hellish.monster 19.03.10, 20:31 A wiesz, że mam ochotę teraz zasadzić Ci kopa?! Ależ byłby wstyd, gdyby nakopała Ci babka, co to nawet 1,6m nie ma Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish.monster Re: Frip 19.03.10, 21:03 Jak to byś się nie bronił? Ale ja groźna jestem. Bardzo! Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Frip 19.03.10, 21:14 poważnie mówię. bardzo jestem groźna bardzo, bardzo. bój się, nooooooooooooooo!! Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Frip 19.03.10, 21:24 długa historia... generalnie - piję piwo, oglądam "lejdis", wkurwiam się sama na siebie, w międzyczasie próbuję odpoczywać, delektuję się wiosną przesiadując momentami na tarasie i mogłabym tak długo wymieniać. a Ty?? co porabiasz tutaj, dzisiaj o tej porze?? Odpowiedz Link
fripo Re: Frip 19.03.10, 21:31 Net to jedyne miejsce kontaktu z kobietami Nie delektuje się niestety niczym i marze o smierci we śnie, która i tak nie nadejdzie Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Frip 19.03.10, 21:35 śmierć we śnie też mi się marzy Frip, a co ze zdjęciem?? dostanę od Ciebie Twoje wreszcie?? Odpowiedz Link
mortis74 Re: Frip 19.03.10, 21:43 wyślij i mi 1. zbieram pokemony 2. postawię przy cukiernicy żeby mała kostek nie podbierała 3. kupiłbym pasztet tylko nie wiem jak wygląda Odpowiedz Link
mortis74 Re: Frip 19.03.10, 21:56 nie tak znowu again tylko jak jest piątek wieczorem a matkoojcem jesteś to i nudno w tv nic w kompie nic ale komedia fripa to jak moda na sukces odcinek nr 4567 Odpowiedz Link
mortis74 Re: Frip 19.03.10, 22:21 to po co w kkażdym poście jest zamieszczany odcinek reszta co mam do powiedzenia na ten temat jest raczej do wycięcia i to nie chodzi że tylko tu Ty nawet przez gg jojczysz albo lecz albo ... to tyle (taki idol na siłę musze byc w centrum zainteresowania kup sobie snowboard i nawiąż z nim kontakt emocjonalny podobno pomaga) cze for all Odpowiedz Link
mortis74 Re: Frip 19.03.10, 22:40 mi też swoim czasem jesteś wyższy niż ja pamiętasz ? a z resztą potrzebne ci takie właśnie kółko i żal dupę ściska że tak jest uzależnienie od pocieszaczy czy gej nie zdeklarowany ? frip jebnij barana w ścianę i tyle pozdro starczy mi na tydzień Odpowiedz Link
fripo Re: Frip 19.03.10, 22:55 Ja uzależniony od pocieszczy?? Walcze tu tylko o prawde, szczerośc ale to tylko marzenia Co mnie choopie Twój wzrost obchodzi?? Jesteś niski i co mam sie tym pocieszyć? Żenua......... Odpowiedz Link
mortis74 Re: Frip 19.03.10, 23:10 i vice versa frip powodzenia w swoim poronionym świecie życzę paskudo lubisz tak nie Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Frip 19.03.10, 21:47 fripo napisał: > Masz kompleksy?? cały milion kompleksów ale generalnie chciałam zobaczyć czy jesteś tak brzydki jak się przedstawiasz. ale wiem, że nie będziesz miał odwagi i mimo wszystko jakoś tak chciałabym wiedzieć komu ewentualnie miałabym w dupsko nakopać Odpowiedz Link
fripo Re: Frip 19.03.10, 21:59 Może róznica między nami polega na tym, że ja głośno mówie/piszę o tym co mnie boli? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Frip 19.03.10, 22:03 ja też piszę czasem o tym, co mnie boli. czasem a najfajniejsze jest to, że tutaj mnie wszyscy na ziemię sprowadzają. tak jak i Ciebie - próbują. różnica polega na tym, że ja kumam, a Ty w ogóle nie Odpowiedz Link
fripo Re: Frip 19.03.10, 22:10 Albo lubisz się oszukiwać sory ja nie dam se wmówić, że alpy są w chinach Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Frip 19.03.10, 22:13 hie hie hie... nie ma to jak być nieco ograniczonym i przy okazji zapatrzonym w swoje ułomności Odpowiedz Link
fripo Re: Frip 19.03.10, 22:29 Co mi da udawanie, że wszystko jest ok?? Na forum od dawna jest kółko pocieszające.Piszą dokładnie to co byś chciała czytać Tworzą je w zdecydowabej większości kobiety plus robert Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: Frip 19.03.10, 23:25 Gdzies tu o kompleksach coś wyczytałam... ja mam kompleksy... zaraz, zaraz.. ja mam wady, oooo(!) Chłopak, wyślij Monsterce tę fotę, noooo(!) prosi Cię i prosi, nieładnie tak ignorować wyłudzaczkę fotek Odpowiedz Link
bugelka Re: Frip 22.03.10, 09:08 proszę: forum.gazeta.pl/forum/w,16,109040827,109040827,Kobieta_powinna_miec_min_170_180cm_wzrostu.html?t=1269245272069 Odpowiedz Link
mappi Re: Frip 22.03.10, 09:20 ....ja się nie mieszczę w ich skali 150-170..... pewnie nie jestem kobietą Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Frip 22.03.10, 09:24 "powinna mieć" hie hie hie to ja też nie jestem kobietą. albo jestem, ale kobietą-karlicą... [biorąc pod uwagę takie normy...] Odpowiedz Link
mortis74 Re: Frip 22.03.10, 09:27 a czy to takie ważne kto ile wzrostu ma czy ważne jest jak jesteś postrzegany przez resztę świata ważne jest jedno akceptacja siebie i tyle reszta - olać no chyba że ktoś czuje powołanie do armii klonów wyciętych z jednego szablonu bo tak wypada lub do pustych wydepilowanych narcyzów bo tylko tacy na bilbordach się pojawiają plastikowe manekiny wykreowane przez modę i sterydy ale wolny wybór i wolna wola podobno a tak w środku każdy chce być alfa ty też fripie ale nie da ci to ani kobiet ani szczęścia dostaniesz to samo pustaki Odpowiedz Link
aretah Re: Frip 22.03.10, 09:35 mortis74 napisał: > a czy to takie ważne kto ile wzrostu ma niby nieważne, ale jak przyjdzie co do czego, to okazuje się, ze jednak się liczy > czy ważne jest jak jesteś postrzegany przez resztę świata > ważne jest jedno akceptacja siebie i tyle z akceptacją siebie też bywa róznie... dowartościowacze się przydają > reszta - olać gdyby to było takie proste Odpowiedz Link
mortis74 Re: Frip 22.03.10, 09:42 a niby gdzie się liczy i tak to jest proste tylko wystarczy przestać myśleć w negatywach jesteś tym kim jesteś i jaka jesteś zawsze znajdą się ludzie którzy to widzą i doceniają a ci którzy chcą tylko przerabiać kogoś do własnego widzimisię nie zasługują na zainteresowanie Odpowiedz Link