pojechaliśmy na część pustyni Kalahari, która znajduje się na terenie RPA.
W przyszłym tygodniu wrzucę jeszcze trochę zdjęć na galerię.
Obserwuj wątek
    • camel_3d Re: Relacja z RPA 13.04.11, 09:03
      kurde facet..nie dobijaj mnie.... my tez ledwo wrocilismy z RPA ( W styczniu) a juz myslimy o ponownym wypadzie... chyba juz 7 lub 8. Na szczescie zaliczylismy tez Botswane w tym roku... Samo przejscie graniczne jest dosc atrakcjyne.. I jest jeszcze jedno.."Ukryte" dla wtajemniczonych. Jedziesz 20 km przez busz a na koncu zwykly szlaban i pani z kwitkiem. Te oficjalne tez sa fajne..ale bardziej nowoczesne:)))
      U nas na Tapecie Singapur, WIetnam i MAlezja...
      • pawel_zet Re: Relacja z RPA 13.04.11, 09:13
        Mam nadzieję, że nie zejdę rychło z tego świata, więc nie warto się napinać. Na Botswanę też przyjdzie czas. Afryka jest rewelacyjna do odpoczywania na łonie natury. Po ubiegłorocznych Indiach, które dały mi solidnie w kość, był to doskonały relaks.
    • camel_3d pytanko 13.04.11, 09:07
      przegladalem wlasnie twoja malezje i tajlandie. Super ten domek na plazy, przypuszczem, ze w nim mieszkaliscie.. gdzei to bylo?
      • pawel_zet Re: pytanko 13.04.11, 09:11
        Koh Ngai. Bardzo klimatyczne miejsce. Zero dróg, zero osad ludzkich, tylko kilka ośrodków na plaży z domkami pod palmami. Domek pod palmami bardzo fajny, pięć metrów od plaży. Dość prymitywny, ale jedyne 500 czy 600 bahtów za noc.
        Z tym, że ja jestem z tych aktywnie zwiedzających, więc na dłuższą metę takie miejsca są dla mnie zbyt nudne. ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka