listopad02 Re: Kąt muzyczny. 07.02.10, 21:25 To tez często dawalem, ale w tym atku chyba nie ma. Bardzo to lubie i czasem przed snme słucham i słucham. Twilight Singers (Greg Dulli) - Love (demo) . . . a fan video www.youtube.com/watch?v=3aquMTc1gzc Odpowiedz Link
listopad02 Re: Kąt muzyczny. 07.02.10, 21:44 John Frusciante - Going Inside Jakies dyskotekowe, tańczyc się chce www.youtube.com/watch?v=S4TtHE__hn0 Odpowiedz Link
magl-owa Mappi, pamiętasz? 08.02.10, 17:55 www.youtube.com/watch?v=byEGjLU2egA&feature=channel www.youtube.com/watch?v=B32yjbCSVpU&feature=channel Który to rok był? 1992? Odpowiedz Link
robert.83 Shirley Bassey - I Love You Now 09.02.10, 12:19 I Love You Now Ale "baba" ma głos. Odpowiedz Link
mappi Re: Shirley Bassey - I Love You Now 09.02.10, 12:47 kurcze no ma!!....skąd Ty bierzesz takie rzeczy?? a ten głos znasz? www.youtube.com/watch?v=MIDOEsQL7lA&feature=related Odpowiedz Link
robert.83 Re: Shirley Bassey - I Love You Now 09.02.10, 12:50 Mógłbym Cię spytać o to samo. Odpowiedz Link
listopad02 Re: Kąt muzyczny. 09.02.10, 18:55 Brendan Perry - Chase The Blues www.youtube.com/watch?v=FsOYj88A380 Odpowiedz Link
listopad02 Re: Kąt muzyczny. 10.02.10, 22:51 swietliki kolysanka z rosemary's baby rez. r. polanski, komp. k. komeda www.youtube.com/watch?v=XSBSJWJ80ww Odpowiedz Link
robert.83 Pete Belasco - Without Within 11.02.10, 14:00 Is it too much Im asking From a girl, like You? Odpowiedz Link
kawamija Re: Kąt muzyczny. 11.02.10, 15:58 moje dzisiejsze odkrycie.......... www.youtube.com/watch?v=Z4joDAJQA30 może zbyt wcześnie na te piosenkę,ale........co tam, ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link
robert.83 Re: Kąt muzyczny. 12.02.10, 11:11 "come inside it's a passion play just for you" Mmmm... Odpowiedz Link
z.a.w.s.z.e.s.a.m Re: Kąt muzyczny. 11.02.10, 19:32 www.youtube.com/watch?v=e_fPS0HwjJc Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Znacie Lilu...?? 11.02.10, 21:00 A to lubię najbardziej i często sobie śpiewam. Głośno Odpowiedz Link
claire.ampres Na leniwy poranek 13.02.10, 10:23 Like a star (instrumental) - Corinne Bailey Rae. Odpowiedz Link
listopad02 Re: Kąt muzyczny. 13.02.10, 14:36 The Black Heart Procession - The Old Kind of Summer www.youtube.com/watch?v=5SvbgHKpPMo Odkad pierwszy raz ich usłyszalem polubiłem, jednak za dużo nie zdrowo, ale teksty mnie zajmują. Odpowiedz Link
listopad02 Re: Kąt muzyczny. 13.02.10, 18:19 The Black Heart Procession - Iri Sulu www.youtube.com/watch?v=1IGTOhqmGNU Odpowiedz Link
robert.83 Seal - Love's Divine 15.02.10, 11:21 Loves Divine Słowa: Then the rainstorm came, over me And I felt my spirit break I had lost all of my, belief you see And realized my mistake But time through a prayer, to me And all around me became still I need love, love's divine Please forgive me now I see that I've been blind Give me love, love is what I need to help me know my name Through the rainstorm came sanctuary And I felt my spirit fly I had found all of my reality I realize what it takes 'Cause I need love, love's divine Please forgive me now I see that I've been blind Give me love, love is what I need to help me know my name Oh I, don't bet (don't bend), don't break (don't break) Show me how to live and promise me you won't forsake 'Cause love can help me know my name Well I try to say there's nothing wrong But inside I felt me lying all along But the message here was plain to see Believe me 'Cause I need love, love's divine Please forgive me now I see that I've been blind Give me love, love is what I need to help me know my name Oh I, don't bet (don't bend), don't break (don't break) Show me how to live and promise me you won't forsake 'Cause love can help me know my name Love can help me know my name. Odpowiedz Link
hellish.monster "And I'm so sad" 16.02.10, 18:09 w drodze na północ w okolicy Ventura zsunęłam kaptur i mówiłam do ciebie i wiedziałam, że to mogłoby być coś na całe życie ale nie wiedziałam, że Że możemy to zmarnować Odpowiedz Link
z.a.w.s.z.e.s.a.m ideał 18.02.10, 22:53 piękna, subtelność, zmysłowość, delikatność, pożądanie, klasa, a te oczy w 1:36...ech... i muzyka... www.youtube.com/watch?v=lAPZZcYd5cs Odpowiedz Link
magl-owa Kult - Arhaja 20.02.10, 20:49 lewa strona nigdy się nie budzi, prawa strona nigdy nie zasypia... Odpowiedz Link
magl-owa Re: Kąt muzyczny. 21.02.10, 17:47 lubię takie strocie i jak przyjdzie wiosna to... Idzie znów ulicą Wiatru się nie wstydząc, Ma w ramionach cały świat, Chmur wysokie żagle, Każdą barwę, każdy kwiat. Z niebem ponad głową Idzie nie wiem dokąd Tylko tyle o niej wiem Gdzie jest dzisiaj Anna, Gdzie jest teraz Anna M Odpowiedz Link
z.a.w.s.z.e.s.a.m Re: Kąt muzyczny. 22.02.10, 20:00 www.youtube.com/watch?v=037uSAIahho Odpowiedz Link
z.a.w.s.z.e.s.a.m it's probably me 22.02.10, 22:25 When your belly's empty And the hunger's so real And you're too proud to beg And too dumb to steal You search the city For your only friend Noone would you see You ask yourself, 'Who could it be?' A solitary voice to speak out and set me free I hate to say it I hate to say it But it's probably me www.youtube.com/watch?v=SUYI7kIR0S4 Odpowiedz Link
mappi Re: it's probably me 22.02.10, 22:31 sting jest wyśmienity na smutki taaa... zawsze Odpowiedz Link
mappi Re: it's probably me 22.02.10, 22:37 ale na uśmiech też coś zawsze znajdzie ...ten Sting Odpowiedz Link
z.a.w.s.z.e.s.a.m Re: it's probably me 22.02.10, 22:37 genialny i bardzo refleksyjny... Odpowiedz Link
hellish.monster zacieszacz 23.02.10, 06:57 nie mogę przestać się śmiać jak słyszę ten kawałek Odpowiedz Link