mappi 12.03.10, 10:38 potrzymajcie dzisiaj za mnie będą mi bardzo potrzebne proszę skomplikowany dzień dzisiaj.....i raczej z gatunku tych kiepskich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire.ampres Re: kciuki :( 12.03.10, 10:43 Ty wiesz, że bardzo mocno trzymam. Na pełen etat Odpowiedz Link
mappi Re: dziękuję 12.03.10, 18:58 można być w satysfakcjonującym humorze....bo z gratulejszon to ja bym się nie wyrywała ooo.....i wreszcie w spokoju można bro walnąć Wasze zdrowie Odpowiedz Link
kawamija Re: dziękuję 12.03.10, 19:15 Mappi spróżniłam się z tym kciukami, ale ...........chętnie mogę napić się teraz z Tobą za to, że się choć po części udało....oki ??? Ja też dziś załatwiłam coś co jeszcze rano wydawało się niemożliwe.....przy bardzo dużej pomocy Kogoś....ooo.... też mogę już swiętować ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link
mappi Re: dziękuję 12.03.10, 19:20 tym bardziej się cieszę..że i Tobie wyszło...co nieco więc świętujmy ZDROWIE Odpowiedz Link
claire.ampres Re: dziękuję 12.03.10, 19:24 Mappi, ciesze się niezmiernie Bardzo bardzo, tak, że jednak wyrwę się z gratulacjami Kawo - z Twojej radości również Nie ma to jak uśmiechnięte i odprężone dziewczyny. Impossible bywa nothing Odpowiedz Link
kawamija Re: dziękuję 12.03.10, 19:31 che,che oj Dziewczyny napiłabym się dziś tak ciut,ciut.... echhh....ale najpierw obowiązki, dziecku kolacje przygotuje i potem......... poza tym słucham sobie listy przebojów Radia Złote Przeboje - jakieś takie optymistyczne ....doskonałe do piwka.... ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link